Saturday, August 27, 2011

CuTi PaNJaNg akHiRNya TiBa!!!!

Hari ini, tanggal 26 Ogos 2011 bermulalah cuti Hari Raya Aidilfitri selama 9 hari buat diri ini. Hari ini gak hari terakhir Izmir senpai kat Ichikoh sebelum berhijrah ke Toyama, Japan. Good luck for your future undertaking & ima made iro iro oshiete kurete meiwaku wo kakarete (orerani), hontouni arigatou!!!!

Tahun lepas time raya aku kat Design lagi, kali ni kat Engineering. Time dekat nak balik, dok kat assembly line. Meriah giler. Sume operator dok bersalaman, peluk cium, minta maaf, wish raya walaupon berbeza agama & bangsa. Pompuan sama pompuan la. Aku tukang tengok jela. Salam yang mana boleh je.

Di kesempatan ini, aku nak ucapkan selamat bercuti, Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir batin andai ade salah silap kat korang sume la ye. Kira halal la sume ye. Tapi kan minggu depan nak raya pon, smpai ke hari ni aku tak buat preparation pon. Baju raya pon tak cari lagi. Kaler apa pon tak decide lagi rasanya. Esok lusa nak raya baru cari kot. Hahahaha...


Selamat tinggal Ramadhan, moga kita jumpa lagi tahun depan & selamat datang Syawal. Makan kena control, kalau tak memang cari nahas la nk seksa diri utk fitkan balik diri ini.

2 comments:

Cik Bee said...

selamat hari raya..
sedih laa pulak ramadhan da nak pergi sebab rasanye ramdhan kali ni tak de pengisian..
seronok nye anda dapat cuti sakan. biha last day pose pon kene keje. hehehe

aReLaN said...

tulah psl.thun ni suram je rse ramadhan tau.eleh,biha keje pn dkt mne???kmpg dkat kot nk blik.hahah