Sunday, January 8, 2012

SeGMeN SaYa TeRseNaRai DaLaM 1000 BLoG TeRHeBaT

Bosan tak tau nak watpe setelah letih kemas rumah dari pagi. Aku pun decide untuk join satu segmen ni sebab tengok cam ramai je member blogger aku sendri yang join. Hohoho...Sape-sape nak join,sila klik banner di bawah ni ye.



How to Join ?
1.Buat satu entri betajuk Segmen Saya Tersenarai dalam 1,000 blog terhebat
2.copy banner di atas dan link kan ke entri ini
3.hantar link entri anda di bahagian komen 
dan bagitahu sama ada anda adalah pengguna blogskin atau blog design*wajib .

41 comments:

Miss Xyz said...

wah, join jgk ye? sme la~

D'ya Marshmello said...

huhu thanks sbb sudi drop comment, slm pkenalan ;p

FiHa said...

salam kenalan jugak =)

aReLaN said...

@Miss Xyz : hehehe..xtau nk watpe.join jela.xrugi pon kn.

aReLaN said...

@D'ya Marshmello : no problemo.thanks to u too

aReLaN said...

@Fiha : hehehe..salam perkenalan kembali

CekbOlat-bOlat said...

pewwitt.. segmen tuu..

bolat nk buat segmen la lgi rsenye.. agk2 ade nk join x? =="

aReLaN said...

@DekBolat : konfem adala.hehehe...buat nnt gtau k.

Freakless Girl said...

thanks drop comment :) salam perkenalan too :)

Lia Irdelia said...

hye kamu..
selamat ptg..

kamu memg blogger terhebt.. :)

Norlida Ramli said...

mcm syok je..
insyaAllah..nant nak join lah.hehe

Nurul ain said...

wowww... memang kamu hebat pun

Eira Adiera said...

selamat bersegmen jugak

Mishter Izwän said...

1000 terhebat, kalau aku join msti aku yg tak de dlm list, huhuhuhu

aReLaN said...

@Freakless Girl : salam...

aReLaN said...

@Lia Irdelia : mmg jauh lagi la nak sampai tahap tu.hahaha..btw,thanks.

aReLaN said...

@Norlida : hehehe..silakan.

aReLaN said...

@Nurul Ain : mana ada. lambat lagi nak sampai ke situ.heheh

aReLaN said...

@Eira Adiera : time kasih.

aReLaN said...

@Mishter Izwa : aku pon mne la masuk dalam 1000 tu.kalau letak 1 juta pon,lom tentu masuk list tau.hahahah

Bluewendy said...

syiook kan join..tetiba trafik up jek.. hehehe..:P

Juliet_iRa~" said...

rajin btol join segmen!masa terlbih la ni..hee

pss : xlayak la awk, sy ni nk msk masterchef..haha..br nak mantapkan skill memasak ni..heee ;p..

awk pkai broadband maxis ek?hee

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Nurul Aisyah said...

nak join.. :(

Nurul Aisyah said...

ok dah join

adwafarahin said...

lama x join bnd2 cmnie..rindu plak :D

msredcheesecake said...

Saya blog skin dgn blog design tu hape pun tatau.... Malu nk ngaku....hheee

Ash Kyouhei said...

saya datang dari segmen yang sama :)

- http://ash-tsukidate.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-tersenarai-dalam-1000-blog.html

- http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-tersenarai-dalam-1000-blog.html

aReLaN said...

@Bluewendy : mmg syiok.dpt tambah kenalan lagi.hoho

aReLaN said...

@Juliet_iRa~" :awal pagi hjg mgg mmg la masa terlebih.hehehe..a'ah.pakai maxis nye la.dh dekat 2 thun pn.

aReLaN said...

@Emmet : thanks.tapi tkde la lawa.simple je sbb malas.hahaha

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : hehehe..selamat bersegmen sama2 la ye kte.

aReLaN said...

@adwa : kalau dah lme tak join,pe kata join yg ni.hehehe

aReLaN said...

@kak red : sye sndri pon tak tau sbnrnya.men hentam je.hahahaha

aReLaN said...

@Ash Kyouhei : thanks.salam perkenalan.hehe

Ca Cik Duyung said...

ca xhebat..leh ke join? segan je..hehe

dhiera said...

blogskin dgn blog design tu ape beza?

aReLaN said...

@Ca Cik Duyung : ala...bukan syarat dia kena hebat pon kan.sye pn bknnya hebat.hehehe

aReLaN said...

@dhiera : ntahla.sbnrnya sye pon xtau.men hentam je blog design.hehehe

anakmuda said...

singgah join sini balik :)

Tiramisu Fatiema said...

salam kenal..singgah sini..dri segmen sama..

http://sifa862000.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-tersenarai-dalam-1000-blog.html