Sunday, August 7, 2011

WiKeN BuLaN PoSe...

Harry Potter dah lama kuar kat wayang, semalam baru kitorang tengok. Tapi boleh tahan la. Aku bajet lama la cter tu makan masa tapi 2 jam je dah hbis. Quite a great ending for a great series. Habis dahla HP. Pasni cter apa lak nak try lawan cter ni. Lepas dah solat Maghrib pe sume baru balik. Tapi memang seksa menunggu KTM. Ada la sejam lebih. Tren mengalami gangguan bekalan tenaga la apa. 1st tren lalu takleh nak naek sbb penuh sangat. Tunggu next tren baru leh masuk. Tupon giri2 dok dpn pintu je.

*Uthman & Aish*

Hari ni lak ngan idea cukup bernas tapi drastik dari Mangat, kitorang berbuka puasa beramai-ramai di teratak Keri & Tikah. Yang hadir adalah Mangat, Piji, Ain, Shahrin, Farah, Aish, Fani & pasangan + sorang lagi (aku tak kenal). Best betul dapat tengok baby2 JAD berdua ni. Pastu dengar citer pengalaman kaum ibu & bapa diorang lak. Lama tak kumpul gini rasanya. Bila berkumpul memang syok.

Time mula-mula beli juadah berbuka rasa cam banyak je. Tapi bila tengok result dia, sasuga bdak2 JAD yang datang sume tong besar. Habis gak camne pon. 

6 comments:

yana sahri said...

kawaiiiii~~~!!!!!

kyo_9 said...

Aish tu bdk JAD gak ke?

aReLaN said...

yanatep->soudane~~~

saido->Aish tu anak Shahrin & Farah la do.hahaha

AsMiza said...

alalaaaaaa..comeynye baby due ketoi nih.

shineeshimizu said...

post la gmbar bnyk cket...kawaii giler~~~

aReLaN said...

as->mmg comey.ak nk pgg pn takut.hahaha

zahir->xbrani amek gmbr byk2 baby org ni.tgg baby sndri la. :p