Sunday, December 4, 2011

CoNTesT BLog SiMPLe By BuBu

Join another contest sebab ditag oleh Cik Ana a.k.a. anamizu. Syarat dia pon tak susah. Hadiah pon leh tahan walaupun aku tak pakai prepaid kan. Kalau menang, aku bagi la kat spe2 nanti. Hehehe..Nak tau lebih pasal contest ni klik kat banner bawah ni ye.


Aku pon mula2 ingatkan Bubu tu pompuan sebab aku ada gak kawan pompuan nama Bubu kat fb. Hahaha...Sori ye BuBu.

Slogan aku :
Saya suka blog yang simple kerana blog simple itu tak menyerabutkan mata dan kepala otak ini. Simple itu terbaik!!!


 So, kali ni nak tag Wanie Wonek & Nadd. Takleh la tag orang sme je slalu kan. So, yang len kalu nak join pon dipersilakan.





12 comments:

anamizu said...

hoyehhhh~ SIMPLE itu selalunye mudah kan lan?? ha! seriyes guwa ingtkan BUBU tu memula gugerl! adeh =P





luv,
cik ana

aReLaN said...

@cik ana : tau tkpe.hahaha...jika bubu bce ni, kami mntak maaf byk2 ye.

eva said...

eheheh.. sama jugak.. comel jer nama BUBU..

Eza Boom Boom :) said...

kalau menang, share sikit dengan Eza wokehhh...selamat bersegmen...^^,

aReLaN said...

@eva : kan2.oh bubu

aReLaN said...

@Eza. insya-ALLAH. klu mng la kn.hihi

L said...

hehe lelaki eeh?? ngeh3... anyway gudluck..=)


jom baca sekejap.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

Norlida Ramli said...

hehe..bubu ekada gak kwn nama bubu dlu time matrik tp laki la.:)

gud luck!

aReLaN said...

@L : yezza.mga berjaya.hoho..

aReLaN said...

@Norlida : baiklah.doa byk2 ye.huhu

dhiera said...

good luck!

aReLaN said...

@dhiera :ganbarimasu~~~