Monday, February 13, 2012

CONTEST KAROK With Zarul Umbrella Featuring Madammondoq, Abangensem & Eyriqazz




Dari hari tu lagi dok pikir pasal satu contest ni. Pening kepala aku memerah idea yang bernas dari kepala otak ni,   setelah sekian lama tak guna untuk berfikiran kritis dan kreatif camni. Hadiah cukup best, karok ngan Zarul Umbrella tu. Tapi seyes aku cam takkan nyanyi je lagu dia kalau menang ni sebab tak nak menyumbangkan lagu tu. Hahaha..Kalau menang memang syok giler la. Bukan senang dapat peluang gini walaupun hakikatnya aku memang tak power contest-contest ni.

Senang je.Buat dialog berdasarkan gambar yang Madammondoq letak kat entri contest ni. Berikut adalah hasil perahan otak aku. Memang menguji minda betul la bagi aku yang memang tak berapa kreatif ni. Hahaha...Kalau tak power, harap maaf, aku akui kelemahan diri. Kuikui...




Kalau korang rasa korang lagi power dari aku, jangan lepaskan peluang ini dow. Mana tau ada can karok ngan Zarul Umbrella ke apa kan. Sponsor lak tu. Hohoho....Tapi kalau menang kan, leh tak saya bawak peneman wahai MadammondoqEyriqazz & AbangEnsem???Hehehe....

Hadiah Contest Karok ini ditaja bersama oleh Abangensem.com dan Eyriqazz.com


74 comments:

Mr.Clive said...

hahahaah setailo la bro.yg gambo paling last tu terbaek...kehkehkeh...kene pulak gambo tu ngan skrip...LOL XD

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehehehe goodluck juga :D

nur_za said...

huhu..nk bawak sape teman tu..hehe
gudluck

NIZAM said...

Hahaha.

kelaka punye dialog. nak tergelak terguling2 aku rase. kreatif gak ko ni Lan.

:))

aReLaN said...

@Mr. Clive : time kasih bro.ni sume main hentam je tau.hahaha

@Zuan : kita tunggu n lihat sapa yang menang ye. :)

@nur_za : time kasih.adela.tupon kalau la menang kan.

@NIZAM : hahaha..mana ada kelakar.aku seyes fail bab2 memerlukan kreativiti ni

EyqaLuvender said...

gudlark abg long!
have fun...

misskonspirasi said...

good luck nasib baek misskonspirasi tengah ilang sore kalu tak nak gak join ngee...

Zakaria's daughter said...

he. abang macho kemain lagikk wt dialog tuh. tak baikk awwwww buat gituu. haha. okay okay.

isyh. taleh bayangkan abang macho karok . ngee.

btw , gud luckkk okeh

nanabyte said...

sensei. hahaha. yang dialog tdo tu mmg kene r. klakar.

spe ckp sensei xkreatip? nyeh3 XD

Ezad Skytech said...

hehe..kreatif jugak dialog2 ni..tapi macam kena je dialog2 ni dgn gambar...haha~

#all the best ye :D

! AYIES ZAIMA ! said...

GOOD LUCK !! heee :D

Miss Hidy said...

wah...karok ngn zarul 2...hidy x reti bab2 nyanyi ni...kalau si dia mmg confirmla...hehe..good luck..=)

Eza Boom Boom said...

All the best tauuu!! Hee, Eza memang tak suka nyanyi :P

madammondoq said...

peneman? emm.. akan dibincangkan nanti. good luck k! ;)

Zarul Umbrella said...

hahahahahah...parok bau budu weii...hahaha...

Cik Aini Lavender's said...

ala2 kreatif la juga arelan.kalo sy rasanya jem terus bab2 nk mereka dialog ni.hahaha

**gud luck ye =p

LubLy said...

xleh blah..pecah usus kecik wa gelak br0..
hahaha

Masz Sidek said...

good luck arelan...

Jom ktk mensumbangkan suara... hahahaha

dhiera said...

hahaha... good luck lan~

Cik FaRiZaM said...

budu cap ketereh....terbaik la ...good luck arelan!

AkmaFaizal said...

Haha..best3..Good Luck yer..nnt klau menang leh karok ngan Zarul.. :)

sabry oppa said...

singgah sini bace entry
nice ")

M@W@R Q@SeH said...

hehee kretip juga...gudluck

:: Cik Nur :: said...

wahh...kreatif la.... semoga berjaya.. :)

Mya said...

hehe gudluk banyak2 =D

Noraim said...

god luck ye. cayalah dialog tu. hihi.

akuamir said...

haha,, rajin bro buat dialog bagai.. pasal blog pon leh buat kawen,,haha.. :D

lisa said...

mesti menang ni. confirm haha ;D
Goodluck :)

aReLaN said...

@Eyqa : time kasih. kalau menang memang fun la.hehe

@misskonspirasi : uish..pe lak.sempat je suara tu nak elok untuk karok ni.lagi 2 minggu tu. :)

@Zakaria's daughter : gurau skali skali pe salahnya.uish..ingat macho2 gini tak power karok ke.hahah

@nanabyte : orang lain jauh lagi kreatip tu.wuuuu

@Ezad Skytech : time kasih.doakan la berpeluang karok ngan Zarul

aReLaN said...

@!AYIES ZAIMA! : insya-ALLAH.ganbarimasu~~

@Miss Hidy : arigatou.minta2 la menang kan.hehehe

@Eza : hait.aja aja fighting!!!

@madam : time kasih atas pertimbangan.ada can menang tak ni?? :)

@Zarul Umbrella : meme paghok sangak tu.hahaha

aReLaN said...

