Sunday, July 24, 2011

ReuNioN Q-BeRiaN 03/04

Hari ni bertempat di rumah Zaty kat Taman Sri Ukay, kami bekas pelajar MRSM Q-Ber telah bereunion. Majlis kalau ikut jadual pkul 3 tapi ramai je datang awal termasuklah aku. Maklumla member lama tak jumpa, mana puas jumpa kejap je. Tu yang datang awal sket. Walaupun tak ramai sangat, tapi best. Ada yang bawak anak lagi. Makanan memang tip-top. Aku makan nasi lemak + bihun ngan ayam smpi 2 pinggan. Pastu lontong lak 1 mangkuk. Fruit punch + sirap ngan kek ntah berapa kali tambah la aku sendri pon tak ingat.

Banyak benda disembangkan. Ramai tak dapat hadir sebab ada hal & keje though it is Sunday. Kalau sume dapat datang, memang melarat la aktiviti sampai ke malam pon belum tentu habis lagi. Kalau buat kat Kelantan, aku ni ntah bleh pegi ke tak la. Kalau dok kat Besut lagi, bleh gak nak gi tapi sejak pindah Teluk Intan ni, rasa terpisah lak ngan sume member. 

*Antara yang hadir memeriahkan majlis. Thanks guys. Len benor rupa masing2 after a few years*

Pape pon terima kasih kepada tuan rumah, cik Zaty, Fit selaku driver & sume yang hadir. Lenkali lak ye kte jumpa ramai2 lagi. Kepada tokey tudung, cik Hanis pon time kasih ye. Memang untung bawak tudung utk jual time2 reunion gini kan. Hohoho

4 comments:

kyo_9 said...

bro..
musim raya nih jangan lupa plan reunion JAD6 plak..

yoroshiku~=

aReLaN said...

saido->rumah ko ade buat open house tak??ak serbu je.klu rmh ak ni,xtau la pe bnda ko dpt mkn.hahaha

Ewani Islam said...

buat reunion x ajk pn.. :(

aReLaN said...

waniey->aik,bkn ke invitation sme dpt ko kt fb??