Tuesday, July 26, 2011

MeNgaPa????

Balik je keje terus gi Alamanda menuju Maxis Centre tapi sayang kat situ pon takde stok utk Samsung Galaxy S II. Brader kat situ cakap klau nak gak kena gi Maxis Centre yang besar la cam KLCC. Tupon kena gi awal pagi & call dulu takut gi kang tapi tak dapat gak. Minggu lepas time aku MC pon dah try cari kat Maxis Centre Gardens. Pon takde. Brader situ cakap pon stok habis kat sme Maxis Centre. Time tu dah frust gler sbb promosi rebat RM200 tu mula2 smpi last Friday but then extended to this Friday. 


Tu yang aku beriya-iya cari. Kat Maxis Centre Nilai pon tkde stok & kena order. Tapi order pon tak tau ble baru masuk stok. Pe la susah sangat nak dapat ni. Baru berangan nak pakai smartphone setelah sekian lama setia ngan Nokia RM85 aku ni

p/s : Aku tak minat iPhone. So, jangan la nak racun aku angkat iPhone. Hahaha

No comments: