Thursday, February 9, 2012

aRTis FoLLoW BLoG aKu???

Dah cecah 252 follower rupanya blog cikai aku sehingga ke detik ini. Tapi yang paling buat aku teruja adalah ada artis follow blog aku. Follower ke 250 aku adalah seorang artis pernah muncul ngan lagu yang sampai sekarang masih terngiang-ngiang di telinga aku. Selalu gak aku karok lagu dia time mandi tapi bila sampai part nak tarik suara atau oghe Kelate panggil sebagai teghik, aku kecundang. Hilang terus suara jantan aku bila sampai part tu. Hahaha...Korang nak tau sape??Cuba tengok kat bawah ni.


Yezza...blog cikai aku telah difollow oleh Zarul Umbrella. Sape yang lahir sezaman ngan aku tapi tak kenal dia memang nak kena pelempang la dengan aku ni. Aku memang awal-awal susah nak percaya Abang Zarul vokalis kumpulan Umbrella follow blog aku. Aku mula-mula tak caya gak mula-mula aku jumpa dia kat blog Madammondoq, sampaikan aku tanya betul ke yang banyak komen kat blog Madammondoq dengan nama zarul umbrella sememangnya Zarul vokalis kumpulan Umbrella yang meletup ngan lagu Ramalanku Benar Belaka tu. Memang terkesima seketika aku bila tau memang sah tu dia.

Baru-baru ni gak dia nye citer kuar kat blog beautifulnara pasal isu bergambar ngan Datuk Siti Nurhaliza kita. Try usha kat sini. Sesape yang rindu ngan Zarul Umbrella silalah terjah blog dia ye. Dah jadi pramugara sebenarnya dia. Best betul jalan-jalan keliling dunia kan. Jadi, apa tunggu lagi. Terjah blog dia ramai-ramai. Hohoho...



72 comments:

Eza Boom Boom said...

bestnyaa :) glamer blog awak pasni. hihik..

Has said...

eh, bukan ke alan pun artis zaman 90- dulu? :P

Fana | Aqim said...

wah..untunglah..retis ko arelan..huhu

aReLaN said...

@Eza : takdenya.konfem la takleh lawan abang zarul tu.

@Hasparina Sensei : hahaha...mana ada.tak layak jadi artis (tapi ada orang pernah cakap rupa saya iras nassier wahab)

@Fana Aqim : memang untung.tapi diri ini bukan retis. :p

LubLy said...

perghhhhhhhhhhh..tahniah br0..

pas clash k0mp0m org carik lagu abg zarul kan kan..hahaha

Masz Sidek said...

tahniah2... hehehe..
lagu umbrella memang best2...
bila karok... memang syok... tak peduli langsung dgn suara sumbang... hahaha...

maszull said...

assalamualaikum arelan...tahniah sbb artis jadi follower arelan lepas ni lebih ramai lg ye...jom kita terjah k...:)

aReLaN said...

@LubLy : hahaha..saya dengar je.xkan nak tunggu clash baru dengar.tak sanggup eh clash2 ni.

@Masz : hahaha...kalau karok sorang diri memang tak kisah tapi kalau ada orang segan la. :p

@maszull : waalaikumussalam.time kasih.insya-ALLAH

Mr.Clive said...

bro,aku xkenal dier,boleh?

hahaha

***lari takut kene lempang****

LOL....aku ade g blog dier ritu.rajin doh dier reply comment.hoho setailo ngan humble pun ada.

madammondoq said...

wah... lepas ni sure u retis macam we all kan? sebab dah join dgn artis retis zarul tu.. hehe...

Warna Warni Kehidupan said...

uiks..ramalanku benar belake huhuhu

QasehnyaRania said...

Wow..cayallah arelan.teruskan menulis yer...hehehe

WuMing said...

Tau..tau.. lagu mereka agak mendayu sikit...

Tahniah--tahniah...

Aiya Hassan said...

untunglah dia femes
kihkiihkihh

Miss Hidy said...

wah...dasat ar en lan ni...da jd retiss da skng...hahahaha

NIZAM said...

Lan, aku kenal die.

ramalanku benar belaka tu aku hafal ok. muahaha. amboi glemer la ko lan. tak aci2. btw, dia pramugara kat airlines mn?

aReLaN said...

