Tuesday, January 10, 2012

BaRu 200


Akhirnya follower aku cecah 200. Hahahaha...Memang sket je pon banding ngan orang laen tapi ada aku kisah. Yang penting aku tau at least ada 200 orang yang ikut blog aku ni walaupun bukan sumenya reader kan. Dan follower ke-200 aku ialah Saudari Ekmi Rabat. Nak tau lebih lanjut pasal dia ni silalah melawat blog dia ye dengan klik gambar bawah ni ye. Hehehe...



96 comments:

DiDiE eLa said...

xpee..walaupun baru 2ratus..komen dekat entri mesti ada yang komen...

Ekmi Rabat said...
This comment has been removed by the author.
Ekmi Rabat said...

Salam..wahh..tak sangka jadi follower yang diraikan, thanks so much for this entry ^_^

aReLaN said...

@DiDiE eLa : hehehe...betul tu.ble bce komen,gembira rse hati masih ada yg sudi bce.

aReLaN said...

@Ekmi Rabat : salam.no hal.thanks to u too.salam perkenalan.

NIZAM said...

200? byk la tu. aku punye baru lepas 50. tak aci2. aku jelez. boleh? hahaha. ko rajen update, aku mls. hehe. :)) cita2 aku nk ada 100 followers la dlm ms sebulan. wah. hehe.

aReLaN said...

@NIZAM : orang len dh ribu2 kot.hahaha...ok la tu ada cita2.aku dlu blogging suka2 je.skang pon suka2 gak tapi bertambah suka sbb ade orang sudi bce sni kn.

kyo_9 said...

ak kawan ngan ko dah lama..
x pernah pon diraikan se-grand camni ..

sedih siot..

waka waka eh eh

ZYASH said...

Yeah..tahniah...!!!. Chayok2!!. Org rajin BW, makin banyaklah follower bertambah tau.

CekbOlat-bOlat said...

TAHNIAHH abg lan.. =D

lame gile abg brblogging.. otaii ni

Ca Cik Duyung said...

follower x ramai tp ca tgok ramai komen entry alan..tu yg best..ni follower ramai,komen xbnyk..sedih3

Norlida Ramli said...

wah..
tahniah!!!
follower x penting..readers yg penting! :D

~SaL IjOu~ said...

sy tgk kwn2 blogger yg suka kumpul follower mesti join segmen n contest itu ini..tp sy bukan jenis tu..yg mana sudi folo, sy hargai seadanya..sy lebih pentingkan pembaca setia berbanding follower~ =)

Miss Hidy said...

wah....apa lagi lan...kasi jadi 2000 lah lepas ni...hehe

Cikgu Ma said...

sama la...x gila follower...2tahun ada blog follower baru 400 lebih..x kisah..yang penting ada reader / tukang komen..yg tu lagi penting...kita tau entry di baca...hehe

(kalo nak kejar follower, entry kena power, selalu update yg best2...saya ni malas)

jom terjah:
selamat ulangtahun - jom wish ramai2

masz said...

Teruskan berblog....
Awal thn baru dah capai 200...
Insya-Allah hujung thn nanti follower makin bertambah..

aReLaN said...

@saido : hahaha...daimp.mcm la ko prnh raikan aku.mntang2 la ko nye follower jauh lg ramai.

aReLaN said...

@ZYASH : susah la nk BW bila dh keje ni.hmmmm

aReLaN said...

@DekBolat :tak sampai tahap otai pon.dlu yg bce berapa orang je.klu time kt jpon dh aktif,msti lg best kan.huhu

wahida said...

tahniah!!

keep blogging tau!!

aReLaN said...

@Norlida :memang btul tu.hehehe

aReLaN said...

@SaL IjOu : sokong sangat2.walau ramai cmne pon follower tapi tak bce takde makna gak kn.hehe

aReLaN said...

@Miss Hidy : kalau 200 pn lepas 3 tahun,nk cecah 2000,tgg la lg beberapa puluh tahun.hahaha

Eza Boom Boom :) said...

tahniahhh :). Hee, nak merasa jugak Eza jadi follower bertuah awak. kah3.... Ada chance tak?? :P

aReLaN said...

