Wednesday, November 2, 2011

MeMaNg JeNis TaK MaKaN saMaN Dia Ni....

Aiya, Cik Klawa ni kan memang jenis tak ikut rule betul la. Tak makan saman. Takpela..disebabkan aku ada masa terluang, aku jawab jela.

1. Masa besday korang 2 tahun lepas, korang ada dekat mana?
Kat Jepun lagi. Ada orang buat suprise party. Pastu member Jepun lab pon buat suprise party & gift.

2. Jari telunjuk and jari manis korang, mane satu lagi panjang
Jari manis!!!

3. Name manusia paling annoying yang korang kenal?
George W. Bush. Memang seswai ngan nama dia, menyemak je.

4. Langkah 10 langkah kebelakang dari tempat korang ade sekarang ni ade ape?
Balkoni??

5. Tengok tangan korang, ade mouse kan? kalau takde, pegang mouse, pastu sebelah mouse tu korang tengok, sedap tak kalau di makan?
Sos cili Thai Kimball. Memang tak sedap la kalau hirup cmtu je. Hahaha

6. Sekarang kul bape?
11.10 malam

7. Bile kiter nak gi lunch?
Bila-bila free. Tapi takleh la berdua. Hoho

8. Ko nak makan ape?
Nasi Briyani Gam Kambing. Perghhh... 

9. Ko belanje ke tak?
Disebabkan ko student lagi, leh la aku blanje. :p

10. Aku nak tanye ni, cik klawa ni chomel ke tak?
Hmm... bleh la. Ngahahah

11. Korang sebenarnye ikhlas ke tak jawab tag ni?
Memang seikhlas hati la menjawabnya walau dalam keterpaksaan. Hahaha

Puas ati Cik Klawa????

10 comments:

adwafarahin said...

ajak mkn berdua kan cik maam besar mrh pulk :P

Cik Klawa said...

ahahhahahahah~ puas hati dah! ngehehehehhehe

aReLaN said...

@adwa : tau tkpe.cri nahas je tu.hahaha

aReLaN said...

@Cik Klawa : bagus2.klu xpuas ati gak leh je bg soalan lg utk dijawab :p

Cik Klawa said...

dah printscreen.Sebagai bukti kot2 dah bagi soklan nanti tanak jawab pulak

aReLaN said...

@Cik Klawa :snggup tu.hahaha

msredcheesecake said...

da merebak da virus tag ni...

aReLaN said...

@kak red : tulah pasal.spe la yg stat dlu ni ek???huhu

Norlida Ramli said...

hehehe,,gi mana2 blog je ada pasal tag nih! sape la yg stat dlu agaknya..haha...creatif sungguh..:p

aReLaN said...

@Norlida : hohoho..mmg virus ni cpt merebak nmpknya.yg psti bkn sye la si kreatif tu.wuuuuu