Mr. Clive : aku kejar ko sampai leh lempang la.hahaha..memang dia rajin.artis yang peramah

@madammondoq : oh,sungguh diri ini tak terbanding ngan artis retis cam zarul n madam. :p

@Warna Warni Kehidupan : memang berhantu kan lagu tu.heheh

@QasehnyaRania : insya-ALLAH akan terus menulis ngan kehadiran para pembaca sume.

aReLaN said...

@WuMing : tu yang syok layan.hehehe

@Aiya Hassan : zarul la yang femes.saya ni memang jauh lagi la nak femes. :p

@Miss Hidy : mana ada.retiss kat tepi jalan pon saya tak layak.hehehe

@NIZAM : tak pasti lak.tak sempat nak tanya.kalau ko tak kenal memang ko cari pasal ngan aku.hahaha

CekbOlat-bOlat said...

wahh..abg bolat dh retiss !

Kakzakie said...

Mesti ada yg memikat hatinya... tumpang glamour hihi...

cik ika said...

untunglah..

Cik tikah said...

cik tikah x kenallah dia sape. hehehe..

aReLaN said...

@DekBolat : mne ada.tak nak la jadi retiss.abg kan pemalu.heheh

@Kakzakie : memikat hati??memang takde la kot rasanya. :p

@cik ika : untung kan. :)

@Cik tikah : uish..nampak sangat lain zaman kita ni.hahaha

O CIKTEDDY said...

fuyoo!erk,cik x knal..haha

Shaznina Sofia said...

untunglah.. :)

dyabunga said...

untung lah.. nk g terjah blog tu..hehe

hotbabes said...

hebat!!

Nurul Aisyah said...

eh...siapa dia tu? x kenal pown..huhuhux pernah dengar pun kat mana2 tv? dia penyanyi ke? pelakon?

Nurul Aisyah said...

oh..penyanyi.....leh jd pramugara? waaahhh!!! peningnya!!

Laila Maisara said...

Abanggg! nak sign! haha tiba-tiba!

Nurul Aisyah said...

= ="

msredcheesecake said...

Waa.... Best la.... Bila la britney spears nak follow blog msred ni.... Hhaaa....

Rapunzel Cikilolo said...

syoknye, ada artis follow :)

Cik Nurul said...

baguskan Abg Zarul.. Sangat friendly.. ;)

aReLaN said...

O CIKTEDDY : nampak sangat la len zaman kita kan.hahah

@Shaznina Sofia : untunglah dapat kenal retiss.heheh

@dya : terjah jangan tak terjah.

aReLaN said...

@hotbabes : tak sehebat zarul.heheh

@Nurul Aisyah : sabo jela.nak wat camne kan,lahir 90-an kan?memang susah sket la nak kenal.len la cam saya yang lahi2 80-an,membesar ngan lagu2 tu.heheh

@Laila Maisara : hahaha..gilah mintak ngan dia.

aReLaN said...

@kak red : britney spears eh??hahaha..

@Rapunzel Cikilolo : mestilah syok.hehehe

@Cik Nurul : memang bagus.so humble n friendly.hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

perghh bro zarul follow :D

join tak contest madam? hehe tgu entry dr arelan ni :D

Nurul Aisyah said...

hahahaha...sabar2...aah..orang lahir 90an. 3 tahun lagi nak masuk tahun 2000 dah....hehehehe...kita beza 10 tahun!

lisa said...

wahhh ni mesti kes kena paksa artis tu follow blog arelan. hihi *gelak jahat* ;p

Cik FaRiZaM said...

huhu. retisla arelan pasni.

*EyjaMasliza said...

Tahniah kawan :) Semoga terus sukses dan bahagia :D

anakmuda said...

untung nya depa.. ni yg cek jeles nehh.. =(

S H I T E Q said...

whoaaa. untunglaaaa

dela said...

blog femes la ni... Hee

EyqaLuvender said...

wah!abg zarul...
ramalanku benar belaka tu lagu kenangan iqa...hehehe
terjah...

Zamani said...

perghh.. Zarul tu.. tak pasan pun

eh, Zam nak ajak Arelan join satu segmen nih~ jemput ke blog ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/02/segmen-bersiar-siar-di-blog.html

nanabyte said...

sensei!! waaaah. untunglah. de retis follow. laupun Nana xkenal pn sape. tehee~ :P

Lady Shana Sweet said...

wa!!! best nyer.. bro.. bile nak ajar shana blajar cakap jepun.. hihihihi

agak masalah said...