@Cikgu Ma : yup,reader memang pnting tp indicator utk reader kte juz leh tau kat comment jela.brp rmi yg btul2 bce tak tau la.hehe

aReLaN said...

@masz : insya-ALLAH.doakan la selalu ye

aReLaN said...

@wahida : terima kasih!!!arigatou~~~

aReLaN said...

@Eza : sankyuu~~~hehehe..eza tu dh jauh lebih bertuah dr sye ni kan.

dhiera said...

terbaek la... 200 tu ramai yang komen sini!

skang, jam 10.21 dah ada 204 orang. wiwit..
lepas ni kena la belanja ktorang semua~

fiza said...

Tak per, sikit2 lama2 jadi bukit.

maszull said...

assalamulaikum arelan...tahniah2 yer...lama2 nanti pasti meningkatkan...:)

aReLaN said...

@dhiera : nak belanja??hahaha..tu kna buat persediaan rapi n kumpul bajet byk la.tgg nasi myk la ye.

aReLaN said...

@fiza : betul tu.slow n steady.hehehe

aReLaN said...

@mama maszull : waalaikumussalam.time kasih byk mama.insya-ALLAH

WuMing said...

Tahniah--tahniah...WuMing bukan penyumbang kepada Follower 200..

Sebab WuMing follower yang ke 204...

Nisa Greennnpanda said...

congrats la ye..hehe..

sy dh jd follower ke-205.. ^_^

KSWSK said...

awal thn 200 mana tau ujung thn dpt 2012...

G@D!z$ said...

tahniah...blog ni best wlupn followers x ribu2...

aReLaN said...

@WuMing : xkisah la no berapa pon.heheh..pape pon terima kasih banyak2 sudi follow sni.

aReLaN said...

@Nisa Grennnpanda: time kasih.thanks a lot sebab sudi follow sni ye.

aReLaN said...

@KSWSK : insya-ALLAH.spe tau kan.hehehe

aReLaN said...

@G@D!z$ : wow..thanks for the compliment.semangat nak blogging bertambah2.hoho

Original CikTeddy said...

wah..tahniah bang lan..trus sukses ya!

Nurul ain said...

wahhhh... tak lama lagi cecah la 2000 pulak kan

dyabunga said...

tahniah.. tak pe2 mana tau lepas ni dapat ribu-ribu..hihi

MERAN QAMAR said...

ok la tu janji ramai read comment tuuu bro....aku pn xpandai ngat nulis2 ni jd aku just bercakap melalui photoshop je la sambil2 menampal gambo2 dari camera aku....maklum rrrr cameraman hehehehehe jd sesape yg nk tgk pic aku yang serabai terjah la blog aku hehehehehe

aReLaN said...

@CikTeddy : terima kasih.insya-ALLAH.majulah kita utk sme.hehehe

Mishter Izwän said...

bnyk la tuh 200, tp lebih baik 200 dr 2000, kalau 2000 buat semak jerk, yg dtg cume bape org je kan!!!tp blog ko bnyk follower 2000, hahaha

~aYu~ said...

tahniah bro! uhuhu..

Mya said...

teruskan berbelog! =D

aReLaN said...

@Nurul ain : hahaha..ble la agaknya tu ek.

aReLaN said...

@dya : time kasih byk2 ye.

aReLaN said...

@MERAN QAMAR : mana ade serabai.ak tengok ok je.hohoho

aReLaN said...

@Mishter Izwan : hahaha..tulah psl.ak pn pelik.pe la yg ade kt blog ni.

aReLaN said...

@~aYu~ : arigatou ne~~~

aReLaN said...

@Mya : akan teruskan slagi terdaya.hoho

Kancil 8349 said...

Tahniah...semoga bertambah follower lagi

Nurul Aisyah said...

huhuhu..penatnye..
kite bukak kejap blog abg sorang ni
.......eceh
"MESTILAH HOT" InsyaAllah.. :)

tyra said...

wah. tahniah. lebih kurang dengan followers tyra je. tapi jarang org nak komen entry tyra. wuhuuuuu. sedih woooo. HAHA. tyra buat kecoh kat sini pulak. maap yeee. (:

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Zakaria's daughter said...

tahniah tahniah tahniahhh :D

nanabyte said...

tahniah da 200 yew~ :P

entry br khas utk followers ke 50~

http://belognanabyte.blogspot.com/2012/01/sebab-korang-la-nanabyte-tacing-sobs3.html

msredcheesecake said...

