Sunday, January 8, 2012

JoM BLoGWaLkiNg By ieYza aFieYNa

Kena tag lagi tapi disebabkan aku ni memang sporting & supportive, memang aku tak hampakan la tukang 
tag tu , Cik Eira Adiera ni. Nama segmen ni ialah "Jom Blogwalking by Ieyza Afieyna". Buat sesiapa yang nak join, leh la klik banner kat bawah ni ye.



So, kalau ikut syarat dia kena tag 3 orang. Mangsa aku kali ni lak ialah:

29 comments:

NIZAM said...

thanks lan sbb tag.

dh join dah pun. hehe :))

msredcheesecake said...

Lepas ni leh tambah kenalan maya.... Have fun...

dhiera said...

best ye join segmen blogwalking gini..
saya sendiri semput nak blogwalking sekarang ni~

Dalila Hamid said...

good luck!

Eza Boom Boom :) said...

hee, untung la famous.. banyak orang nak tagged awak. heee.. :)

Kancil 8349 said...

selamat bersegmen

nur adilah said...

rajin :) good luck;)

Alieza Dayasari said...

tak sempat nk join...
mmg tgh busy skrg ni.
tesis dan bakal praktikel.. in 2 week ni nk submit 2 assgn... kelas setiap hari smpai kul 5, bila nk pergi lib tah...
tetiba plak liza luah kat sini.. hahahahaha

aReLaN said...

@NIZAM : no hal.ganbarou ze!!!

aReLaN said...

@kak red : time kasih byk kak red

aReLaN said...

@dhiera : sye pon dah mkin semput ni.kt ofis dah payah.berukband kat rmh lak paham2 jela ngan limit dia.hmmm

aReLaN said...

@Dalila Ahmad : arigatou~~

aReLaN said...

@Eza : takde la sampai tahap tu.jauh lg la nak femes tu.hehehe

aReLaN said...

@Kancil 8349 : time kasih kancil!!

aReLaN said...

@nur adilah : just being supportive to others.heheh

aReLaN said...

@Alieza Dayasari : uish...busy nye.sabar k.all the best.jgn tensen2.

MsDila said...

wah rajinnya join segmen2 blogwalking. bagus!! saling menyokong each other

Nurul Aisyah said...

next time la kot..hehe

aReLaN said...

@MsDila : skali skala.pastu alang2 tak tau nak post apa kn.heheh

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : ble next time nye tu dik oi???hoho

Syieda™ said...

blogwalking dari segmen yang sama.. jom ke blog syieda=.=

Ekmi Rabat said...

Salam, datang dari segment yang sama. saya dah follow blog comey ni, keep in touch yea.

http://www.ekmirabat.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

nitnot said...

HAHA thanks bro fer de tag . tapi sorry sangat lah , sebab now busy sikit . *kalau sempat gua buat okey ? ;D

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye~!!

singgah sni dr segmen yg same.. ^_^ salam knal ye..

nurmujahidah said...

tq for tagging,, jlez la tgk blog lan ni,, ramai je manjang orang comment,, ish,, takleh jadi ni,, kih3

IBU AQIL said...

dari segmen yg sama...

http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

Cik Fafa said...

fafa singgah sini jap !! dr segmen yg sama .. :)

http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/01/jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html

karmilaillang said...

cbuk2 dekt cni, dtg dr segmen yg sama

Cda CdOot said...

Senyum sini ^_-

http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-blogwalking-by-ieyza-afieyna.html