Thursday, January 5, 2012

aKu SaYaNg NuffNaNg

Syukur alhamdulillah. Murah rezeki di awal tahun 2012 ni. Terima kasih banyak-banyak Nuffnang kerana memberi kami para blogger tambah duit poket. Hehehe...Masuk lagi satu BE, kali ni dari Sloggi. Aku tak pernah dengar Sloggi tu apa, so aku google la. Hasil google aku, Sloggi ni jenama underwear rupanya. Pastu BE yang hinggap dari Nuffnang & Sloggi ni namanya Sloggi Girl's Night Out-Teaser. Hahaha...Aku gelak sorang diri bila tau pasal benda ni.
Kenapa jenama underwear nye ads lekat kat blog aku? Pastu ditujukan untuk perempuan? Tapi aku laki-laki. Maybe sebab follower yang singgah ni la kot. So, kaum hawa yang berminat tu, leh la gatalkan jari klik iklan tu kalau dia kuar. Time kasih banyak Nuffnang atas BE ini. Aku sayang Nuffnang. Hohoho

50 comments:

G@D!z$ said...

tahniah le...nnt cash out blnje akak ek...hehee

aReLaN said...

@G@D!z$ : baru je cash out mgg lps.nk kna tgg ntah berapa lama la baru leh cash out lagi.hmmm

CekbOlat-bOlat said...

oh.. bolat tak thu mnde pon sal nuffnag ni.. =.="

aReLaN said...

@CekBolat : alahai...rugi tau.at least ngan nuffnang ni,kte berblog, ada gk duit poket sket2.hehehe

Norlida Ramli said...

tahniah dpt BE..
xkisahla dpt jenama ape pun yg penting BE..kih kih

aReLaN said...

@Norlida : betul tu.yang penting iklan halal.hehehe

Zakaria's daughter said...

apa fungsi bende alah tuuu ?

Pn. Haryati Mohd Sarkawi said...

Salam...Alhamdulillah, pasive income...ada masa visit my blog utk tambah ilmu:
1. http://publicgold999.blogspot.com
2. http://myfunphysicsworld.blogspot.com

aReLaN said...

@Zakaria's daughter : BE atau buffered earnings ni bonus utk blogger berdaftar ngan nuffnang.ngan BE, kte nye pendapatan leh dapat lagi tinggi thru visitor & clicks from visitor to the ads.hehehe..

aReLaN said...

@Pn. Haryati Mohd Sarkawi : salam.alhamdulillah.nnt sye smbg bce blog akak k.mmg minat ngan gold investment tapi takut.hohoho

dyabunga said...

blh lah blnje dya..hehehe

Nurul Aisyah said...

buat masa ni sy xde mende tu sume..churp2 lah..nuffnang lah..
dpt duit kan??
jeles tol......

nurmujahidah said...

haha,, t muja click,, menarik btol ads yang arelan dapat,, kua3 :P

Eza Boom Boom :) said...

wawa, tak dapat be lagi.. cemana nii? tolong Ezaa :P

coachnike28 said...

rezeki..2012....bravo

niezam said...

whoa! rezeki tahun baru. :))

masz said...

wah... tahniah dapat BE....

aizu's life said...

wahh.. bestnyeee.. share ler in4 sket.. tp kne blanje banyakkk.. hihi
~ saye budak baru blajo~

MsDila said...

meh la share sket duit BE tu. nak gak ambil berkat.. heheheh

aReLaN said...

@dya : hahaha...br masuk brp sen je pon nk blnje nya.

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : dapat duit tambahan.hehehe..pe lg,join jela.bkn kuar modal pn.

aReLaN said...

@muja : agak la.hahaha..sukati je nk letak iklan apa.tkpela.rezeki tuhan bagi.hehehe

aReLaN said...

@Eza : sabar jela ye.dulu,ssh gak nak dapat.kadang2 nek tensen menunggu.rajin2 la htr tiket kat nuffnang tu ye tnye.hehehe

aReLaN said...

@coachnike28 : syukur alhamdulillah

aReLaN said...

@niezam : alhamdulillah.rezeki oh rezeki. tp jgn smpi lupa dri.hehehe

aReLaN said...

@masz : time kasih masz!!!arigatou!!

aReLaN said...

@aizu's life : tak tau gak cara pemilihan dia.tp yg pntg kna la berinteraksi ngan nuffnang nye org.iklan BE ni tak menentu.dia ikt gak kte nye survey kt nuffnang tu.

aReLaN said...

@MsDila : sket sangat nak kongsi nye pon.hahahah...

shera haifa said...

alhamdullilah.. rezeki2

aReLaN said...

@shera haifa : syukur banyak2 kan.hehehe

Fana | Aqim said...

sloggi pon sloggi lah..janji masyukkkkkkkk...

Nurul ain said...

ahaaaaa.... sloggi pun ada kan...

aReLaN said...

@Fana Aqim : masyuk ke tak tu belum tentu lagi.hehehe

aReLaN said...

@Nurul ain : tulah pasal.xtau pon apa tu sloggi mula2.hahaha

dhiera said...

best ye dapat BE... eii, bulan ni saya tak ada BE lagi. mencik dgn nuffnang~

Ca Cik Duyung said...

ca punya nuffnang mcm hiasan je kat blog..tak pernah check..erk..xreti benonye..

Cikgu Tie said...

Alhamdulillah...rezekilah tu!

aReLaN said...

@dhiera : sye nye pon dapat selepas 3 bulan menunggu tau.hoho

aReLaN said...

@Ca Cik Duyung : uish..biar betul.tp klu tak reti,leh belajar kan.heheh

aReLaN said...

@Cikgu Tie : alhamdulillah

karmilaillang said...

hihihihi, petanda jodoh dah dekatla tue

aReLaN said...

@karmilaillang : insya-ALLAH...

Juliet_iRa~" said...

amboii..hee...;p..

murah rezeki awk!:)

aReLaN said...

@Juliet_iRa~" : alhamdulillah.rezeki2

[z@ck] said...

murah rezeki hang weh.tahniah =)

aReLaN said...

@[z@ck] : syukur alhamdulillah kan.heheh...arigatou ne

ZYASH said...

Alhamdullillah...untung lah...

aReLaN said...

@ZYASH : syukur alhamdulillah.huhu

Lia Irdelia said...

so, dah tau la brand itu?.. hahhaa..

per2 pun, tahniah.. untunglah dia.. :)

nur chahaya abadiey said...

wahh..BE tue!! :)