Wednesday, December 15, 2010

TaKDe MaSa...

Sori sangat kebelakangan ni mmg tak sempat nak update pape. Sejak transfer secara rasmi ke dalam Engineering Sect drpd Design Sect, memang busy. Hari-hari OT. Wiken pun datang keje Sabtu & Ahad. Dah berapa puluh jam OT pon aku tak ingat. Duit memang masyuk tapi letih sket la. Tapi secara ikhlasnya, aku enjoy ngan keje aku skang walaupon tak sebesar gaji member2 yg dh beralih bidang. Aku suka keje kat environment skang ni.

Aku leh kenal sume orang kat kilang sebab slalu lawat assembly line & berurusan ngan sume orang. Tak mcam zaman kt design, sehari suntuk ngadap komputer. Takde interaksi ngan orang laen pon. Walaupon sibuk ngan keje, tiap-tiap hari balik malam, aku lega aku tak perlu lagi dok tercongok dpn PC. Bagi aku, badan aku letih cmne pon buat keje, aku still leh recover utk dtg keje balik esoknya. Tapi kalau letih pale otak ngadap CATIA, ntah brp hari baru hilang sakit kepala aku. Hmmmm...

5 comments:

kyo_9 said...

eh.. dah tu status kene buang tuh ape citer?

Cik Bee said...

penat tapi enjoy= berbaloi+ puas hati kan...!

Miza Azmi said...

ganbatteee!!!!!!!!!!!!!!!!!
btw,ko g x ypm punye tu??

Anonymous said...

siapa yang da kerja tempat lain tuh?bidang apa mereka?

aReLaN said...

saido->tu blkg cter.hahaha

bihah->btul tu.biarpun letih tp tetap puas ati.

as->pegi la.boss ak siap sruh ak cti sbb tkut sakit sbb keje tnpa henti.

ano->rmi je ak rse.dh bkn engineering la mksdnya.cam finance, management, IT etc