Friday, December 16, 2011

BauCer LaGi...

Semalam lagi dah dapat sebenarnya. Hehehe..tetiba ada sampul surat untuk aku kat office. Tengok sampul macam kenal. Hohoho..memang kenal pon. Alhamdulillah, baucer yang aku redeem kat MySurvey dah sampai. Ni kali kedua aku redeem dari situ. MySurvey ni web survey pasal produk,perkhidmatan dan macam-macam la.

*Rezeki bulan ni. Ni dah baucer ke-3 aku redeem kat MySurvey ni*

Bila korang jawab survey dapat la point. Bila point korang dah banyak leh la redeem baucer. Macam-macam baucer gak la ada. Tapi kalau dapat redeem cash lagi best. Leh gak sapot tabung aku kan. Hehehe...Contoh baucer yang leh redeem adalah KFC, McDonalds, MPH, Parkson, Jusco & Isetan. Nilah antara cara aku berjimat. Bukan rugi pape pon join & jawab survey. At least terisi gak masa lapang kat rumah atau ofis kan. 

34 comments:

DiDiE eLa said...

macam mna? nak gak...ajar3 =P

aReLaN said...

@DiDiE eLa : gi je kat website MySurvey & daftar.sng je.tp kdg2 tensen gk nk tgg ade survey.xpon survey pjg gler.hahaha

DiDiE eLa said...

taip Mysurvey jer kat google dah ade yer? sementara xde wat ape leh la buat survey tue..=P

aReLaN said...

@DiDiE eLa : yup.klu nk sng tekan je kt post tu ade link.huhu..klu org klik kt stu leh dpt point tkpe gk.nk referral dr mysurvey kna thru emel br dpt point.

adwafarahin said...

untunglaaa

CekbOlat-bOlat said...

apekah itu???

Miss Hidy said...

Wah...macam ni leh simpn duit buat kwen..hahaha

DiDiE eLa said...

oooook..thanx youu

アヌムちゃん said...

best2 dpt baucer.heeeee

Juliet_iRa~" said...

hee mcm best je...;)

nak jugaa voucer!heeee

aReLaN said...

@adwa : mmg untung.cmni lah nk hdup. :p

aReLaN said...

@CekBolat : dpt baucer dr buat survey.heho

aReLaN said...

@Miss Hidy : kalau leh convert jd duit,mmg kjap la tabung ni pnuh.hehehe

aReLaN said...

@DiDiE eLa : iie douitashimashite

aReLaN said...

@anum-chan : klu kt nihon dlu lg byk rsenya.clubcard pnuh wallet.dpt kupon,dpt free gifts etc.huhu

aReLaN said...

@Juliet_iRa~" :tp kna sbr gk la ble dpt survey pjg lebar.hahaha

Cik TeN10 said...

ape lagi belanja la !! hahaha

psttt.. tak panas pun sebab kat sini sejuk gilaaa !!! so hiibernate ja dlm futon !! ngeee ;p

aReLaN said...

@Cik TeN10 : sabar jela ngan kohai sorg ni.hahahah...nk blnje??xsmpt la sbb esk nk pki trus. :p

niezam said...

lan, share la ngn aku. sharing is caring. hehe.

aReLaN said...

@niezam : kalau setakat RM10 ni,ak sorg pn xckup tau.hahahah

Saddila said...

tetiba rasa jelous dengan dia . nak jugak baucer . tak pernah pun seumur hidup dapat . *sedih ni . haha

aReLaN said...

@Saddila : klu nk kna la rajin cr.hihih..sedih tp mmpu gelak lg???hahaha..klu dpt byk lh gk nk blnje mmber2.ni rm10 je pn.

QASEHNYA RANIA said...

wah best tuh...cgl tak join tapi suke survey2 yer... =)

jomla join cgl sesame ;p

aReLaN said...

@QASEHNYA RANIA : cgl tu pe???hehehe...sori la ye.lampic sket.

محمد رازيق said...

banyaknya baucer bro.. kasi sikit.. hehe..

dhiera said...

eh, best ye~ dapat jimat. lepas ni nak try la.

hoho..nama dia hp strap ke? baru tahu. ngeh

aReLaN said...

@Raziq : RM10 mne la ckup nk kasi org.dri sndri pn xlepas ni tau.hahaha

aReLaN said...

@dhiera : mne taknya.sme bnda nek hrga.mmg kna pndai la nk berjimat.kt jpon ktorg pggl strap.xtau la kot2 kt msia pggl len kn. :p

Juliet_iRa~" said...

hahaha..voucher tu bpe ringgit?hee

DiDiE eLa said...

errr saya xfaham...haha maaf2 sy blajar jepun sket3 ja..haha =P

aReLaN said...

@julier_iRa~" : 10 hinggit je.mmg xckup utk sorg pn.hehehe

aReLaN said...

@DiDiE eLa : belajar la ngan arini nuran tu ye.hehehe

DiDiE eLa said...

hahaha eyh2 mysurvey hanya leh redeem voucher jer? xde redeem cash ke? hahaha

aReLaN said...

@DiDiE ela : yela.kan dah gitau dalam tu leh redeem voucher je.hahaha...