Wednesday, December 7, 2011

JoM TaMBaH FoLLoWeR



Tengah blogwalking kat ofis, tetiba terbaca satu post kat blog wanie wonek pasal segmen "Jom Tambah Follower" dari blogger Lulu. Disebabkan tak tau nak post apa hari ni, ak pon tumpang sekaki la. 

Kenapa aku join segmen ni???Sebab utama, cuba korang tengok kat sidebar, berapa je follower aku walaupun aku dah blogging 3 tahun lebih??100 pon tak sampai hingga ke detik aku menulis post ini.Orang laen nye follower sampai beribu-ribu tapi aku???Kadang-kadang sedih gak tapi nak wat cmne, aku kena ingat balik tujuan asal aku berblogging adalah sekadar suka-suka, aku suka menulis walaupun takde orang nak baca. Hahaha...

So, buat sapa2 yang nak join segmen ni leh la gi ke blog Cik Lulu Caldina ni ye. 

44 comments:

Kakzakie said...

Insya-Allah lepas ini akan meletopz dan tak terlayan... selamat bersegmen

AsMiza said...

eleh matle,saje je ckp seratus pon tak smpi follower ko.padahal lg seketul je lg nk sampai 100.haha

dhiera said...

lagi 1 sampai lah 100. ala, arelan. follower tak penting. yang penting reader~

blog kamu ni ramai je reader. kan kan kan?

aReLaN said...

@Kakzakie : insya-ALLAH....

@As : hahaha..nk dpt seketul pn ssh tau.

@dhiera : yup,reader lg pnting sbnrnya.time kasih kerana sudi mnjdi slh sorg reader.

Cheq Suna said...

lg sorang nk capai 100..go go arelan go!..haha

CekbOlat-bOlat said...

hewhewhew.. cian abgku nih ^^
sbb.. connection dgn org lain kureng kot? tapi.. blogger llaki lbih diminati.. brbnding blogger pmpuan.. *bersaing* so rbutlah hati gadis2 ^^

[z@ck] said...

betol cakap dhiera tu..reader lagi penting. follower kadang2 just follow for the sake of nak kita follow balik blog dorang je.bacanya tak pun. yg penting, keep on blogging =)

kepunyaan kuh ;]] said...

join..

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

aReLaN said...

@Cheq Suna : hahaha..nk dpt sorg tu ntah brp lme.biar la.

aReLaN said...

@CekBolat : ye ke??tgk lg rmi blogger pompuan je kt msia ni.yg popular pn rmi pmpuan.ckup la sorg gadis di hati ini.hahaha

aReLaN said...

@[z@ck] :btul3.mmg akan trus blogging wlupon xde org bce.

aReLaN said...

@kepunyaan kuh ;]] :tu dia yg ke-100.time kasih.

niezam said...

dah 100 dah. ala. lagi banyak dari aku tu. aku punye 30++ je. hehe. tp kan ko punye followers ckit, komen banyak. maknenye ko mmg pemes la lan. :))

aReLaN said...

@niezam : time kasih.esp kpd para tkg follow n tkg komen2 sekalian.

msredcheesecake said...

Yg penting pembaca... Kalau follower ramai takde yg baca tak best gak.... Selamat bersegmen...

say to easy=) said...

kalo followers beribu raban tp xde orang baca pun x bermakna jgk..hehe

Gaara said...

@arelan: nasib ko sama dengan aku..hehe aku nak try gak la..mane tau dapat kenalan baru..ye dak

Lieyana said...

terjah dari segmen same...

http://thelieyanadiary.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

aReLaN said...

@kak red : tp ssh gk nk tau rmi ke tak bce blog ni.hmmm...

@say to easy=) : tp ade ke org nk bce blog suam kuku cmni???wuuu...

aReLaN said...

@Gaara :btul2.leh tmbah kenalan di dunia siber ni.hoho

@Lieyana : akan menerjah kembali.heheh

alya said...

tu dah cukup 100 tu...ok la tu.
hahaha...alia punye lg la..

Kancil 8349 said...

Salam perkenalan daripada Kancil..

nice blog...Kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil 8349...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/12/segmen-lulu-pages-jom-tambah-follower.html

tahniah

aReLaN said...

@alya : mari maju bersama2.heheh

@Kancil 8349 : salam perkenalan.akan singgah nanti.huhu

oli-go said...

erm....tak rajin nk join segmen..suke bce blog org..

アヌムちゃん said...

all da best in blogging :)
berblog pn skdr suka2 je sbnrnya.isi masa lapang.huhu

aReLaN said...

@oli-go : hahaha..dh keje ni krg mse nk bce blog org tau.terpaksa curi2 bce time keje ni.

@anum : hait.minna ganbarou ze!!!skang dh shakaijin mne la ada mse lapang sgt cm zmn gakusei dlu.wuuu

Rahmah Ram Ram said...

As salam,

singgah dari segmen yang sama...salam kenal ye :)

CekbOlat-bOlat said...

follower biar skit. tapi pengomen menang kat abg alan !!! prgghh.. komen mngalah kan org yg ade folloer beriban !

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama. jum follow2:) btw nice blog tau:)

http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

hyz said...

semoga berduyun2 follower pas join segmen ni.. hehe gud luck yaw...

ツ Bieaz ツ said...

waaaa rajinnya.....apapon gud luck hehehe

aReLaN said...

@Rahmah Ram Ram :salam perkenalan kembali

@Cekbolat : hahah..yela sgt tu

@Mya : jap lg sye singgah n follow k

@hyz : tp btul gk kte org.klu follower je rmi tp xbce xde pape gk.hmm

@Bieaz : ganbarimasu~~~

maszull said...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama jom lawat blog mama balik yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

missbunga said...

follow kamu..
salam perkenalan..:D
jemput2 lh dtg ke blog dya
http://yayabunga.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow kamu ..

Niena dah klik nuffnang & heartbeat kamu ..

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

(Klik iklan Churp2 & Nuffnang Niena sekali ye..)

Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)

Marina said...

marina terjah sini dari segmen lulu... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Iera Afzu said...

hee, jalan-jalan dari segmen yang sama. ^^

Syieda™ said...

syieda datang dari blog akak Lulu... jom ke blog syieda =.= rajin-rajin la ke blog syieda ye? -.- salam kenalan...

http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

gmiDOTstudent09 said...

sudah follow sini
jemput singgah ke tmpat sy
http://speechless009.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

!-CintaSibungaTembam-! said...

hye , salam perkenalan sy dri segmen lulu

mari lah singgah

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-followers.html

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

! AYIES ZAIMA ! said...

follow dari segmen yg sama :)
jejak kembali k ..

http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

deen azmee said...

as-salam..

singgah dari segmen lulu caldina..

http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

ღ Sis Aieda ღ said...

done follow u :)

singgah dari segmen lulu

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower-p.html