Congrats.... Muga blog ni terus success...

aReLaN said...

@Kancil 8349 : insya-ALLAH.

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : kalau penat gilah rehat.penat gak ni br blik men futsal.hehehe

aReLaN said...

@tyra : arigatou~~~jgn sedih2.lme2 msti ramainya lah yg dtg komen.hehehe

aReLaN said...

@Emmet : mne ada lawa.ni lah blog org malas nk edit pe sme tau.hahahah...papepon time kasih banyak

aReLaN said...

@Zakaria's daughter : arigatou, sankyuu, kamsahamida~~~

aReLaN said...

@nanabyte : wow..terharunya...time kasih banyak2.

aReLaN said...

@kak red : thanks.kak red pon moga sntiasa sukses!!!

shera haifa said...

tahniah2x..
hehe..pas nie makin bertambah laa tu

mimie_za said...

follower arelan xramai tapi kalu post..ramai je komen..best lagi mcm tu..huhu

Cik Tie@Akak said...

tak kisahlah follower sikit pun arelan...yang penting blog kita tak sunyi dari pengunjung...dan jangan lupa banyak yang jenis silent reader...kan..kan..kann???

karmilaillang said...

ok apa 200 follower komen pun puluh2, follower ratus2 komen 2 3 jak...jauh perbandingannya..teruskan usha, nanti bertambahla tue...^-^

Nafisah Ruslan said...

tahniah! bilangan follower tak penting sebenarnya. yang penting orang yang setia baca blog kita. yang tu baru dipanggil follower :)

Kancil 8349 said...

jomlah singgah ke blog Kancil...nak taw jawapan WW 22 Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2012/01/jawapan-daripada-wordless-wednesday-22.html

Nurul Aisyah said...

fuyoo main futsal...eleh dia pun sama je...

Nurul Aisyah said...

:( tolong saya...

aimaniman said...

folower akak pon ciput jer.. dah tu yg komen pun lagi ciput,. macam blog ni pengomennya sikit punya ramai ker...tahniah..

aReLaN said...

@shera haifa : thanks.insya-ALLAH kan.

aReLaN said...

@mimie_za : contohnya mcam nur kan.time kasih byk buat sme.

aReLaN said...

@Cik Tie@Akak :btul tu.tnpa kamu semua siapalah saya ni kan.hehehe

aReLaN said...

@karmilaillang : time kasih.akan terus berusaha selagi terdaya.

aReLaN said...

@Nafisah Ruslan : betul tu.time kasih sangat2 buat para pembaca setia.jasa anda amat dihargai.hoho

Lia Irdelia said...

taniah2...
semoga terus suksess yer.. :)

aReLaN said...

@Kancil 8349 : hahahaha...yeay.pening pale dok pikir gambar apa la tu

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : nak tolong cmne kalau dri sndri ni pon tak tau.hahaha..sori la ye.

aReLaN said...

@aimaniman :mne ade byk pon.sye nye komen sndri je yang memenuhkan ruang.hahaha

aReLaN said...

@Lia Irdelia : time kasih.moga kte sume terus sukses.

anamizu kaito said...

teruja wo bila tgk folower bertambah. biarla org nak kate ape pon.. lantakla x byk pon,pedulik hape kan lan kan?? ade kite kesah?? hehe



tahniah lan! :)





luv,
cik ana

aReLaN said...

@cik ana : betul2.walaupun baru 200 orang tapi tupon dah cukup rse bertuah sbb ade yang sudi baca.hehehe

Juliet_iRa~" said...

yang penting komennnnn..ni banyak ni da komen..;p

:)

tahniah..

aReLaN said...

@Juliet_iRa~" : hehehe..thanks a lot

|cah-sahaJa said...

wahh~ tahniah2... :p

aReLaN said...

@Icah-sahaJa : arigats~~

Cik TeN10 said...

ehh mana aci.. kite pn follow gak tp xdpt pn cmni.. merajuk la cmni.. hahaha ;p