Sunday, February 12, 2012

Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!

Lama betul tak join GA pe sume ni sebab aku ni memang kurang bertuah bab-bab camni. Hadiah lak banyak yang lebih ke arah pompuan. Tapi masalahnya aku bukan pompuan. Hahaha..Tapi 'si dia' semestinya perempuan. Kalau menang, bagi la kat 'si dia' kan. Takkan aku lak nak ngada-ngada pakai shawl pe sume. :p

GA ni adalah anjuran Cik Bunny. Hadiah cukup banyak. Ramai betul yang sudi sponsor. Perghhhh...Sape berminat leh la klik kat bawah ni. Mana tau kot-kot luck korang ada banding ngan aku ni kan. 

Syarat untuk join adalah seperti berikut: 

1) Mempunyai alamat di Malaysia.

2) Tak wajib follow Blog Cik Bunny dan like facebook fanpage.

3) Buat satu entri bertajuk "Cik Bunny Buat Giveaway LAGI, Join Sekarang!" Tajuk lain selain ni akan di reject.

4) Copy banner giveaway DI SINI dan linkkan ke entri ni.

5) Letak link sponsor dalam entri:


6) Wajib like dan follow sponsor KECUALI dinyatakan untuk tidak wajib follow/like *pihak sponsor bukan sekadar menaja, tapi segelintir daripada mereka akan umumkan pemenang giveaway. So, please be alert k.

7) Tag kalau nak tag *tak wajib

8) Dah siap? Tinggalkan link entri anda di bahagian komen entri ini. Kat tempat lain tidak diterima.

Tarikh Tutup: 6 March 2012



61 comments:

Noorieda said...

SALAM ZIARAH..

Tak pernah dengar pun pasal ni..(",)

Nurul Aisyah said...

next time lah..hoho

Mr.Clive said...

ececehhh....ececehhh....hadiah xbyk untuk pompuan...haha setailo la bro.kire ko buat ni untuk si dia la ni...haha XD

KiD said...

ramai sponsor nih...

aReLaN said...

@Noorieda : salam ziarah.banyak tau GA ni tapi memang target dia lebih ke arah pompuan je rasanya.hahaha

@Nurul Aisyah : jangan tunggu lama-lama

@Mr. Clive : takde la.sje je test kot2 ade can menang kan.

@KiD : tak tau la camne dia leh cari ramai sponsor camtu.

Eza Boom Boom said...

rajinnya join,. banyak kena follow & like ni.. huhu..

Alll the best awak! ;)

ZYASH said...

Good Luck yer.. Semoga berjaya tau... Moga ade luck...zy malas nak masuk coz jarang dpt..huhuh, lagi pun tenet slow jer kat rumah ne.

aReLaN said...

@Eza : memang banyak kan.insya-ALLAH ada rezeki ni.heheh

@ZYASH : kalau ikutkan saya langsung tak pernah dapat.hahaha

Nurul Aisyah said...

wah....byknya hadiahnya...tp...erk malaslah nak follow...byk sgt....lagipun sy xde fb...acane nak like fanpage yg wajib tu? mesti x menang punya...uhuk2..jelez

Nurul Aisyah said...

:(

Nurul Aisyah said...

pape pon...gud lark :)

CekbOlat-bOlat said...

perghhh.. byk giler syrat !

nk tgok abg alan pakai shawl.. erkk kbai.. muehehehehehe

CekbOlat-bOlat said...
This comment has been removed by the author.
khalila ishak said...

wahhh.... goodluck. confirm si dia terharu. heheh

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : time kasih.mintak2 la leh menang kali ni.heheh

@DekBolat : perghh...nak abg pakai style apa??hana tajima?yuna??ah!!tidak mungkin

@khalila ishak : insya-ALLAH

Cik tikah said...

all the best arelan :) cik tikah doakan yer. hehe

CiK FizA said...

Wahh. rajinnya arelan join. hee. All da best arelan! ^^

aReLaN said...

@Cik tikah : time kasih banyak.hehe

@CiK FizA : daripada tak buat pape kat rumah kan.hehehe..arigatou ne~~

Nurul Aisyah said...

ye! Alan-kun mesti menang!! haha faito! faito!!

EyqaLuvender said...

rajennye join giveaway...

btw,iqa suke quotes dekat header blog abg long tu...hehe

Cik TeN10 said...

good luck ! kl si dia xnak pass ke sini pn ok aje.. kih3 =p

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : doa la banyak2 ye.hehehe..aja aja fighting!!

@Eyqa : i juz love forrest gump. :)

@Cik Ten10 : hahaha..amboi.memang dia nak nye la kalau dapat.