Apakah semua itu ~ Akan terjadi pada ku ~ Andainya benar~ Maka tepatlah apa yang diramalkan~ aiseh. terkarok la bro. apa2 pun, tahniah yer

kyo_9 said...

sorry bro..
ak x kenal dia..

*ouch*

sakit la dowhhh!!

aReLaN said...

@Zuan : insya-ALLAH join tapi kena tunggu berukband ni reset la.hahaha..

@Nurul Aisyah : memang patut la kalau tak tau. :p

@lisa : takde maknanya nak main paksa.haha

@Cik FaRiZaM : tu memang tak lah kan :p

aReLaN said...

@EyjaMasliza : insya-ALLAH.doakanlah selalu ye.

@anakmuda : silalah jeles.ngahaha

@SHITEQ : memang untung besar ni.hehe

@dela : memang lambat lagi nak sampai tahap tulah.hahaha

aReLaN said...

@Eyqa : memang best lagu tu.terjah habis-habisan sume. :)

@Zamani : insya-ALLAH akan join tapi kena tunggu berukband reset la.mood takde bila tenet lembap ni.

@nanabyte : kesian betul budak zaman skang tak kenal artis top zaman kitorang.hahaha

@agak masalah : terima kasih.jom karok lagu tu ramai2.waktu bersamamu banyak benar kenangan yang kita ciptakan bersama.....

@saido : nasib baik ko kat nihon lagi.kalau tak memang kena penampo betul.hahaha

KiD said...

hai,,. saya artis undangan.. hehehee

anamizu kaito said...

ni artis jepun mai blog hang ni.. cepat buat entry psl aku plak weyhh..kehkehkeh =P






luv,
cik ana

Anonymous said...

perghh! lepas ni glamour la org tu...=)(nasha sanza)

محمد شهريل القنيطري said...

haha..dah glamor dh dia skung...smpai artis pon follow...

abang ensem said...

Kenapa Abang Zarul tak follow blog saya?? Oh tidakkkkk..

Nurul ain said...

baru kenal zarul umbrella... sebelum ni mmg tak kenal.. ahaaaa...

~aYu~ said...

wah. untungla.. huhu..

asraff said...

mmg glamour la lepas ni...statistik mesti akan lagi mencanak....


Melancong Percuma Ke Guangzhou China

aReLaN said...

@KiD : hahaha...saya pon artis undangan gak la

@cik ana : perghhh...artis jepun leh cakap melayu.memang respek habis la. :p

@nasha sanza : i tak kejar glemer.hahaha

@shahril : takde makna glamer2 ni. :)

aReLaN said...

@AE : hahaha...walau dia tak follow pon,AE dah kenal ngan dia pon kat dunia luar pe.

@Nurul ain : aik..biar betul.makcik lahir tahun berapa ni???hahah

@~aYu~ : hehehe..untung besar ni

@asraff : takde pon.still camtu je. :p

NAL said...

dahsyat.. :)

dhiera said...

untung la lan..
eh, kalau kite kate kite tak kenal nak lempang ke? erkk....
mungkin tahu lagu tapi tak tahu artis ye sape. sampai skang masih macam tu. boleh nyanyi2 tp bila taye tajuk lagu, artis. terus speechless tak tahu

shera haifa said...

untung laa der artis pollow.. hehe

Princess Nusy said...

untunglaaa..sikit lg nk kne no tu..hehe..^^

Ca Cik Duyung said...

bertuahlah badan..hehe...

*sori...ca jarang singgah lak skang...internet slow.. :( mekaseh sebab selalu datang blog ca yer... :)

Nisa Greennnpanda said...

wah...untung seh alan-kun~...
org famous follow blog senpai nie..
blog sy xde blogger famous pun yg follow, huhu~... T_T

btw, sy dh dpt result exam ari tue.. xsgka gile nihongo leh dpt A, padahal paper die muzukashii gile ari tue..pergghhh...miracle nie.. >_<

Ezad Skytech said...

fuyooo..artis follow tu...:D

9n0L4 said...

e'eh. ade jugak gambar ppuan bertudung merah ituuu. hee.