Saturday, December 17, 2011

EnD YeaR RaNDoM GiVeaWaY

Dah nak kuar sebenanrnya ni tapi sementara menunggu baju siap basuh dari tukang cuci baru, gatal lak tangan nak menyempurnakan tag dari Miss Hidy. Walaupon aku sendiri pon tak pernah menang pape yang berdasarkan tuah ni, saja jela mana tau kot2 kali ni ada rezeki kan, insya-ALLAH. 


Aku malas nak tag sape2 di pagi Sabtu yang indah ni. So kepada sape2 yang rajin & rasa diri dia bertuah leh la klik kat banner atas tu ye. Bukan susah pon syarat2 dia kan. So, just try our luck. Enjoy!!!

24 comments:

Kakzakie said...

Kakak pun ikut berGA hari ini - hadiahnya best tau kalau dapat. Tapi kakak selalu kecewa huhu....

khalila said...

wahh.... gudluck ^_^

Juliet_iRa~" said...

heee..nt try la buat cupcakes tu xpon suh org rumah buat..kekeke ;p

gud luckk utk GA ni!

maszull said...

assalamualaikum arelan...selamat bersegmen yer...:)

QASEHNYA RANIA said...

Contest, Give away, Luck daraw (CGL)

nak join juga la..=)

aReLaN said...

@Kakzakie : hahaha..ala,try je.pe slhnya.mne tau kot2 ade rezeki kn.

aReLaN said...

@khalila : hait2.ganbarimasu~~

aReLaN said...

@Juliet_iRa~" : mne ade org rmh lg.nk buat sndri mmg tak la.hahaha..akan buat yg terbaik

aReLaN said...

@mama : baiklah.doing my best.heheh

aReLaN said...

@QASEHNYA RANIA : ooooo...br tau.hahaha..join je.

sekamar rindu said...

salam...

gud luck..*folo blog ni..

Chuu Muqhlis said...

gudluck beb ^^v

aReLaN said...

@sekamar rindu : salam kembali.time kasih.nnt sye singgah blik.

aReLaN said...

@Chuu Muqhlis : baiklah.doakan la byk2.huhu

~SaL IjOu~ said...

blom sampai seru nak join GA..hehe~ pepepun moga tuah menyebelahi Arelan~ ;)

Cik TeN10 said...

ok !! i malas !! haha

a`ah.. silap onyomi lak.. terbuat ajaran sesat.. hahaha

CekbOlat-bOlat said...

toingg ! gudluckk.. t blanje coki2 ^^

aReLaN said...

@~SaL IjOu~ : insya-ALLAH kalau ada rezeki kn.

aReLaN said...

@Cik TeN10 : hahaha...dh agak pn.bdk2 dok ngadap fuyu,lg best dok dlm futon je kn.

aReLaN said...

@CekBolat : Insya-ALLAH klu ada rezeki leh blnje.hehehe..blnje nasi myk trus.

nurmujahidah said...

muja balas jasa alan, haha,, muja click sampai lebam jari jemari yang kontot nih,, :D

aReLaN said...

@muja : pergh...klu smpi lebam tu mmg sgt2 berterima kasih la.hehe

anamizu kaito said...

wahh berGA ea? gud luck ye lan..hehe





luv,
cik ana

aReLaN said...

@cik ana : doa la byk2 biar dpt ye.hehehe