Saturday, January 14, 2012

SeGMeN : MR. e'RaZ FaDLi [TiNgKaTkaN FoLLoWeR DaN TraFFiK

Ni lagi satu tag kena buat. Dua orang lak tu yang tag untuk segmen sama sekaligus. Hahahaha...Dua orang yang dimaksudkan itu adalah nanabyte dan Syieda. Aku ditag untuk meyertai segmen berikut


 Untuk maklumat lanjut dan sesape yang berminat nak turut serta, leh klik banner di atas ye. Tiga orang bertuah untuk jadi mangsa tag aku kali ini adalah :
1. Eza


51 comments:

Mr. E'raz Fadli said...

Thanx sb join segmen ni.. Blh promote pada kwn2.. Mn tahu anda yg bertuah..

CekbOlat-bOlat said...

wahh..bonzer dekbolat tag dekbolat lahh.. masehh abg lan =D

t bolat joingg.. muehehehe

aReLaN said...

@Mr E'raz ; thanks sebab anjurkan segmen ni.hoho

aReLaN said...

@DekBolat : hahaha..silakan ye dekbolat oi

Nafisah Ruslan said...

semoga up traffic anda lepas ni :)

Eza Boom Boom :) said...

makaseh tagged eza. Memang timing yang tepat. hee. kalau ada segmen lagi, jangan segan tag Eza okey. :)

Cikgu Ma said...

selamat bersegmen...2,3 menjak nek 2012 ni malas rasa nak join segmen, kesian kalo org tag saya..hehe

Cik TeN10 said...

rj betul anda join ea.. kite mcm dh give up sbb join tak penah nak bertuah pun.. pastu da malas da.. hahaha :D

aReLaN said...

@Nafisah Ruslan : insya-ALLAH.dipersilakan join.hehehe

aReLaN said...

@Eza : sme2.tau eza ske join segmen atau GA dan sebagainya di hujung minggu gni kan.hehehe

aReLaN said...

@Cikgu Ma : saya ni pon,kalau malas atau banyak syarat yang melecehkan memang malas nak join.hehehe

aReLaN said...

@Cik Ten10 : sye pon tak pernah bertuah.hahaha..tapi sebab tak nak hampakan orang,join la kan.tak rugi pape pon.

Nurrul said...

wee ... haa , dtg sini tingkatkan follower lan ! :)

Nurrul said...

p/s : bila masa kita follow ek ? hehehe :) Salam perkenalan juga...

Nurul ain said...

rajinnye pakcik ni... eheee :p

Juliet_iRa~" said...

rajinnyaaa..ngeeee ;p..nt la kita join..skang bz laa :(

pss : awk bkn dok nilai ke?ahaha..kalo dpt dkt2 ngan awk tlg carikan umah sewa ea..ngeee

aReLaN said...

@Nurrul :hahaha...mmg tkde tapi sye jnis yg follow spe2 yg tinggal jejak kt sni besenya.

aReLaN said...

@Nurul ain : amboi..sukati je panggil pakcik ek.hahaha

aReLaN said...

@Juliet_iRa~" : ala...nilai kan dah paling utara n9.mmg dekat la ngan s'gor.hehehe

NIZAM said...

tetiba aku teruja dgn perkataan hadiah misteri. whoa! aku suke hadiah2 ni sbb benda free kan. hehe

nitnot said...

apa yang misteri tuh ? HAHA untunglah rajinn buat .

*jangan biarkan hidup anda diselubungi misteriiii . kehkeh

Original CikTeddy said...

wah..glemer la bang lan ni ramai yg tag..depa ingt kat bang lan tu..huhu

aReLaN said...

@NIZAM : tulah pasal.tapi bab2 misteri ke bertuah ni memang susah la aku nak menang.hahaha

aReLaN said...

@nitnot : dah tak tau nk post apa.pastu ade lak org tag.buat jela daripada tak post pape kn.hehehe

aReLaN said...

@CikTeddy : hahah..takde makna eh glamer

nasha sanza said...

lain kali awak tagged saya,akan saya sertai..nak kongsi tuah saya? macam mana tu? saya doa awak berjaya jelah..ok?

aReLaN said...

@nasha sanza : bukan taknak tapi takut kang membebankan orang tu je nk kna buat kn.hehehe..ok la tu.AMIN...

Dalila Hamid said...

good luck!

aReLaN said...

@Dalila Hamid : time kasih!!!

akuamir said...

smoga menang!! ahha

aimaniman said...

akak pon sama,.. banyak keje awal2 taun nie, nak join segmen mana2 x sompat... tapi apa2 hal pon gud luck smga berjaya jadi yg bertuah tu...

aReLaN said...

@akuamir : insya-ALLAH

aReLaN said...

@aimaniman : hehehe..tak pernah bertuah sblm ni.

Nisa Greennnpanda said...

sy pun kne tag ngan nana-chan, haha.. XP

arelan-kun pakar Jpnese eh? nk mntak tnjuk ajar~!!! dozo yoroshiku ne...onegai~!!! >_<

akuamir said...

aku bukan ape,, belum tergerak hati nak join memane segmen,,ahaaa.. :)

aReLaN said...

@Nisa Greennnpanda : takdela tahap pakar nye pon.

nanabyte said...

@arelan:

hoyeah. da join. anda tidak menghamapakan sy. tehee~ :P

ganbarou!! X3

~singgah jap lwt mangsa tag~

CekbOlat-bOlat said...

abg lan.. bolat dh buat dh =)
p/s : mcm sdih je ayat T__T maap ler

aReLaN said...

@akuamir : aku doakan ko cepat la terbuka hati.hahaha

aReLaN said...

@nanabyte : tagai ni ganbarou ze~~~

aReLaN said...

@DekBolat : time kasih.mne ada sedih.kat mana ni???hehehe

Masz Sidek said...

Header untuk awk dah siap....

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/01/untuk-arelan-mak-usu-dan-dyabunga.html

aReLaN said...

@masz : wow...time kasih!!!

nur chahaya abadiey said...

salam..nur taq arelan utk contest blog paling cun..
sudi2 kan larh join ea :)

http://iniceritasepihidupku.blogspot.com/2012/01/blog-paling-cun.html

Mr.Clive said...

suka tengok bagaimana komuniti blogger ni bantu membantu satu sama lain.macam ni la baru betoi.sama sama naik.kalau boleh,bawak ke kehidupan masing-masing,baru semua boleh berjaya. :)

kudos!
+1!

Penjual Reflesia™ said...

wahhhhh!! ramainya... hihihi blog dah cantek dengan header baru...cantek.. terasa macam lapa pulak tengok coklat tu.. =.=

syieda dtg dr segmen yg same.. =.=

dhiera said...

good luck lan~

kewchik said...

Hai , Saya dari segmen yg sme . Datang nak terjah blog awak yg kiut miut nie // Harap folo sy balek yea .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

Lily Suhaili said...

Singgah dan follow sini ! :DD

Dari segmen yg sama

http://xxmardybumxx.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

Rafzan Voo said...

Saya datang dari segmen yang sama, kumpulan yang sama dan follow. =)
anyway, nice blog...

http://rafzanvoo.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

Faizul Osman said...

muncul ke sini dr blog eraz...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/selamat-datang-juniors.html