Friday, April 22, 2011

HePi BDaY!!!!!!!!!!

Selamat hari lahir yang ke-23 buat si dia. Sapa suruh keje hari ni. Kan dah kena tunda celebration ke hari esok. Hehehe...Papepon moga sentiasa dalam rahmat dan inayah-NYA, moga segala impian dan cita-cita tercapai. Harap-harap lah pasni dah tak kena berjauhan cam sebelum ni. Letih menunggu nak datang dekat balik. Dah dekat ni, mintak2 la kte bahagia & takde la asyik nak gaduh je keje. Hahaha...

*Papepon, saya tetap gergasi* 


*Jom jalan-jalan Nihon balik*

Bila duit nak cukup ni. Cepat-cepat la masuk meminang saya. :p

4 comments:

Has said...

目の錯覚ですね。すごい。agaknya kalau fatin berdiri sebelah kanan dan kamu sebelah kiri, fatin boleh jadi sama tinggi dengan alan ke? (alan sepatutnya bagi peluang kat dia merasa sama tinggi) hehe. :D

aReLaN said...

hasparina snsei->ade je gmbr yg sye dok kiri tp xnk upload.hahaha..yg ni nmpk menyerlah sket.

AsMiza said...

heppi belated fatingg!!!
hah matle,ape lagi...*bunyik kompang*

QasehnyaRania said...

arelan..dah tukar tempat keje kan..ciksu nk minta mailing address yg baru boleh tak..yg lama nti xsampai kt arelan plak kan..hehe

masih simpan no h/p ciksu ke?kalau ada just sms atau email ke lobaksusue@gmail.com
ciksu nak kirim hadiah kawin,boleh?