Thursday, March 10, 2011

sKeT Je LaGi......

14 hb ni akan turunlah orang-orang P2 utk mass pro visit ke Ichikoh ni. Preparation bagai nak rak kitorang kena buat. Sume jig kena make sure jalan tanpa masalah tapi sampai ke hari ni, mesti ade je machine wat hal. Aku pon dah naek pening pale. Bukan setakat machine je, documentation nk kena present to P2 memang banyak. Letih nak membelek sume fail lama yang ada utk cari data.

Hari-hari balik lewat. Nasib baek bujang. Takde la pening pale memikirkan orang menunggu kat rumah ni. Tapi lepas start mass pro utk new model ni, maksudnya no more OT, xleh nak menjana duit lebih, bosan gak la jawabnya ble terlebih relax nanti. Tapi ble time development, mmg hectic sampai nk pecah pale, lenguh satu badan. 

Harap-harap la takde masalah timbul masa visit tu. AMIN....

2 comments:

Nufaha said...

time busy pun best per...lupe segala masalah laen :)

aReLaN said...

tak best.sakit kepala n badan tau.hmmm...tp nilah hakikat early life as engineer.