Wednesday, February 8, 2012

WoRDLess WeDNesDaY #1

Aku pon tak tau nak letak gambar apa. Malas nak search kat tenet, jadi belek-belek la album lama. Nilah dia WW dari aku buat pertama kalinya.


I BELIEVE I CAN FLY!!!!


*Akulah si baju merah MU tu.Muahahah..muka seksa paksa diri terbang*

59 comments:

Masz Sidek said...

i believe i can fly...
i believe i can touch the sky...
i think about it every night and day...
spread my wings ang fly away...

Masz Sidek said...

***ang = and
hehehe

LubLy said...

jatuh skt pungk0k nieh..huuu

aReLaN said...

@Masz : jom nyanyi sama-sama.hahaha

@LubLy : mana ada jatuh.kitorang landing baik punya. :p

Nisa Greennnpanda said...

hoho~..
pengaruh crite Naruto ke nie?? >_<

desir2sakura said...

eh macam susah je nk buat macam ni -_-"

NIZAM said...

Cun gler :))

p/s: nape tetiba ada segmenw wordless ni? haha

aReLaN said...

@Nisa : hahaha..kitorang time kat nihon,memang suka amek gambar lompat2 ni.senpai la yang ngajar.adoiyai...

@bila : agak susah la nak dapat betul2 camtu.power kan.hahaha

aReLaN said...

@NIZAM : bosan tak tau nak update pe kat ofis ni.hahaha

DiDiE eLa said...

jepuuuun!

QasehnyaRania said...

kih..kih...kih..kalau lah boleh terbanag .alangkah indahnya hidup kita kan...

dyabunga said...

tgh bertapa ke ni??haha.. mcm stail..

Zarul said...

yg belah kiri tu yg paling steady pose nyer

CekbOlat-bOlat said...

hahhaa.. FLY.. brtahun berblog ni WW first ? erkkk @___@

Kakzakie said...

Ada satu kisah sami yg dikatakan boleh terbang macam inilah tapi terbongkar tipu muslihatnya bila disebarkan sendiri oleh pengikutnya...

aReLaN said...

@DiDiE eLa : yezza!!kami terbang di jepun

@QasehnyaRania : tu sume kalau la kan.heheh

@dya : bertapa di udara.

aReLaN said...

@Zarul : tulah saya.hahaha

@DekBolat : nak wat camne malas nak mencari gambar.hahaha

@Kakzakie : yang pasti saya bukan pengikut dia.hehehe

Cik TeN10 said...

mcm kenal je tempat tu.. kt kyoto eh ??

ZYASH said...

terbaek...yg pakai baju merah tu steady lah....

maszull said...

assalamualaikum arelan...wah mcm nak terbang je...?

WuMing said...

Teringin juga nak ambik gambar macam ni...

gila koollll....

eva said...

hahaha mantap! nak jugak gamba mcm tu ;D

Ca Cik Duyung said...

woohoooo..siap boleh bersila ni..kalo ca, xsempat.. mau tergolek dengan kadar segera la kat situ.muahahaha

M@W@R Q@SeH said...

hehe gila2 jgk pangai ye..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tgh dan kanan dah smart, yg kiri ada ckt blur.. hehe lbh kurang dp fb aku.. gmbar aku terapung pakai payung..hehe :D

Mak Usu said...

fuh.. dasyat ni boleh terbang..hahaha..yang tgh tu susah sikit je nak terbng..hikhik

Adylia Qarissa said...

terbaik la kamu terbang :D

HeNRieTTa JoSe said...

i belive i can fly...
i belive i can touch the sky...

msredcheesecake said...

Tak de keje la tu... Pasan floating....Hhee...

shoutvoc said...

susah nak dpt gmbar terbang selari nih..hahah

aReLaN said...

@Cik Ten10 : bukan kyoto tapi gogome, fuji-san.heheh

@ZYASH : tapi slack gambar gegar.

@maszull : waalaikumussalam.sket lagi nak terbang betul tu. :p

@WuMing : try la skali.best.

aReLaN said...

eva : tapi letih nak melompat sampai dapat gitu.heheh

@Ca Cik Duyung : nak boleh bersila tu yang seksa kena lompat tinggi2.hahaha

@M@W@R Q@SeH : ni lah jadi bila ade geng yang gila2 gak. :p

@Zuan : hahahah...banyak lagi gambar tapi yang lain censored sket. :p

aReLaN said...

