Monday, September 27, 2010

SeDiH....

Wiken yang tak terasa cam wiken bila dapat tau member sendiri kemalangan jalan raya. Sedih tapi aku takleh la nak nangis-nangis. Last jumpa Atep pon time dia datang Nilai ngan geng bikerz Ninja dia. Sebab dia takleh masuk ngan geng-geng tu sangat, aku la meneman dia. Sempat lagi kitorang rempit sama-sama menuju rumah aku walaupon konfem la Legenda aku tu kna titik ngan Ninja Atep.

Tau pasal eksiden pon thru komen FB kohai & len kat wall Atep. Kelam kabut aku cari contact number adik Atep. Nasib baek aku kenal ramai orang kat ATMA a.k.a. UPNM tu. Time lawat Atep aku sebak je. Tengok member nye condition gitu, aku jadi bisu mcam time Keri & Hadi eksiden dulu. Tak tau nak cakap apa. Memang aku lemah bab-bab gitu. Atep, moga ko cepat pulih & teguh menempuhi hidup lepas ni. Kitorang sapot ko. Nak pape gitau je bro. Frenz forever!!!

2 comments:

Anonymous said...

bykkan berdoa dan bykkan bersabar..insyaAllah sume tu akan pulih seperti sedia kala...semoga dipermudahkan segala urusan..amin~

kyo_9 said...

memang sebak aa bro..
apa yg berlaku boleh dijadikan pengajaran kepada yang lain..

semoga Atep cepat sembuh..