Sunday, January 15, 2012

HoNTouNi aRiGaTou~~

Aku sangat-sangat berterima kasih pada sorang member blog ni iaitu Masz Sidek sebab sudi buatkan header baru untuk blog aku ni. Aku ni memang mengaku yang aku malas giler bab-bab ni. Lagipun diri ini takde jiwa seni langsung pon. Kepada cik Masz Sidek terima kasih banyak-banyak yan tidak terhingga diucapkan atas kesudian buat header tu. Jasa anda amatlah dihargai!!!Hontouni arigatou gozaimasu~~~

*Header lama*

*Header baru*

Aku sangatlah menghargai kerajinan Masz Sidek buatkan header ni. Terharu dan tak terkata tetiba ada orang buatkan. Nak kena belanja ke ek???Heheheh...Once again, thanks a lot!!

48 comments:

L said...

sonok r ada orang tolong buat header.. huuu


jom baca sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

aReLaN said...

@L : skali skala.bukan slalu pon.hehehe..

Cik TeN10 said...

alaa kalau malas sgt buat je cm blog gua.. crop je pic pastu tempek.. kih3

Juliet_iRa~" said...

bestnyaa..;p

suka ek tgk cte forrest gump??

br prsn word tu..heeeee

aReLaN said...

@Cik Ten10 : segan nak letak muka sndri kat blog.hahahah

aReLaN said...

@Juliet_iRa~" :memang suka.tak ingat dah berapa kali tengok.hehehe

Eza Boom Boom :) said...

woooo, header baru la incik. hee. Nice-nice.

izzana said...

eeeeeeeeeeeee ade gambar coklattttttttttttt dapnya.... T-T

aReLaN said...

@Eza : time kasih.tupon nk kena orang buatkan.hahaha

aReLaN said...

@izzana : coklat memang sedap.nyum2

NIZAM said...

erk.. takde ke sape2 sudu buatkan header utk aku? hehe *nak jugak kan*

Nurul ain said...

best la ada org buatkan.. "ada sesiapa yang nak buatkan ain header tak???"

Nurul Aisyah said...

fuyoo menarik..kekadang sy pun nak buatkan header untuk awk tapi rasa mcm errr....entahlah...wahahaha

Original CikTeddy said...

belanja cik aje la..hek3 =)

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

coklat tu membuatkan saya rasa tak tertahan ... grr sedappp

dyabunga said...

cantik-cantik..coklat tu yang maintain lagi tu..:D

khalila ishak said...

ahhh... best la best laaa... tetap ade coklat jugak ye. hehe

Cik tikah said...

sedapnya. hehe..

Masz Sidek said...

heheheh... TQ buat entry ni...
Header tu nampak kecil sikit...
Awk pergi entry sy tu... awk KLIK dulu gamba untuk pembesaran supaya dpt saiz sebenar header... lepas tu baru awak save...

Nur Lavender said...

Untungla....kekeke..:P

Dalila Hamid said...

krestif jgak kawan tu ye... akak dah klik2 iklan kt sini...hhhee

Cik Aini Lavender's said...

hai...sj jenjalan masuk sni!
salam persahabatan =)

aReLaN said...

@NIZAM : mesti ada la kalau ko minta.ramai yang rajin nak tolong.heheh

aReLaN said...

@Nurul ain : awak tu tkpela rajin nak buat sndri.cam sye ni kena harap orang tolong buat je.huhu

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : leh je nak buat.hehehe

aReLaN said...

@CikTeddy : belanja???uish..skang ni musim nk smpan duit.projek besar.hehehe

aReLaN said...

@Atikah,dya,khalila,Cik tikah: aish...pompuan ni kalau ngan coklat memang pantang.hahaha

aReLaN said...

@Masz :oooo..terharu sangat men amek gtu je.hahaha..time kasih skali lagi

aReLaN said...

@Nur Lavender : memang untung.hehehe

aReLaN said...

@Dalila Ahmad :hehehe..terima kasih kak

aReLaN said...

@Cik Aini Lavender's : hai...salam persahabatan kembali

MsDila said...

wahhh..rezeki tuan empunya blog sebab ada yang murah ati bagi header baru.
semoga lebih giat ber-blogging berkongsi cerita2. =)

nur chahaya abadiey said...

wah.bestnyer..ade sape2 x yg sudi buatkn utk nur agknyer??hehehe

Mr.Clive said...

wahh...setail giler ade orang tolong buatkan dengan penuh kasih sayang pulak tu...haha...and mesej yang disertakan sekali ngan header tu sungguh bermakna.

tapi kalau nak bagi suggestion boleh. kalau boleh yang follower kat bawah header tu, kurang kan saiz kesuluruhan dia sebab menyebabkan blog ni lag.aku dah try 4 pc dah,semua lag-lag sikit.especially bila nak scrolling tu.

cuma suggestion la...

anyway,take care!

Ca Cik Duyung said...

wah...untung betol org buatkn...goyang kaki jer, header da siap.hehe

msredcheesecake said...

Beruntungnya... Takde org sudi watkan header msred...

Belanja dia minum kopi melayu... Hheee...

maszull said...

assalamualaikum arelan...wah bestnya ada org buatkn header tu cantik2...:)

Miss Hidy said...

wah..en lan...header baru utk tahun baru yer...untunglah ada org nak tolong buatkan...=)

WuMing said...

CAntik Header tuu... WuMing bukan tak rajin... tapi tak tau...

Nak buat transparent macam tu pun tak da idea

KSWSK said...

tu untung ramai kawan..

wahida said...

aku ni jugak tak buat2 lagi nak tukar header baru...huhu...

Nurul Aisyah said...

lol...lain kali la...wek :P

~aYu~ said...

bestnya ada org buatkan header. sy ni kenala wat sendiri. belajar sendiri.. uhuhu.. cantik nampak fresh je.

|cah-sahaJa said...

wah cekelat! nyum2

say to easy=) said...

untunglah ade orang watkan..hehe..lama x jenguk sini sebab iz sibuk sangat before ni.huhu

dhiera said...

patut la..
pelik jugak asal header ni jadi macam ni. hehehe

nasha sanza said...

oh! patut la lain sikit..dah tak kenal belog nie siapa punya...:)

Nisa Greennnpanda said...

mmg dh prasan td header lain bile msuk blog nie td..

bestnye org watkn header, hehe.. ^_^