Saturday, November 12, 2011

BuDaK uTP BuaT PaRTi seKs

Rosak budak-budak skang ni. Aku pon tak tau la pe masalah. Tapi bukan sebab budak UTP buat parti seks tu. Ada betul ke tak aku memang tak tau la tapi tetiba bila tengok page Nuffnang aku, leh lak ade benda tu. Tak caya cuba korang tengok bukti kat bawah ni.  Macam-macam benda korang nak cari kan. Tapi seyes kat blog aku ni memang tak dapat la korang bahan-bahan macam tu. Bawak la bertaubat



18 comments:

Darulamanku said...

salam...
sekarang ni ramai yg dah lupa taggungjawab diorang sebagai umat islam....terpengaruh dengan budaya barat... kurangnya ilmu agama sebab tu boleh jadi mcm tu...
fikir2knlah wahai kawan2///

adwafarahin said...

ish ish ish sesat bebudak skrng

aReLaN said...

@Darulamanku : salam.tulah masalahnya.terdedah sgt ngan pengaruh barat smpi terikut2.ble cter bab agama kte kolot la apa.umat akhir zaman ni...

aReLaN said...

@adwa : jomlah kte tarik diorg ikt jalan yg btul blik smbil kte betulkan dri kte gk kn.hmmm

nur нazwana azмan said...

ni betul2 berlaku ko gano?

aReLaN said...

@wana : tu ak xtau la tp ado plok g search bnda gtu pstu msk blog ak ni.hahaha

[sutera kasih] said...

isk3..siapala yg search tu huhu


lama x singgah sini kan..apa kabar? :)

aReLaN said...

@[sutera kasih] :sihat aje.syaza cmne lak???spe la sudi singgah sini kn.wuuu

wanie wonek said...

wat gempak je

msredcheesecake said...

budak lagi dah buat party seks... takutnya...

konde said...

No free sex please :(
Haram hukumnya

Info Event For Blogger Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000 KLIK GET The Treasured

aReLaN said...

@wanie wonek : knp??nk cter tu btul ke??xdpt eden nk nolong eh.hahaha

aReLaN said...

@kak red : skang ni mcm2 leh jd.rosak2

aReLaN said...

@konde : ntahla bdk zaman ini.yg haram la nk dibuatnya.ish3

shah said...

ish ish ish

aReLaN said...

@shah :ish3.rosak2

EyqaLuvender said...

part tupperware lg best!
abg long kalo rndu kt iqa slalu2 la jenguk blog iqa wpon tuannye tade...
*tbe2 jd abg long...hik3

aReLaN said...

@Eyqa : insya-ALLAH akan dijenguk.hahaha..rmi betul adik ni.