Wednesday, December 21, 2011

KeMeWaHaN???

Penat giler rase lepas balik keje, balik rumah tukar baju, then kuar gi jogging. Nak tercabut kaki dibuatnya. Bila dah bersenam, malam memang lapar la. Setelah sekian lama tak dinner berat2, aku memewahkan diri gi McDonalds. 



Menu dinner malam ni, Prosperity...Pergh...Moga hdup ini penuh ngan prosperity, limpah kurnia dan rahmat-NYA. Amin...

43 comments:

dyabunga said...

sedapnye prosperity..

nasha sanza said...

hoho...lepas jogging makan berat2 ke cik abg?

aReLaN said...

@dya : mmg sedap tapi berangin sbb black pepper.heheh

aReLaN said...

@nasha sanza :nak wat cmne kn.perut dh nyanyi lagu dangdut mntak diisi.tu yg pekena mcd. :p

niezam said...

sgt best. pas jogging mkn mcD. fuhh!! rajen gler mlm2 jogging.

Anonymous said...

Aku dengar McD ni mmg contribute direct kepada Yahudi.Agak2 perlu boikot ke tak?

aReLaN said...

@niezam : mne ade mlm.blk keje smpi rmh lbih krg pkul 6.6.15 g jogging.hoho

aReLaN said...

@Ano : nak boikot ke tak terpulang.encik ano nk boikot dipersilakan

THE LEKAT LEKIT STORY said...

jemput makan... wah kita lak yg menjemputnya yer

udin said...

pergh! layan mekdi.. slamat menjamu selera.. hehehe..

CekbOlat-bOlat said...

okei fine ! tak ajak skandal mkn skali.. ni nk mrah abg bangla ni >_<"

kyo_9 said...

pergh..
support zionis.. :hoho

Miss Xyz said...

lmenya x mkn kntang pusing-pusing tu.. alahai.. hakhak XD

Miss Hidy said...

aduh...ni yg terliur ni...
psttt: en arelan...yang sorang tue xnk exposed ke? hahaha...=P

aReLaN said...

@THE LEKAT LEKIT STORY : dipersilakan makan.hehehe

aReLaN said...

@udin : mmg dh slamat pn. :p

aReLaN said...

@CikBolat : mne leh.kang mrh cik adik tu. :p

aReLaN said...

@saido : hahahah...daimp.

aReLaN said...

@Miss Xyz : pe lg,terjah la mekdi pekena skali.

aReLaN said...

@Miss Hidy : yang sorg tu pndi2 la cari ye.ade je sblm ni exposed tp mcm dh lme gmbr dia xkuar.hoho

nurmujahidah said...

time saya letak adverlets memang hilang status glitterati,, tapi takat letak says ni tak hilang lagi,, baru test,,kalau hilang,, saya buang la says tu,, dapaat balik,, hehe :D

miSpYeja said...

dah g jogging,makan berat2..aik cm na tu???

aReLaN said...

@muja : ooo...sbb mcm prnh bce psl says n churp2 tu.dua2 kan bersaing.

aReLaN said...

@miSp Yeja : nk wat cmne lg tetiba lapar.kna balas blk la kesan jogging tu.hehehe

BisMi Aishah said...

sedapnyee...

dah makan dah semalam ;)

woot...wooottttt

~aYu~ said...

baru pas makan prosperity malam td. pedasnya..

syafiqakarim said...

nak mekdi.
nak nak nak T.T

aReLaN said...

@Bismi & ~aYu~ : yup.nipon makan semalam la.lps gian.setahun skali wajib ni.hehehe

aReLaN said...

@syafiqakarim : nak mekdi jomla g lg mlm ni.hohoho

shah said...

sedapnya Abang!

aReLaN said...

@shah : mmg sedap pon dik.hahaha

DiDiE eLa said...

asal buka jer..mesti kelaparan tgk makanan dekat blog nieh..hahaha

aReLaN said...

@DiDiE eLa : aci la.slme ni asyik tuan blog ni je kelaparan tgk blog org len psl mknn.hahaha

Rahmah Ram Ram said...

@aReLan: semoga apa yang di hajati menjadi kenyataan. Yang penting berkat gigih usaha dan sabar tangga kejayaan. :)

aReLaN said...

@Rahmah Ram Ram : insya-ALLAH...

♥ nitnot said...

Prosperity ! Huh ingat semalam beli satu jee then share dengan adik . *Berebut rebut . HAHA , untunglahh makan Mc'D-tetibe ? :D

Juliet_iRa~" said...

wah set medium xnk terus big..;p

ira pon da mkn aritu..hee..xhabis sbb pds sgt..mkn dgg dia je..;p

aReLaN said...

@nitnot : mne ckup gergasi ni nk kongsi2.satu pn xckup lg tu.hahaha

aReLaN said...

@Juliet_iRa~" : sye knfem la hbis.nk kte pedas tak jgk tp berangin.tu yg kureng sket nk makan.huhu

Ray ban Malaysia said...

Prosperity the best...

aReLaN said...

@Ray ban Malaysia : memang best tpi pedih la bibir n lidah time mkn.oh black pepper.hoho

nini said...

uinah......lapar je rasa nengok makanan ni....

aReLaN said...

@nini : kalau lapar, jom g mekdi.hehehe