Thursday, July 21, 2011

WeLcoMe To tHe RacK...

Hari ni dapat MC sebab otot sengal-sengal, malam semalam over training. Pastu langsung takleh nak bangun pagi tadi. Terketar-ketar satu badan bila bangun. Gi klinik, doktor bagi ubat & MC. Walaupun MC, aku tetap tak nak dok rumah. Nanti kang leh mati kebosanan. So, decide untuk kuar gi Midvalley sorang-sorang. Hajat di hati nak angkat terus je Galaxy S II kat Maxis Centre Gardens tapi malangnya promoter kat situ cakap, sume Maxis Centre dah takde stok. Promosi rebat RM200 tu habis esok lak tu. Terpaksa la tunggu sampai stok ada & by that time, no more rebate.

Pastu tetiba gatal tangan nak gi cari kasut basketball baru sebab sayang kasut Nike aku tu nk buat maen kat court murahan. Cari la kasut yang murah. Dapat la RM125, brand Reebok je cukup.Sebab awal lagi, gilah tengok wayang. HP kena tangguh dulu nak tengok bila si dia balik dari China. Layan jela cite Senario the Movie : Ops Pocot. Leh tahan gak la lawak dia. Pastu terus gerak balik, xsempat nak lunch pon. Nek komuter, sampai BTS, komuter buat hal, sume penumpang kena turun & nek next tren. 

*Kasut murah je*

Tapi next tren penuh tu. Nak tampung kitorang yg satu tren kena turun tu memang tak muat la. Aku pon tunggu jugak la next nye tren. Ada la sejam setengah aku sangkut kat stesen BTS tu. Sampai rumah, Asar & terus gi taman awam nak rasmi kasut baru. Not bad la walaupon harga murah. Kore kara yoroshiku ne... 

*Cam kena tambah rak lagi je ni. Nasib baek ade kasut dah bagi orang len*


p/s : Syukur la iPod & camera aku dah ok. Dah leh pakai cam bese.

6 comments:

Has said...

hehe..sekali-sekala malang, sekali-sekala ada ii koto. ok lah tu :D

aReLaN said...

btul.hdup ini ibarat putaran roda,kejap di atas, kejap di bawah. memanjang ii koto je bosan gak hdup.no challenge kn.hehehe

kyo_9 said...

uih..
Senario hidup lagi ek???
rajin ko tgk wayang sorang2..

aReLaN said...

saido->dh tu alang-alang smpi mid.xkn la ak g usha phone,bli kasut terus blik.xsmpi sejam pn leh buat sme tu.tu yg g lyn senario.tak dirancang pon.hahaha

shineeshimizu said...

rm125 tu murah??? selalunya ak beli kasut smua bawah rm50 je...kayer giler...

aReLaN said...

zahir->kasut basketball mne la dpt bwh rm50.ak mmg sakan bab barang sukan ak.ko mmg la xbli kasut sukan cm ak tp ko msti spend duit byk kt bnda len deshou.hohoh