Friday, January 20, 2012

RiNDuKaN aKu???

Malam ni aku akan bertolak ke Pasir Mas naik keretapi dari Seremban. Dah bertahun tak naik keretapi kat Malaysia ni. The one & only time naik pon lepas habis interview kemasukan ATMA lepas SPM dulu kat Kem MSS Majidee Johor Bharu. Esok pagi baru sampai Pasir Mas. Sebenarnya esok kenduri kahwin kakak si dia. Di kesempatan ini aku ambil peluang untuk bertemu ngan ayah dia. Nervous dow jumpa ayah orang ni. kang tak pasal aku diam seribu bahasa cam orang bisu. 

Doakan semua selamat la ye. Dua tiga hari ni tak dapat la aku update & blogwalking kat blog korang sume ye. Aku tau korang mesti rindu aku tak tinggal jejak  kat shout atau komen korang kan. Nanti balik dari Pasir Mas aku lawat la korang semua ye. Minggu depan birthday aku. So, sediakan hadiah la ye sume para pembaca. Hohoho...See you all next time.

43 comments:

Nurul Aisyah said...

eh?

Nurul Aisyah said...

huuuu..mesti la x best..

Nurul Aisyah said...

hmmm..okeh..jgn tergagap2 pula depan ayah si dia tu..hehehehe

birthday ker??
ohoho...takut lmbt so sy ucapkan..
Otanjoubi Omedetau!!
sori kalau eja salah..huhu

Nurul Aisyah said...

tapi mesti skejap je kan?







kan?

kan...

Nurul Aisyah said...

.
.
.
.
kan..

Mr.Clive said...

semoga selamat sampai ke destinasi bro. :)
dan selamat tahun baru cina! #lol

Nurrul said...

hahahaa , bosan naik keta api.. Nurrul dah naik dah.. kih2..

p/s : jgan lupa beli ole2 taw :)

Eza Boom Boom :) said...

cepat-cepat kawen :P dah tua dah tu...ngeh3.

Miss Hidy said...

wah2x..ada org nk jmpa pak mertua...all the best...=)

yad'z said...

wah.. nak jumpe ayah sudahhh.. hehehe... btw, hope semua nya dipermudahkan... selawat banyak2 ek.. takut gagap nanti.. ahhaah

NIZAM said...

ehem2. ready nk kawen dh la ye?

sopan santun tau bile jumpe ayah mertua. ops. bakal. hehe. :))

Masz Sidek said...

dup dap... dup dap...
good luck... hehehehe..
n happy holiday...

Has said...

電車の旅っていいね。してみたい:)とにかく、頑張ってアラン!へへ。

nurmujahidah said...

gud luck depan ayah si dia tu,, kah3,, sila jangan gagap,, harap maklum. arelan ni ore klate ke? adess,, ti kalau wat gathering kat kelate boleh roger la muja k,, :P

Kancil 8349 said...

Kancil ndak pernah naik keretapi...apapun selamat menyambut ulang tahun

CekbOlat-bOlat said...

err.. abg alan penah tggl jejak kt shout ke? heheh.. tak prnah nmpk pun.. kehkehkeh,,

hati2 ye abg bodyguardd! tskk..tskk.. sdih takde spe nk jge bolat T____T

dyabunga said...

semoga selamat sampai..haha..jangan lah diam macam orang bisu.. kang ingt bakal menantu bisu pulak..haha..

Cik TeN10 said...

ohh dlu penah interview ATMA ea?.. tp skrg dh tkar nma dh ka.. UPNM..

wahh ni kira nk jmpa bakal bapak mertua la ni ea?.. org kata kl nk pikat anak dia kena pandai amik hati mak bapak dia dulu.. so good luck lah ea.. jgn terketar kaki plak.. :p

Laila Maisara said...

Advance birthday wish.

Happy Birthday!

nur_za said...

gud luck jmpt bakl bapa metua.hehe..sangup tu naik train..semangat betul..sure agk rndu jgk nanti..xpela..kimsalam kat bapa mentua yer..eh..hehe..men2 je...lalala

Original CikTeddy said...

xmo ar bg adiah..haha

~aYu~ said...

have a safe journey.. mesti rindu puye.. ;p

Kancil 8349 said...

harap dah sampai...kirim salam dekat semua orang di sana

dhiera said...

weee...good luck2. jadi diri sendiri ok! hekhek

jauh ye la bakal isteri ni~ he

DiDiE eLa said...

alaaa nak ikut balik klantan... wuuuuuuuuuu nk pi tanah merah..hahaha

Mishter Izwän said...

happy besday, nnti tak sempat nk ucap kan . .

Selamat perjalanan!!!

nini said...

lahhhh orang kelate ko....hehe....

anamizu kaito said...

ehem~ wahhhh jupo bakal pak mntua lettew =P

moge2 ko tak nebes lan.. kang da balik, story smue ;)






luv,
cik ana

EyqaLuvender said...

wah...abg long nk kawen da...
t jgn lupa jemput eh...
hehe
umah iqa kt mchng je,meh la dtg singgah...=p

Nurul ain said...

selamat pergi & balik :)

L said...

tgh rindu ni bro.. haha


jom renung2 sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html

dyabunga said...

dya tag arelan..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/01/jawab-jangan-tak-jawab.html
bila lah arelan nk update ni

Lia Irdelia said...

hoyeh....
selamat berkenalan lah yerk dgn family si dia..
hehhehe

nasha sanza said...

hoho..jumpa mak mentua tu! baik2 yek! hehe..nnti citer macam man ajadi..hehhehe..:P

Juliet_iRa~" said...

semoga selamat pergi n selamat kembali..hee..org tu nak jmpa bakal ayah mertua laa..hee

pss : ira xpnh naik keretapi..ktm g mid pernah la..ngee

Cikgu Ma said...

wow...jumpa bakal mertua..hehe...selamat berdating dengan bakal mertua yea...
ucap awal2 la..epy bzday...mgu depan tak yah bagi hadia la kan....ekeke

disebalik tabir | AIR TANGAN

محمد رازيق said...

all the best bro.. hehe. nanti dah jumpa ayah dia, kasi tips kat aku yer.. hehe.. selamat pergi dan balik. jemput singgah blog, SI JEAKA DAN TELEKUNG

S H I T E Q said...

ayah org tu bakal jd ayah sndri x lama lg kot. keh2. best of luck!

deardearyhaty.blogspot.com said...

all the best ya..:)

Zakaria's daughter said...

ehehe. jumpe bakalll :P

agak masalah said...

percayakah para komentar, title post lepas ni mesti title yang gembira2 je

kalau ada masa, mai la jenguk blog sy

anamizu kaito said...

cepatt lan..hapdet.. guwa mau tau kesah chenta lu bersama pak mntua..kehkehkeh =P









luv,
cik ana

Nisa Greennnpanda said...

owh..bestnye gi kenduri kawin..

bile alan-kun nk kawin lak ngan si dia? lalalala~.. >_<