Thursday, February 10, 2011

BeRseDiaKaH aKu?????

Bulan depan dah start mass pro tapi masalah banyak sangat yg sampai skang pon tak setel lagi. Pastu lak bulan 4, aku masuk Energizer Night Run kat Sepang. First time try utk 21KM tapi plg jauh aku pernah lari pn stakat ni 12 km je kot. Lagi 2 bulan je tapi dh 2 bulan lebih gak la aku tak exercise secara aktif kat gym mahupon berjogging. Setakat maen bsketball di hujung minggu je.

Stakat nak habiskan 21 km tu leh je rasa aku tapi alang-alang dah masuk, takkan la nak jogging lak. At least biar la melepasi had masa & berlari tanpa henti ke apa. Cepat lah habis semua kebusyan keje ini supaya aku ade masa nak training. Walaupon berat badan aku makin turun dr 75 kg -->71 kg, tapi tak rasa sekeras & segagah dulu. Otot-otot pon dah mengecut je. Hahaha...


1 comment:

Anonymous said...

selamat berjaya matle..