Monday, December 12, 2011

GaLaxy W La PLaK...

Aku baru beberapa bulan pakai Samsung Galaxy S II, tapi tetiba bertambah2 lak smartphone dari Samsung kat pasaran skang ni. Note, Google Nexus, & skang ni Galaxy W lak kuar. Seyes memang kita takkan mampu nak mengejar gadget skang ni. Baru angkat yang kita anggap power, tup2 kuar lak yang baru & lagi power. Hahaha...




Nak tau lebih lanjut pasal Samsung Galaxy W ni leh la usha kat sini ye. Mana la tau kot-kot tetiba timbul minat nak angkat Galaxy W ni kan. Citer panjang pon tak guna. Pe kata korang usha sendiri.

24 comments:

Eza Boom Boom :) said...

smart hp dia... :D

nini said...

hadoi jelesnye nengok enset ni...teringin...tapi ke..de...kut la..hahahah

aReLaN said...

@Eza : smart kan tp xmampu dh nk bli.lingkup la tabung kawen jwbnya.hahaha

aReLaN said...

@nini : ala...angkat je.skali skala manjakan dri pe slhnya.heheh

Ray ban said...

Eh lg baru..ingt kn note the latest..dh tertinggal bus...

msredcheesecake said...

Galaxy y pun ada... Murah, target student.... Samsung mmg byk keluar baru skang ni...

aReLaN said...

@Ray ban : mmg kte akan sntiasa tertinggal bas.byk sgt yg baru kuar.hahah

aReLaN said...

@Kak Red : mcm2 galaxy ada la krenya kn.png2.

Miss Hidy said...

Hidy dah angkat dah phone ni...hehe

adwafarahin said...

Galaxy Wonder kan?

Iera Afzu said...

wah, ada yang baru lagi. cepatnya lahaii, :P

dhiera said...

hp baru pun tak terbeli dah keluar yang lain2 plak~

fiza said...

Tak mampu lagi nak pakai smartphone.

aReLaN said...

@Miss Hidy : wow...so,best tak pakai???hehe

aReLaN said...

@adwa : ye kot.hehehe

aReLaN said...

@Iera Afzu : tulah pasal.slalu kna tggl bas.hmm

aReLaN said...

@dhiera : mmg tkleh la nk ikt sgt.bersyukur jela ngan pe yang ada kn.

aReLaN said...

@fiza :ala,bkn satu keperluan pn.ni sme kehendak je.klu iktkan jnji ada hp leh call,leh sms dh ckup. :p

♥ Capital N said...

Samsung sekarang dah femess kan ?
Tapi bila nak beli semua cakap nokia is better , ah sama jee kan sebenarnya .
Belum cukup lagi nak beli smartphone nii . HewHew

Miss Hidy said...

so far okla..suit for me..hehe...but galaxy sII lagi canggih kot...=)

aReLaN said...

@Capital N : ala,mne2 ada kelebihan n kekurangan dia.atas kte yg pakai gk.heheh

aReLaN said...

@Miss Hidy : hahaha..mmg canggih tp mahal.adoiyai..

fiQ'Ra said...

huyooo..kaya kaya.. tak mampu lagi nak beli =)

aReLaN said...

@fiQ'Ra : xmampu gk nk bli.mampu promo je.hehehe