Saturday, July 30, 2011

aT LasT, GaLaXy is MiNe!!!

Hari Khamis gi Maxis Centre utk order Samsung Galaxy S II & promoter situ cakap next week baru sampai. Aku pn terima jela walupon lambat janji dapat. Tetiba pagi Jumaat, dapat call dari Maxis suruh amek phone hr Jumaat tu gak. Lepas solat Jumaat, aku mintak kuar la ngan boss tapi mula2 susah la nk dapat sebab Khamis dah kuar. Dia cakap setengah jam je. Aku pon ok jela. Tapi sampai kat Maxis Centre ramai giler orang tunggu utk amek phone.

Dekat 2 jam gak la baru setel sume urusan. Habis lebih kurang RM1.5k utk Galaxy S II ni sebab tambah ngan screen protector & casing. Yela, kena jaga leklok. Takkan nak bagi calar balar lak. First time dapat tu, mak aih, macam fragile gila. Dapat lak kat orang kasar cam aku ni. Ntah pe la jadinya nanti. Ringan lak tu. Takleh dah nak maen campak2 cam handphone lama.

*Time kasih banyak Nokia RM85*

*Selamat berkhidmat Galaxy S II*

Pape pon, Galaxy S II, kore kara yoroshikuu. Nokia RM85, ima made hontou ni arigatou. Banyak jasa ko kat aku walaupon ko murah je. 

4 comments:

kyo_9 said...

lepas nih makin kerap la ko main twitter ngan fb kan?

aReLaN said...

tulah psl.ni sme dunia.hohoho

Has said...

"sampai hati awak mengkhianati kesetiaan saya..." kata nokia rm85 itu :P

aReLaN said...

sensei->hahaha...dia pon msti dh tak tahan nye asyik kena campak je.tp still smpn till now la kot2 diperlukan lg.