@Mak Usu : ilmu dia tak cukup lagi tu.menuntut tak habis.heheh

@Adylia Qarissa : time kasih. :)

@HeNRieTTa JoSe : believe it or not.hoho

@kak red : skali skala menggila takpe.hahah

@shoutvoc : orang lain buat lagi power.kami hanyalah amatur.heheh

madammondoq said...

terbang tapi sempat bersila tu haha.. terbaik!!!

aimaniman said...

terbang tinggi2 sampai pucuk atap belum tumbuh gigi dah pandai makan lauk kicap... bess pantun akak?...

9n0L4 said...

mak aiii. camne buat tu. brape kali buat ni smpai jadi? hee. ;)

Mr.Clive said...

aku balik balik keje truih check blog ko lan.setailo x?kahkahkahhhh3

dela said...

wah... i believe i can fly :)

misse nadh said...

cool arelan ~ :)

EyqaLuvender said...

fly la sgt...huhu
slmt berwordless wednesday ye bang long...=D

Zakaria's daughter said...

amboii laaaaa . haha.
sekali tenguk mcm cte dragon ball yang terapung2 dekat awan nano. tehee

Princess Nusy said...

paling tinggi tu..hehe..^^

Lia Irdelia said...

mantop yop...

:)

Juliet_iRa~" said...

hee..bermeditasi smbil terbang la ni?kehkeh

comel btw..:)

agak masalah said...

ni kes nak try camera baru kan haha

ツ Bieaz ツ said...

terbanglah......

sy pernah try buat xpernah dpt2 haha

aReLaN said...

@madammondoq : time kasih madam!!hoho

@aimaniman : memang best tapi saya tak dah jarang makan lauk kicap. :p

@9n0L4 : org power skali buat je ni.hehe

@Mr. Clive : respek sama ko.blog picisan ni gak ko sanggup check.terharu aku

aReLaN said...

@dela : percaya pada diri tangga kejayaan.hehehe

@misse nadh : time kasih. :p

@Eyqa : fly camni takpe.jangan fly keje atau fly kelas dahla.ngeheh

@Zakaria's daughter : masa tu memang leh pegang awan sebab lg 1000meter je ngan puncak gunung fuji.hoho

aReLaN said...

@Princess Nusy : melompat lebih tinggi!!!

@Lia Irdelia : mantop la sangat.hahaha

@Juliet_iRa~" : dalam banyak2 ni la satu2 nya yang cakap comel.hahaha

@agak masalah : ye kot.kamera member la tapinya. :p

@Bieaz : ni kaki kena kuat baru leh.hoho

KiD said...

terbaik lah gambar ni.. serius!!! hahahahaa

dhiera said...

ala, tak dapat tengok gambar gara2 tajuk dia ada tulis facebook. ofis ni semua pasal FB dia blocked

Marina said...

terbang ke bintang...hehe

Eza Boom Boom said...

fly betul ke ni?? Hahaa.... ajar sikit... :P

aReLaN said...

@KiD : hahaha...jom terbang ramai2.

@dhiera : ala,nanti saya tukar k.sori2

@Marina : ala...siang takde bintang.hehehe

@Eza : tu kena menuntut ilmu tinggi sket dari para tokguru. :p

Mr.Clive said...

pehal pulak blog picisan?aku suka baca apa yang aku baca,mestila rajin baca bro.hahaha

Cik tikah said...

amboiii..... tingginya dia terbang.

aReLaN said...

Mr. Clive : time kasih banyak la sudi singgah ye.hohoho..aku pon suka baca blog ko walaupun panjang tetap habiskan.

@Cik tikah : ni sebab bekas wakil rumah sukan untuk lompat tinggi tau.hahaha

anamizu kaito said...

untung arr boleh terbang! hahaha

weyhh lan kurusnye hang! ke itu cume ilusi optik je?? =P





luv,
cik ana

Anonymous said...

wah! smart2! nak fly jugak..hehehe..(nasha sanza)