Wednesday, February 16, 2011

iTu Je????

Hari ni sorang VID nihonjin Perodua telah datang melawat kilang aku. Disebabkan kedatangan dia, kami para engineer bertungkus-lumus menyiapkan line sedaya yang mungkin utk dipersembahkan padanya. Wiken pon datang keje sampai malam. Hari keje bese lagi teruk la. Tengah malam baru blik rumah.

Tapi time dia datang kat assembly line, dia leh lalu gitu je kat line yang kitorang dah siapkan utk dia. Memang la line tu ade problem ngan jig & some machines tapi kalau setakat lalu, tak tengok macam mana mesin tu gerak ke apa, baek takyah kitorang keje bagai nak rak utk sambut dia.

Agak kecewa la jugak. Hasil keje smpi ke lewat malam beberapa hari di'observe' sepintas lalu je. Disebabkan dah tak larat sangat, hari ni bunyi je loceng 5.45 ptg, aku terus gerak balik. Aish....

2 comments:

~:.LiNi.:~ said...

taihen sou da ne~ hurrmm..
xpe2..anda pasti KUAT! hehehe..
ganbatte~ huhuhu

aReLaN said...

gni la naseb engineer kt sni.tensen btul nk kna dgr je ckp boss jpon ni.adoi la