@Cik Aini Lavender's : nipon sakit kepala dok pikir.hahah

@LubLy : uish..bahaya tu.saya tak bertanggungjawab :p

@Masz : sumbang jangan tak sumbang

@dhiera : time kasih.huhu

@Cik FaRiZaM : saya main redah je brand pape pon. :)

aReLaN said...

@AkmaFaizal : insya-ALLAH.bukan senang dapat peluang karok ngan artis ni.

@sabry oppa : time kasih sudi singgah.

@M@W@R Q@SeH : hait.sankyuu~~

@::Cik Nur:: : insya-ALLAH kalau ada rezeki

aReLaN said...

@Mya : time kasih.moga berjaya la hendaknya...

@Noraim : hehehe..cayalah pada diri sendiri.

@akuamir : kalau la semudah itu nak kawen kan.hahaha

@lisa : hahaha..yelah sangat tu. mintak2 leh menang kan.

maszull said...

assalamualaikum arelan...wah seronoknya ada contest karok ni...:)

Nurul ain said...

kenapa tak buat area JB?? kalau tak boleh join :p

syafiqakarim said...

dialog tak menahannnnn.ahha
untung la wa xreti karok :p

Arina Shamsul said...

hehehe..gud luck..

follow u :)

yad'z said...

hahaha.. ohsemmm.. i likeeee....
gud luck yea.. =)

Nurul Aisyah said...

Semoga Berjaya...huhuhuhu... :)

dela said...

good luck!

هانيم إرشاد said...

hahaha. gud lux yee :)

aReLaN said...

@maszull : waalaikumussalam.memang seronok.try la.heheh

@Nurul ain : ala..bkn jauh sgt JB ngan KL ni. :p

@syafiqakarim : uish..blum cuba lom tau.ntah2 kalah zarul. :)

@Arina Shamsul : time kasih.nanti saya follow balik k.

aReLaN said...

@yad'z : hehehe..arigatou~~

@Nurul Aisyah : insya-ALLAH kalau ada rezeki.

@dela : terima kasih kak

@Hatim Irshad : syukran2

Lia Irdelia said...

giler kentanggg,,,,,

gudluck lah ye,, :)

Denaihati said...

kelako habis bro. good luck

Nisa Greennnpanda said...

leh x nk gelak smbil guling2 atas lantai nie? hahahahahaah.. XD
lawak gile aa, lbh2 part last tue.. >_<

ganbatte ne, alan-kun~!!!

aReLaN said...

@Lia Irdelia : time kasih.doakan la banyak2 ye.hehehe

@Denaihati : hahaha..arigatou DH

@Nisa Greennnpanda : gelak jangan tak gelak tapi kalu sakit perut gelak, sendri tanggung ye. :p

Zakaria's daughter said...

haha. yela , caye caye abang macho pandai karokk.

dyabunga said...

kreatif nye.. seronok nye dapat karoke ngn zarul umbrella.. nk join jugak lah

Princess Nusy said...

hehe..lucu la..bru skali dlm idup karok..^^

QasehnyaRania said...

Good luck arelan....semangat yer arelan join bila zarul buat contest.

cayalah..mudah-mudahan menang yer..hadiah kedua dari rakn blogger.....amin

☃♥Fatisya Pinky♥☃ said...

smga berjayeee...^__^

abang ensem said...

Hahahahammmpppeeehhhh.. Wawa Zainal??

Rafflesia™ said...

perghhh ayah budak tu nk karate la.. hihihihi.. =.=

goodluck!!

aReLaN said...

@Zakaria's daughter : kalau tak caya pon,buat2 la percaya ye :p

@dya : jomla.leh karok ngan zarul umbrella tu.heheh

@Princess Nusy : saya time kat jepun dulu,hampir setiap minggu kot.adoiyai

@QasehnyaRania : time kasih.tapi yang pertama tetap kenangan terindah.hehe

aReLaN said...

@Fatisysa Pinky : insya-ALLAH

@AE : hahaha...buat2 tak kenal lak.

@Rafflesia : sape suruh usha mak dia si madam tu. :)

Anonymous said...

good luck arelan^^ (nasha sanza)

nur chahaya abadiey said...

gud luck... lawak kot..leh la wat komik lark pasnie..heheh [gurau2 jep]

yad'z said...

err.. tak geti cakap jepun.. jawab sama-sama je lah. hahahah

Cik tikah said...

wah wah wah!!! all the best yer arelan :)

akuamir said...

soalan biase2 jep la bro..
eh kao dok mane ha slalu tade kat Malaysia ke ape?? cambest jep,, :D

Cik TeN10 said...

kelekar ! hahah good luck =)

aReLaN said...

@nasha sanza : time kasih banyak.heheh

@nur chahaya abadiey : nak wat komik camni kalau tak reti melukis.hahaha

@yad'z : hehehe...tak reti leh belajar.

aReLaN said...

@Cik tikah : time kasih.insya-ALLAH leh

@akuamir : kat nilai jela.dulu belajar kat jepun.skang ni mne la ada masa nak jalan bila dah keje.hmmm

@Cik Ten10 : sankyuu~~ganbarimasu!!

O CIKTEDDY said...

muahaha..lawak2..all the best bang lan!

[sutera kasih] said...

good luck yeaaa :)

CekbOlat-bOlat said...

hahah.. lawak ar budok tuu.. GUDLUCK abg adk

Eyriqazz said...

aduyaii,....terkena juga eden...hik3,kreatif2..

nur adilah said...

terbaaaik ah :)

bebeldotsorang said...

wah menarik..hehe goodluck! :)

Cik FaRiZaM said...

tahniah anda menang....>_<

aReLaN said...

@sume : syukur alhamdulillah leh gak tempat ke-3.hohohoh...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tahniah arelan! jumpa di sana nanti.. lookin forward to mingle mingle denganmu..hehe :D

AkmaFaizal said...

Tahniah3.. :)