Wednesday, July 13, 2011

Pe NaK BuaT...

Skang dah bulan Julai tapi aku baru je pakai annual leave aku sebanyak 1 hari je. Ada lagi baki 13 hari. Nak amek cuti tapi bosan lak rasa kalau setakat cuti dok rumah je. Rasa cam nak guna kaw2 je cuti tu time cuti raya nanti. Sambung je terus cuti lepas raya lagi seminggu. Memang syok la jawabnya. Membulat la aku kat rumah kalau gitu. Makan je hari-hari. Pe nak buat ngan cuti ni ek. Hmmmm....

3 comments:

kyo_9 said...

jom ikut kitorang bercuti ke langkawi lepas raya nanti.. zahir ada ajak member Jpon dia turun Malaysia.. skang nih tgh nk usha tiket.. kalo ko nk join, sempat lagi nih..

plan nyer 12~14 Sept..

aReLaN said...

kitorang tu spe lg???ade awek jpon tak??hohoho...

Stapak said...

Simpan cuti untok kaweennn....