Monday, May 23, 2011

BaGiTau aWaL2 KaN SeNaNg....

Time aku dah balik hari Jumaat tu baru la Paksu gitau bahawasanya takyah datang keje hari Sabtu. Kelam kabut aku usha web GSC nak book tiket wayang untuk Pirates tapi sme seat yang best dah ade orang. Tinggal row depan je. Nak layan 3D cam tak berbaloi kalau setakat Pirates je. So, esoknya gamble la g Mid. Sampai kaunter baru tanya muvee apa yang kosong pe sme. So, we decided to watch Fast & Furious 5. Dapan row paling depan & paling kiri. Memang seksa la tengok muvee. Melengguk je, sakit tengkuk aku dibuatnya.

Pastu gilah bergambar ngan kapal Pirates kat tengah-tengah ruang legar Mid tu. Kostume watak-watak & items dari citer Pirates pon ade pamer kat situ. Tapi yang pakai kostum Jack Sparrow tu pompuan la plak. Malam baru la kitorang balik. Time otw balik tulah Paksu gitau yang Ahad pon takyah datang keje. Sabar jela.

Terpaksa tunggu next week baru leh layan Pirates & Nur Kasih tapi sebelum tu kenalah aku habiskan melayan drama Nur Kasih ni dulu....

6 comments:

Anonymous said...

xyah bazir duit tgk pirates, tak best pun. aku gi tgk dgn beko shera n sha aritu.

-apis

aReLaN said...

aku bkn peminat setia pirates pon tp sje nk g tengok.brp rm je pn bazir lyn muvee kt msia ni.bkn cm kt nihon.hohoho

kyo_9 said...

pergh.. kaya siot matle..

aReLaN said...

saido->pe yg kayanya???korg kt sne lg kaya kot.tmbh2 lak org dh naitei cm ko.nnt dh keje lg la bertmbh kayanya.

nAna ezReenA said...

daku meleleh tgk Nurkasih.. hihi :p

aReLaN said...

nana->jiwang la kak nana ni.hahaha