Saturday, December 3, 2011

SeGMeN : MeNcaRi BLoGGeR SeTiaP NeGeRi....

Tetiba di tengah hari Sabtu yang cerah ini, tergerak hati nak bukak blog, tup2 ada tag dari Cik Nadd a.k.a SuperNadd berkenaan satu segmen iaitu Mencari Blogger Setiap Negeri anjuran Fatisya Pinky. Nak tau lebih lanjut klik banner kat bawah ni.



Aku ni nak cerita bab negeri susah sket la. Hmmm...kalau ikut IC & surat beranak aku, aku dilahirkan di Melaka, tapi skang ni alamat tetap aku kat Perak sebab lepas abah aku pencen, kitorang pindah balik kampung dia. Tapi aku paling lama dok kat Besut, Terengganu yang mana orang Besut majoriti bertutur dalam loghat Kelantan. So, lu pikirlah sendiri ye. Tapi kena gak gitau dari mana kan. Aku dengan ini mengikut tmpt kelahiran aku, aku adalah blogger Melaka!!!!

Nak kena tag ni yang payah sket. Kalau ikutkan nak je tag sume blog aku follow tapi aku tag yang kat bawah ni jela ye hari ni.


Kalau sape2 yang tak ditag tu pon leh je nk join. Hehehe...


23 comments:

Eza Boom Boom :) said...

okyssss fine...tagged Eza balik yeaa...tak pe-tak pe. tengah rajin ni..ngeh3...:)

S H I T E Q said...

sy blogger sarawak! eheee

Eza Boom Boom :) said...

Eza dah join, eza nak awak baca jugak entry Eza..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

ngada-ngada kan?? haha. Have to. :P

Eza Boom Boom :) said...
This comment has been removed by the author.
aReLaN said...

@Eza :mmg terlebih rajin la tu klu satu post smpi 3 kli komen.hahahaha

aReLaN said...

@SHITEQ : sye xtau sbnrnya nk ckp blogger mne.hahaha

anamizu said...

woahh! lahir kt melaka,alamat tetap kt perak tp plg lame dduk kat ganu =P dahsyat arrr ko lan..hehe





luv,
cik ana

aReLaN said...

@cik ana : skang ni lk dok n9.hahaha..ala,abah askar.tu yg slalu pndah randah. johor pn prnh dok dlm 6 thun.pasni??ntahla

Eza Boom Boom :) said...

mengata Eza la tu. pkir Eza tak check ke apa awak reply..hahaha :P

aReLaN said...

hahaha...ok la tu eza rajin.tp jgn terlebih rjin lk ye.kang pnuh komen sme. :p

hanna said...

dari segmen sme....

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

aReLaN said...

@hanna : time kasih sudi singgah.dh bls singgahan.rjin2 la jenguk sni lg nnt. hehe

mimie_za said...

nur dtg terjah dri segmen yg sama
..dtg la singh balik
http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2011/12/segmenmencari-blogger-setiap-negeri.html
jgn lupa tekan button follow ye..hee
nur follow kamu

aReLaN said...

@mimie_za : time kasih.dh singgah n follow blik.

siti hidayah said...

Orang Tranung datang melawat. salam perkenalan :)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

mimie_za said...

arelan..xda pun list kamu dalam frenz nur..sori la..button follow nur 2..xbetul kot..nur dah wt button len..da gmbr rama2 2..kalu sudi tekan situ yer..hee

aReLaN said...

@siti hidayah : salam perkenalan n time kasih sudi singgah

aReLaN said...

@mimie_za : dh setel. hehehe

mimie_za said...

hee..thnks..duk kt teluk intan kan..nur pernah pergi..membe nur duk kt sne..dia bawk g menara condong..nur dpt masuk..kan lama dia wt renovate kan..hee..

aReLaN said...

@nur : xprnh msk pn menara condong.blk skali stahun je pn.hehehe

mimie_za said...

ish..kta duk sne..hehe..nti masuk la..mcm ne nk bwk nur g jalan2..dia pun xpnh mck..hehe

aReLaN said...

@nur : hahaha..xde geng kat tluk intan.tu yg lg ske terperap dlm rmh je.

nurmujahidah said...

muja done follow :D
check this entry k,, menarik punye!!
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/3-entries-paling-penting-for-year-2011.html