Tuesday, August 23, 2011

oFFiCiaLLY ReGisTeReD...PuTRaJaYa NigHT MaRaTHoN

Minggu lepas member sekilang ajak aku masuk Putrajaya Night Marathon yang bakal berlansung 15 Oktober 2011 kat Putrajaya. Aku tanpa fikir panjang terus register diri aku sebab rasa rugi lak beli running shoes mahal-mahal tapi tersadai atas rak je. Masuk half marathon jela. 2nd half marathon in my life after Energizer Night Run at Sepang last April. Half marathon pon seksa, nak masuk full marathon, tunggu la lagi beberapa tahun.

*Route utk half-marathon run*

Untuk maklumat lanjut & buat sapa2 yang berminat, bolehlah rujuk ke  website ini. Ada bran???? Kalau ada bran, pe lagi, jangan cakap je, join sekali la kita tengok sapa sampai finishing line dulu. Lepas cuti raya ni memang kena training kaw2 la kalau tak nak peristiwa time Energizer Night Run berulang lagi. Seksa satu badan tak hilang berhari-hari.

2 comments:

Has said...

さすがアラン!bagus! bagus! urayamashii orang yang tinggi motivasi :)

aReLaN said...

sensei->bab sukan & aktiviti gni memang motivasi tinggi.tp ble bab keje memang down je memandang.so, sye lg jeles ngan snsei sbb motivasi tinggi in work & others.hehehe