Sunday, July 18, 2010

BoN oDoRi....

Kali keempat aku gi Bon Odori kat Shah Alam. Tapi first time gi nek keta. Sampai ngan Celica Adek Rang sebelum pukul 5 lg tapi parking yg dekat, banyak yg dah full. So,kna la jalan jauh sket. Disebabkan perut lapar, pekena karaage & nasi kari. Dok lepak-lepak kt situ jap sebab stat pukul 7.


Pastu jumpa la sensei-sensei JAD & kouhai. Natsukashii giler. Muka budak baru habis zaman sekolah, masuk JAD, belajar bahasa Jepun pun baru sebulan lebih. Sebiji cam condition kitorang batch JAD 6 yang takde intensif program. Sume muka inesen je.

*Bersama Furuuchi Sensei*

*Kouhai ngan Ishimatsu Sensei*

Furuuchi Sensei kembali ke JAD utk ajar kouhai paling baru, JAD 11. Pastu Ishimatsu Sensei pon ade. Makin kurus sensei. Kesian lak tengok. Takatsu Sensei, Ueno Sensei, Karino Sensei, Wada Sensei, sensei-sensei baru beserta family masing-masing turut hadir. Aku ngan Shairam tak menari pon. Borak-borak ngan sensei je. Blah sebelum majlis habis sebab takut jalan sesak.

Sampai rumah Adek Yie notti, Daus pon ade, kitorang gi meronda KL hinggalah ke uptown Danau Kota. Pukul 4 pagi baru sampai rumah. Lembik giler tapi seyes puas ati la kuar ngan member-member wiken gini. Tak kisah la orang nak kata tak best sebab takde pompuan. Tapi kitorang lagi hepi gini sbb mne leh bawak anak dara orang tengah malam smpai pagi buta merayau. Tak baek & tak masuk la ngan jiwa kami kaum laki-laki nye outing style.

2 comments:

kyo_9 said...

akhir nyer.. ada gak gambar latest kt blog nih..

aReLaN said...

saido->tu pn dr kamera bdk2 len.ak pow je kt fb.hahaha