Friday, December 23, 2011

PeNanTiaN saTu PeNyeKsaaN

Setelah 3 bulan menanti dengan penuh kesabaran dan tekad yang tinggi di hati, akhirnya kau menjengah kembali jua. Aku sangat rindu padamu. Kau buat aku tak senang duduk, makan tak kenyang walaupun dah 2-3 pinggan, mandi tak basah walaupon dah berejam dalam bilik mandi, tidur tak lena walaupun hakikatnya aku syok layan mimpi. Tetiba, ketika hujung tahun semakin menghampir, kau muncul kembali. Oh BE a.k.a. Buffered Earning!!!! Hahahaha...


Yezza!!!Setelah 3 bulan since BE terakhir aku, akhirnya masuk gak lagi satu BE dari Nuffnang. Kali ni dapat dari DiGi lak. Kalau korang nampak iklan DiGi kuar tu,rajin2 la mengklik utk aku. Hahaha...Aku tau korang sangat la baik hati. Terima kasih skali lagi untuk Nuffnang dan sume.

ps : Kalau aku tak BW blog korang hari ni, mintak maaf byk2 la ye. Gua ade training dari pagi sampai ke petang ni.

33 comments:

wahida said...

aku rasa nuffnang dah lupa nak bagi BE kat aku kot...
oh, sedihnya....

Eza Boom Boom :) said...

wawawa:( gua jeles giler dengan lu.. Eza tak penah dapat lagi la.. Campaign je yang banyak...huhuk..

Ajar sikit broo. :P

ZYASH said...

kalau nak dapat, rajin2 updated survey dengan hantar tiket kat helpdesk nuffnang, insyallah non-stop nuff kasi BE tau. Btw...tahniah yer ....

Kakzakie said...

Mr. Nuff tengah update year-end kot sebab itu kakak perhati ramai juga yg dapat BE baru hari ini... tahniah!!

Nelly The Strange said...

tahniah2 !

fiza said...

Tahniah, kena rajin update survey.

FarHANa aZwA said...

yess...blnjer ar pasnih ..ok?? hihi

Shera Nasir said...

advertise jgn x advertise!hehe

Chuu Muqhlis said...

aku ntah bile la pulak -____-

fadh leyanie said...

untung la..:P

aReLaN said...

@wahida : dia akan ingat kt kita klu kita ingt kt dia.hehehe

aReLaN said...

@Eza : cbe ikt cakap ZYASH tu.sblm ni slalu wat gtu.tu yg sng dpt.tnjukkan kewujudan kte kpd nuffnang.hehehe

aReLaN said...

@ZYASH : time kasih.hehehe

aReLaN said...

@KakZakie, Nelly The Strange & fiza : time kasih jugak.hoho

aReLaN said...

@FarHANa aZwA : uish,klu sme mntak blnje kang pokai la.hahaha

aReLaN said...

@Shera Nasir : cik puan prnh dpt tak???ohoho

aReLaN said...

@Chuu Muqhlis : ada la tu nnt rezeki tahun bru lak ke apa kn.yg pntg usaha nk dptkn tu.chaiyok

aReLaN said...

@fadh leyanie : alhamdulillah.moga smakin bertambah kn.insya-ALLAH

makhluk gigibesi said...

22 sen? ok lah.
HAHA

niezam said...

ingatkan tengah menanti apa la td. hehe. rupanya BE. takpnah amek port pasal nuffnang ni. hehe :))

CekbOlat-bOlat said...

tak prnah tau pun Nuffnag nih.. ekekke

Tukang Kentut said...

Bila la boleh merasa BE nih...

dyabunga said...

wah tahniah...jeles2..

adyna said...

akak yg dh lama nie pun xdapt byk be mcm tue hehehe

Juliet_iRa~" said...

seronok la tu..;p

heee..rajinnyaaa aktif btol!

:)

aReLaN said...

@makhluk gigibesi : 22 sen tu sbb bru start.dia tak kre pape pn lg.hehehe

aReLaN said...

@niezam :uish..dgn nuffnang ni dpt gk la tmbh duit sket2 from blogging.

aReLaN said...

@CekBolat : biar btul.hahaha

aReLaN said...

@Tukang Kentut : nanti2 dpat la tu.insya-ALLAH

aReLaN said...

@dya : thanks.ala,pe lk nk jeles.nnt2 ade la tu.sbr la ye.hehehe

aReLaN said...

@adyna : ala kak, sye pn mne la ade byk pn.byk dpt BE pn bkn mksd dia byk msuk duit.len la klu rmi reader cm blogger len kn.hoho

aReLaN said...

@Juliet_iRa~" : spe xseronok kan.heheh

nini said...

banyakkan bersabar yer....be saya pun macam siput bergerak..hahaha