Sunday, May 29, 2011

TRy aGaiN NexT SeaSoN...

Semalam, gilah lepak-lepak rumah Shahrin & Farah kat Shah Alam with Keri, Tikah, Hadi,Niku, Shidee & pasangan. Kuar makan, sembang-sembang pe sme sebab lama tak jumpa. Bila datang Shah Alam, teringat balik zaman kat JAD dulu. Zaman muda remaja lagi, skang si Shahrin, Farah, Keri & Tikah dah nak jadi mak bapak budak dah. Tunggu masa je nak beranak masing-masing.

Kawan sekerja Shahrin pon datang, bersembang la pasal keta. Balik rumah Shahrin jap rehat sementara menunggu bola. Punyalah liat nak bangun bila dah sedap layan tido dalam air cond. Gi jugak la Khalifah dekat Unisel sebab dah janji ngan member Shahrin. Sekali jumpa lak Piey a.k.a. El yang skang keje kat Panasonic skali ngan Shahrin.


Lama tak layan bola ramai-ramai. Walaupon MU kalah di tangan Barca 1-3 kali ni, nak wat camne. Kalah menang adat permainan. Tapi seyes aku bengang ngan performance certain player cam Valencia, Vicic etc. Memang la susah nak sekat Messi tapi jangan la disebabkan kebebalan diri sendri, team kalah. Tapi takpela, kita cuba lagi musim depan. Dapat champion utk Premier League pon alhamdulillah lah. Glory glory Man United!!!
*Kita try lagi next season*

4 comments:

kyo_9 said...

hahaha..
agak sampah gak aa Valencia malam semalam.. Vidic ok pe..
tp Messi memang star of the match..
tabik spring aa ngan dia..

aReLaN said...

Vidic time 2nd goal barca tu kan dia tahan telur je.tgk je bola lalu sblh mcm muka pnuh harapan van de saar leh save.hahaha...messi oh messi

Has said...

sebab orang ckp sana sini so saya pun terminat nak tgk..tp tgk ulangan petang tadi la...yappari Barcelona main sgt2 bagus dari MU la...sorry alan ye :D oh ye, tak pegi join sambutan Belia ke? tak masuk Ekiden hari ni? :)

aReLaN said...

hasparina snsei->tak pegi pn.xde transport slen moto.lgpon pg td br blik rmh.nk msuk ekiden kna ade team.bkn leh sorg2.next time la kot.snsei lyn gk bola.hoho