Friday, November 4, 2011

PeNcaRiaN BLoG FoLLoWeR BaWaH 500



Dok blogwalking kat member-member nye blog, terjumpa la satu ni kat Cik Klawa nye blog. Dia join satu segmen ni, so aku pon rasa diri ini menepati syarat dalam segmen tu iaitu "Pencarian Blog Follower Bawah 500". Aku nye stakat ni baru je 37 followers. Sadis kan. Hahaha...Syarat-syarat penyertaa. adalah seperti berikut :


Syarat-syart penyertaan

 Sila pastikan follower anda bawah 500
 Follow genk [terpulang, lebih baik follow ]
 Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Follower Bawah 500
 Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini
 Dah siap, hantar link anda ke ruangan entri ini
 Tarik Tutup : 11 November 2011, jam 2 petang

p/s : First time join segmen kat blog orang. Hehehe

20 comments:

shah said...

follower saya sorang je bang iaitu diri saya sendiri, boleh? kasihanilah saya bang

aReLaN said...

@shah :sorang la sangat tapi kesian nye pasal walupon hakikatnya saya lg kesian.hahaha

kyo_9 said...

menang dapat apa?
follower naik 500 ke?
wakakaka

aReLaN said...

@saido : tau la follower ak xseramai ko.daimp kutuk ak.hahaha..ak pn xtau dpt apa.sje bsn nk post apa tak tau

shah said...

hadiah saya jgn lupa pos bang, saya dah PM alamat saya dah

superNADD said...

gudluck. kene rajin blogwalking. baru followers naik + entry best ;)

Wan85 said...

http://wanwidget.com
bolehkah saya join

ZYASH said...

wah...mcm best jer..huhu, nak join gak leh tak?? Banner nampak menarik la.

aReLaN said...

@shah : kalau la dapat hadiah......

aReLaN said...

@wan & ZYASH : leh je.sye pn men msuk je.hahahaha...memeriahkan dunia blogging

msredcheesecake said...

harap dapat tambah follower dan kawan sekali....

dhiera said...

wah...bersegmen!!!
kadang2 ada reader yg setia tu lebih berbaloi tak kesah berapa pun follower kita~

selamat bersegmen ye!

aReLaN said...

@kak red : betul x3

@dhiera : terima kasih.ni setia ke??hahaha

QASEHNYA RANIA said...

dari segmen yg sama...i follow...
jom g belog pu3 n follow ....hehehe

CoveR gurL said...

singgah berehat.. dari segmen yg sama...
sy follow..
jom singgah teratak sy... hehe..
^_^

Cik Eykaa said...

follow blog comel ni dr segmen yg same :)

KiMiE said...

Salam. Singgah dan follow dari segmen yang sama.

Jom terjah blog saya pulak ye..

- http://kimie-blog.blogspot.com
- http://sembang-bola.blogspot.com

aReLaN said...

@KASEHNYA RANIA, CoveR gurL, Cik Eykaa, KiMiE : dah membalas terjahan kamu semua.time kasih sudi terjah ke sni.

wanie wonek said...

singgah n follow sini

aReLaN said...

@wanie wonek :thanks.u r followed too.hehehe