Cik Nurul said...

Good luck!!

dyabunga said...

good luck ye..bgusnye lan join utk si dia..hehe..

P/s : dya darah O..

aReLaN said...

@Cik Nurul : arigatou siezuka-chan!!!

@dya : hehehe..time kasih dya.

nur_za said...

rajin sunguh join...

Princess Nusy said...

gud luck.. ^^

Noraim said...

semoga berjaya dan dptkan hadiah utk 'si dia'. hee.

misskonspirasi said...

Assalamualaikum, oh ada GA lagi... kejap gi nak usha ke blog tu pulak, TQ... semoge berjaya menjadi pemenang.

roq said...

gigih giler ko...hahaha

singgah2 la sini :)

akuamir said...

haha, bro arelan,, gua setuju yang part hadiah je mesti untuk perempuan,,hahaha..

pape pown good the luck.. eh kene interview ape lepas SPM dulu?

Ezad Skytech said...

tak pernah join GA ni..

#all the best la...hehe~

Miss Hidy said...

hidy malas nak join sbb tahu xkan dapat punya...hahaha..bad attitude..=P...all the best en lan..=)

NAL said...

Good Luck bro aReLaN

madammondoq said...

jgn lupa join contest madam... wink!

LubLy said...

g00d luck br0..

xder feel nk j0in c0z tgn skt..:(

aReLaN said...

@nur_za : daripada tak buat pape kat rumah hujung minggu kan.hehehe

@Princess Nusy : hait.time kasih

@Noraim : insya-ALLAH.doakan la ye

@misskonspirasi : waalaikumussalam. selamat berjaya gak

aReLaN said...

@roq : sekali skala try pe salahnya kan.

@akuamir : kan kan.kalau takde si dia,tak tau la nak watpe ngan hadiah tu kalau menang.hahaha

@Ezad Skytech : tanda sapot pada blogger lain.hoho

aReLaN said...

@Miss Hidy : ala,tak rugi pon cuba kan.mana tau kot2 ada rezeki.hehehe

@NAL : time kasih bro

@madam : tunggu ye madam saya nye entry.tengah sakit kepala pikir ni.hohoh

msredcheesecake said...

good luck yea... n have fun...

[sutera kasih] said...

good luck :)

lama dh x join GA huhu

dhiera said...

good luck lan~ untung la si dia tu~

aReLaN said...

@kak red : time kasih.heheh

@[sutera kasih] : hait,ganbarimasu~

@dhiera : hehehe..kalau dapat untung la.

Azham Vosovic said...

alamak...ada contest lah...

Tiramisu Fatiema said...

all d best..rajin beno join GA..ekeke

fiza nurani said...

selamat maju jayaaa :)

WuMing said...

Good luck

Hanamiko Sakura said...

glup! kalau masuk pun tak tentu menang... hihi

aReLaN said...

@Azham Vosovic : join la.mana tau kan ada rezeki.heheh

@Tiramisu Fatiema : time kasih.skali skala rajin

@fiza nurani : insya-ALLAH

aReLaN said...

@WuMing : arigatou~~

@Hanamiko Sakura : ala..tak salah pon mencuba kan.saya pon tak pernah menang.hehe

محمد شهريل القنيطري said...

ala..hadiah pompuan lg..hihi,

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ramai sponser :D

O CIKTEDDY said...

erk,rajin tol la cik bunny wat giveaway..huhu
gudluck bang lan =)

eva said...

nanti tak bz boleh join GA.. tp asyik bz jer hahaha


dah jumpa dm mimpi tak? sy jumpa aaron aziz.. ahhaha..

mata sy dgn zie lebih kurang sama eh? kta org men copy n paste mata jer ahhahaha :p

aReLaN said...

@Shahril : pe salahnya.leh bagi hadiah kat orang lain kan.heheh

@Zuan : tak tau camne dia cari.salute habis la

@O CIKTEDDY : hait.ganbarimasu.doakan la ye.

@eva : saya lak jumpa lisa surihani.hahaha..tak sempat nak tido pon tadi.aiyaa

Nisa Greennnpanda said...

gud luck eh alan-kun...hehe..

aReLaN said...

@Nisa Greennnpanda : insya-ALLAH kalau ada rezeki

QasehnyaRania said...

Gd luck ...jom la join ga intan berlian...

Klik banner kt blog ciksu....nak?

Nelly The Strange said...

Good luck !!
:)

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

wahhh tahniah ! Brader arelan menang komen terbanyak ! :):)

NAL said...

Tahniah aReLaN sebab menang entri paling byk komen..