Saturday, January 14, 2012

CoNTesT : I'M a SuPeR CuTesT BLoG By FaZ aND eRiN

Hujung minggu aku kali ni adalah untuk mencapai azam aku membakar lemak. Al-maklum la kena tinggal sorang kat Nilai. Lepas Subuh, gi Taman Awam Nilai for 5km run. Lepas breakfast kat BBN kemas rumah, basuh kasut, lipat baju & pape yang patut. Lepas Zohor, weight training & air boxing. Lepas Asar kang, basketball time. Malam karang sambil tengok bola, sambil exercise. Hahaha...Sebab tak tau nak watpe meh aku nak selesaikan pe yang orang len dah tag aku. First skali tag dari Adik Nurul Aisyah sorang ni. Walaupun blog aku ni sumpah tak cute tapi aku buat la.

Sesape nak join leh klik Banner di atas. Berikut lak printscreen blog aku yang tak berapa cute ni. Ada ke blog laki-laki cute. Pastu orang yang leh kata dewasa cam aku ni??Hahaha..Lantak pi lah kan.


Nak kena tag 2 orang lak ek. Hmmmm...Calon-calonnya adalah:

Penyertaan anda amat dialu-alukan. Hadiah dia pon tak kurang menarik. Heheheh

28 comments:

FazeeraKahar said...

Gud luck . btw , thanks for joined :D

missSenget said...

cute..?

bole laa...

jaga hati..muahaha..

lepas ni jgn lupa blnja mekdi..

Cik TeN10 said...

good luck !

CekbOlat-bOlat said...

alolo.. cutenyeee.. hahah

abg lan.. ade la blog lelaki cute..siap title "budak jmbu" kaler pink.. kehkehkeh

kdg2 siap brslji2 lah.. haha.. jeles titeww

aReLaN said...

@Faz : time kasih!!!

aReLaN said...

@missSenget : ni memang senget.hahaha..knfem la tak menang.ni pon join amek hati tukang tag walaupun tkde harapan.

aReLaN said...

@Cik Ten10 : arigats~~

aReLaN said...

@DekBolat : tu laki2 cmne dek oi.abg ni lak macam mne rupanya.eeeiii...mne mungkin diri ini cute.kalau cute pon ngan buah hati pengarang jantung je.hehehe

Nafisah Ruslan said...

walaupun blog tak comel. penulisan comel pun tak pe :)

Nisa Greennnpanda said...

hehe..gud luck ye aReLaN..

btw, jgn la jealous boifren sy Naga-kun (Tokio)..awk jealous eh?

aReLaN said...

@Nafisah Ruslan ; tapi tiada langsung ciri kecomelan di blog ni rsenya.hehehe

aReLaN said...

@Nisa Grennnpanda : xjeles pon.wekkk

Nurul ain said...

goodluck2 !!!

Juliet_iRa~" said...

lagiiiii...ahaha mmg rajin!;p..boring la tu..

good luck!

KizZ said...

Belog Lelaki Jambu...Heheh...

aReLaN said...

@Nurul ain ; arigatou~~~

Nurul Aisyah said...

uish sori lah ye bang..

aReLaN said...

@Juliet_iRa~" ; memang bosan giler la kalau kat nilai sorang2 wiken cmni.wuuuu

Nurul Aisyah said...

sy main tag je..

aReLaN said...

@KizZ : sesungguhnya diri ini tak jambu sket pon.hahahah

Nurul Aisyah said...

sy x tau pun org yang ditag WAJIB join sekali

Nurul Aisyah said...

patutlah orang kata kalau nak tag orang ni memeritkan..

Nurul Aisyah said...

tapi sy tag je...
gomen nasai..

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : hahaha..xyah minta maaf.ok je.jom men basket.

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : takde la wajib pon tapi tak nak la menghampakan si tukang tag kan.mne tau ade rezeki leh menang.heheh

Nurul Aisyah said...

oh ye ke... thank u yer... :)
he he sy tak tau main basket..

tp kan kalau awk menang walaupun chance dia sikit..hadiah dia awk boleh bg kat makwe kan.. hehe...tp betul..sori sgt2 ok..

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : sebab tu buat.at least walaupun bukan utk dri sndri,blh bagi hadiah utk sumone kn.hehehe

Nurul Aisyah said...

hehehehe