Thursday, January 5, 2012

PeNcaRiaN BLoGLisT TeRHeBaT JaNuaRi

Setelah sekian lama takde orang tag, tetiba ada lak orang rajin tag aku ni. Pencarian ini adalah anjuran Noorul Amera Adnan. First time dia buat benda ni, so support la ramai-ramai ye. Yang rajin sangat tag aku lak ialah Lady Shana ni hah. Dalam ramai-ramai follower dia tu, aku ni jugak dia tag. Hahaha...


Aku tak nak tag sape-sape directly, tapi kepada yang baca ni & rasa nak join, kamu sume dijemput untuk memeriahkan pencarian ini walaupun ianya bukanlah pencari ustazah pilihan, vokal bukan sekadar rupa, dan sebagainya. Silah lah klik banner tu bagi yang berminat. 

Majulah blogger untuk negara!!!!Hohoho

26 comments:

pinky_liscious said...

hehe suke tagline 'majulah blogger untuk negara!!!'

aReLaN said...

@pinky : hahaha..yup.kte antra pendukung dan pembawa revolusi pada negara ni.

Nurul ain said...

rajinnya join segmen ni

aizu's life said...

best3.. =)

aReLaN said...

@Nurul ain : orang tag.tak ske menghampakan si tukang tag.hehehe

aReLaN said...

@aizu's life : hoho..pe yg best sbnrnya??? :p

Eza Boom Boom :) said...

hehe, bagus jugak segmen ni. Kalau Eza rajin, Eza akan joinn. :)

Nurul Aisyah said...

sy pernah di tag sekali je oleh mira maisara...uhuk2...

Azekzk said...

Terbaiklah.

Cik tikah said...

all the best lan :) cik tikah support ni. hehe

aReLaN said...

@Eza : eza mmg rajin pn kan.pe lagi tunggu.hehehe

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : ok la tu.nk org tag kte,kte kna la slalu menempel kt blog orang.hehehe

aReLaN said...

@Azezk : mmg da bomb!!!

aReLaN said...

@Cik tikah : time kasih atas support.ehhehe

Norlida Ramli said...

majulah blogger utk negara :D
hehe..

aReLaN said...

@Norlida : hohoho...yup,btul tu.majulah kita sume!!!

Nurul Aisyah said...

hahaa...mmg sy slalu MENEMPEL kat blog kak mira tu

anamizu kaito said...

la si mira ni rupenye.. adik member guwa nih..hehe








luv,
cik ana

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : elok la tu.try menempel kat blog len lg.knfem kna tag pasni.huhu

aReLaN said...

@cik ana : kecik je rupanya dunia ni kan.hehehehe

dhiera said...

ooo... saya tak baca entri ni. tak payah join la. hehehe

Juliet_iRa~" said...

rajin btol!heee:)

nt la kalo ada ms...ira da mls nak ngadap blog sgt...uhuuu

Noorul Amera Adnan said...

keputusan pencarian bloglist terhebat januari telah keluar. jom terjah mungkin blog anda terpilih =)

aReLaN said...

@dhiera : hahaha...result dh kuar pon tau.

aReLaN said...

@Juliet_iRa~" : hehehe..mmg rajin.xnk hampakan orang.sapot blogger len

aReLaN said...

@Noorul Amera Adnan : wokey..akan diterjah.thanks