Wednesday, January 18, 2012

NeRVous DaTaNg LaGi

Pagi nanti ada meeting, teleconference ngan Ichikoh Jepun pasal projek baru. Sebelum ni punya meeting, berdebar gak sebab kena soal. Tapi selamba badak je aku jawab, "Sorry, I forgot" dan sebagainya. Pagi nanti nye meeting macam senyap je sebab lebih kepada management, kos pe sume. tapi tetap nervous. Mana la tau kan, kot-kot tetiba dia tanya aku soalan. Naya je kalau tak tau nak jawab. Hahahah...

Ashita ganbarimasu~~~

34 comments:

dyabunga said...

jgn jwb i forgot lg sudh lh..hehe

nasha sanza said...

hehe..cakap je apa2..pun..good luk esok!:)

KiD said...

mu kecek klate laaa.. hehehe

Eza Boom Boom :) said...

All the best, prepare je apa yang patut.. then, tawakal :)

aReLaN said...

@dya : kalau jawab yang tu jugak esk memang nak kena buang keje la jwbnya.hahaha

aReLaN said...

@nasha sanza : time kasih!!!

aReLaN said...

@Kid : kalu dio pehe takpo la jugok.hahahah

aReLaN said...

@Eza : insya-ALLAH.moga sume berjalan lancar. Amin...

Cik Aini Lavender's said...

kali ni jwb la "sory,i've no idea Sir"...sedap la ckit.hahaha

CekbOlat-bOlat said...

do the bestt ! tak thu call bolat.. bolat boleh jwabkan.. har har har

Gudluck abg alan! dekbolat doakan.. do the best.. make them proud of u..

Cik tikah said...

asyik nervous je alan ni. haha

aReLaN said...

@Cik Aini Lavender's : tapi kalau cakap ngan jepun,mne la dia paham omputih.masalah btul

aReLaN said...

@DekBolat : time kasih tapi rasanya memang takkan tanya.hehehe

aReLaN said...

@Cik tikah : nak wat cmne memang jenis darah gemuruh.hehehe

~SaL IjOu~ said...

ckp forgot mcm bg impression x best plak kan..mungkin boley ckp kat dia,"i'm not quite sure about that but will definitely check it further and get back to you asap" kene translate ke bhs jepun la tu..hehe~ ^^

pepepun best of luck Arelan~ ^^

Miss Hidy said...

alaa...goreng je lan...hahaha...

Nisa Greennnpanda said...

owh..ptt le teror ckp nihongo eh..
rupenye arelan nie penah studt sane eh? n now keje ngan company jpun? bestnye..

bkak la klass nihongo, sy jd student 1st awk, hehe.. ^_^ onegaishimasu!!

NIZAM said...

ingatkan nak akad nikah td nervous2. hehehe :))

missSenget said...

hahaha..

jawap gini.. the number u have dial, currently not in service..

Masz Sidek said...

hehehehe... selamba je cakap "Sorry, I forgot" lepas tu mesti bos bagi jelingan maut...

Good Luck...

Cik TeN10 said...

kdg2 kena berlagak cool jugak.. hihi ;p

頑張って!!

LubLy said...

aiyark i f0rgot nak BW la..hahaha

aimaniman said...

akak time meeting siap boleh update blog lagi....meeting pengetua selalu ss.. dia cakap, dia jawab, dia arah, dia tegur, dia semua.. so kita orang FB plus blog aarrr... sbb nak bual takut terkuat, ..

dhiera said...

hahaha... boleh tak nak gelak? tp memang tak suke kena tanya soalan mase meeting. hekhek

Kancil 8349 said...

wah...bahaya tu...apapun belajar dari kesilapan lepas nie

Nurul ain said...

mcm mana boleh lupa ni pakcik?? confirm minum secawan semut~~

Gaara said...

rilex bro..jawab je slumber badak mcm hari tu..haha

G@D!z$ said...

nerbes jgk klu kena tnye2 ni...huhuu

Nurul Aisyah said...

huhuhuhu...sy x faham???

Juliet_iRa~" said...

cmne?ok x?hee..

msti da lepas kan..mesti ok pnyala..ngeee

|cah-sahaJa said...

hahaha.. funny la kamu ni arelan. :)
neway camne? ok x?? pe je yang kamu jawab? :p

p/s: icah pun nebes kalau kene soal tbe2.. hehe

|cah-sahaJa said...

hahaha.. funny la kamu ni arelan. :)
neway camne? ok x?? pe je yang kamu jawab? :p

p/s: icah pun nebes kalau kene soal tbe2.. hehe

S H I T E Q said...

ganbattekudasai! :)

Cik TeN10 said...

a`ah syuukrim desu !!

ohh peminat tegar van houten jgak ke ?.. sama la !! :))

eh btw nk pesan betul2 ke ?