Friday, October 28, 2011

CuTi 9 HaRi

Lama lak rasanya tak update blog ni. Sempena Deepavali ni, kilang aku cuti dari Selasa sampai la Ahad ni tapi disebabkan aku nye annual leave byk lagi tak pakai (kalau pakai pon tak tau nak watpe), maka aku amek lagi cuti hari Isnin tu, direct 9 hari aku cuti. Pe lagi, balik bercuti di kampung, Teluk Intan la. Tapi mmg clumsy ataupun ore kelate pggil culas la aku ni. Dah packing pe sme barang, balik rumah nak pasang laptop, power supply leh lupa bawak balik. Tu yang huru hara aku takde tenet nak update pape. Ni dah balik Nilai baru leh lepas rindu. Hahaha...Nanti la aku post lagi. Congrats to si dia sebab dah dapat keta. 2 bulan lebih menunggu baru dapat. Berkat kesabaran dan kecekalan yang tinggi la katakan....



6 comments:

adwafarahin said...

ptt la lama x update..len kali sblm blk cek sume peralatan lappy yer..:P

aReLaN said...

@adwa:nk wat cmne lg.pg nk blik tu br packing lappy.tu brg last yg dipacking.smpi rmh br sedar.pdn ngan mke.hahaha

Shera Nasir said...

awat lame sgt kilang ko cuti?kerajaan bkn cuti sehari je ke?huhu..waauuu fatin dah ade kete...bole tompang nih..hehe..kete ape bli?

aReLaN said...

@sheera :kilang ak rmi india.lgpon 3 perayaan utama mmg ktorg cuti pnjg.fatin angkt myvi bru.ak jgk tkde keta.wuuuu

Norlida Ramli said...

syiokk la cuti lama..dah mengalahkan cuti budak skola lagi..hehee

tahnish to 'si dia'..bwk keta jgn laju2..bahaya..hehe

aReLaN said...

@norlida :dia bwk slow je.klu driver lg sorg ni je bwk mcm pelesit sket.hehehe..tu jela plg pnjg leh dpt.bdk skolah nye cti hjg thun mne leh lwn.wuuuu