Monday, January 16, 2012

BauCeR LaGi 2

Minggu lepas ada la dapat notis pasal surat sampai tapi aku takde kat rumah. Hari Sabtu nak gi pejabat pos tapi masa nak gi baru teringat yang Negeri Sembilan cuti sempena keputeraan Yang Dipertua. Tadi balik kerja, terus bergegas gi Pejabat Pos Pekan Nilai sebab GM aku cakap boleh je amek walaupun dah lepas waktu pejabat sebab yang tutup kaunter depan je. Ikut pintu belakang leh je.



Memang nasib aku baik. Kaunter depan pon tak tutup lagi walaupun dah pukul 6.15 petang. Rupa-rupanya baucer KFC yang aku tebus kat AIP Online Surveys Malaysia dah sampai. Dapat la makan free kat KFC, Pizza Hut, Kedai Ayamas atau Restoran RasaMas. Untung RM20. Hehehe...Walaupun sket tapi leh la kurangkan sket belanja makan kat luar kedai-kedai macam tu kan. Terima kasih AIP.

p/s : Tapi kan sukati dia je letak nama aku Noor Azlan bin Z. Sejak bila lah nama abah aku jadi Z. Aiyaa...Aku pon terkejut abang posmen tanya betul ke nama aku tu.

46 comments:

CekbOlat-bOlat said...

naseb baik bin.. kalau binti?
kne cek lain .. haha..

rjin abg lan tebus2.. wahh bpe kali leh pakai baucer tu? =D

NIZAM said...

bertuah badan. tu kira adiah CNY ke ape? hehe

محمد رازيق said...

wah, bnyak sgt baucar ni bro.. kalau ada lebih pos aku sikit.. hehe.. free2, jmput singgah blog, jmput bc entri: BURUNG BIRU SI PEMALU :)

ツ Bieaz ツ said...

bestnya dpt baucar hehehe..makan lagi :)

nasib baek dia letak Bin..kalaulah dia letak binti hahaha xpasal2 awak xambik

missSenget said...

bila kita bole share voucher ni..? huahahahah..

dyabunga said...

bestnye dapt baucer..share2 lah..hehee

Cik tikah said...

nak! blnja :p

shera haifa said...

nak 1..hehe

aReLaN said...

@DekBolat : kalau binti,memang abg gi cari la spe yg buat keje tu.hahaha..leh pakai skali jela.klu leh pakai byk kali memang heaven. :p

aReLaN said...

@NIZAM : boleh la.lepas sbulan gak baru dapat ni.haha

aReLaN said...

@Raziq : kalaulah ade lebih.hahaha.yg ade ni pon ntah cukup ke tak.

aReLaN said...

@bieaz : kalau dia salah letak binti skalipon,amek je.rezeki jangan ditolak.hehehe

aReLaN said...

@missSenget : kalau setakat RM20 ni,sorang makan je tau.nak share cmne.hahahah

aReLaN said...

@dya : dah share cara nak dapat baucer tupon ok pe.hehehe

aReLaN said...

@Cik tikah : belanja eh???meh la nilai kalau nak. :p

aReLaN said...

@shera haifa : masalahnya memang ada satu je. ngehehe

dhiera said...

best ye~ ni buat survey yg sama macam haritu ke?

aReLaN said...

@dhiera : lebih kurang gak la tapi skang ni makin kurang je survey.makin susah la nk dapat point & tebus baucer.hmmm

Nurul ain said...

bestnya dpt voucher... JELES kejap

Cik Aini Lavender's said...

nak p nti inform ye...nk ikut sekali.tkut kang x abis rugi plak.hahaha =)

9n0L4 said...

nak satu baucer! hee. ;)

kamu di tag sini.
http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/giveway-1st-cik-violet.html

Miss Hidy said...

hahaha....Z..glamor nama 2...hehe..nmpaknya tahun 2012 murah rezeki nmpak...=)

Fana | Aqim said...

wah..lanje aku arelan..:p

WuMing said...

Rezekiiii... tuuu...!!!!

Cik TeN10 said...

perghh.. simpan r dulu baucer tu.. tggu org jauh ni balik.. leh belanja org jauh ni mkn ye tak ?.. hihihi ;p

Ca Cik Duyung said...

xcukup nk belaanja,kongsi sepinggan la..hahahaha

Masz Sidek said...

Selamat duit dapat makan free... ;P

|cah-sahaJa said...

untung nye arelan ni kan. ade je dpt macam2 kan.. *jeles-jeles*
hehe..
Neway selamat makan freee.. :D

KSWSK said...

selamat makan free lan...

Fixx said...

blh berlanja afiq ni kan.. hu3

pinky_liscious said...

untungnyee dpt vaucher mkn... hehe.. jgn lupa kite lak... :p

aimaniman said...

kalau sorang bolehle voucher 20,.. tambah pun sikit2 jer, kalau satu femili, menjilat jari je lee.. tapi bersyukurlah kan, kurang2 dapat jimat sikit,.. akak suka dapat voucer makanan sbb akak sukan Makan2...

msredcheesecake said...

Ni yg jeles ni... Bab makan ni takleh citer ngan msred....

MsDila said...

emmm..murah betoi la rezki yerk. asyik makan free je. ;)

Cikgu Ma said...

uit...mai sket kfc..blnaja la..hehe...jumpa kt kfc nilai...kat giant k?heheh


***waaa, awek buatkan header...hihi

Cik Tie@Akak said...

meriahnyer

anakmuda said...

apa lg, blanja lah.. :)

izzana said...

seronoknyaaaaaaaaaaaa..=( nak ..

fadh leyanie said...

untung la dapat baucar,mmg rock lah kalau nama huruf Z je.:P

Juliet_iRa~" said...

ni y survey tu ek!hee

bestnyaa..byk gak tu..:)

nur_za said...

belanje..hehe

nur_za said...

belanje..hehe

nasha sanza said...

hehe..tu rezeki murah la tu...taka japun..:(..hehe..gurau jer..

Lia Irdelia said...

untunglaaa..
dpt mkn freee..
hehhehee

Eza Boom Boom :) said...

untunglah,, hehe. rezeki tu,alhamdulillah... moga rezeki awak murah lagi lepas ni :)

Nisa Greennnpanda said...

arelan.. blnje sy~!!!!! ^_^