Wednesday, February 15, 2012

WoRDLess WeDNesDaY #2

Tak tau nak post apa waktu rehat yang singkat ni. Nak cari gambar best pon malas. Ni jela aku leh kasi.



Dapat BE lagi. Kali ni dari Huggies Dry Comfort. Apa kaitan ngan aku, aku sendiri pon tak tau. Ditujukan khas untuk pembaca berstatus ibu bapa yang sudi datang blog ni kot. Hohoho...

ps : Cek Nuffnang dah sampai. Bila la nak gi deposit ni. Hmmm...

65 comments:

Nath said...

congratulations, keep up the good work

NIZAM said...

ada kaitan la Lan. tu macam hint2 la nk suruh ko naik pelamin cepat2 n bergelar bapa. hehe.

*ok tak assumption aku?*

Masz Sidek said...

murah rezeki...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dapat 2 BE serentak! best tu!!! :)

murah rezeki :D

Cik tikah said...

ramai dpt be sekrang ni. untungnya. tahniah arelan :)

missSenget said...

bole laa kumpul duit utk kawen... ekekek...

Cik Aini Lavender's said...

rezeki2...cepat2 la kawin arelan ooiii..dia dh bg hint siap2 tu =)

Kakzakie said...

Belajar-belajar tengok pampers tu, kelak kawen dapat anak dah tahu itu utk apa hahaha.... kan dah kena dengan kakak:)

Mr.Clive said...

kalau cek tu da sampai,bolehlah belanja bro...wakakakak XD

Cik TeN10 said...

murah betul rezeki.. =)

p/s : xde la smpai tahap nak masuk masterchef.. ni tahap nak kenyangkan perut sendiri je.. hihi =p

nanabyte said...

untungla sensei. bile sensei nak banje anak murid sensei nie?

#krukkruukperutlapar

XD

Nurul ain said...

dah cash kan cek tu jgn lupa ain heh... :p

[sutera kasih] said...

wahhhh dh smpai ekk..sy pya belom lg huhuhu

oktant said...

Tahniah atas 2 BE yg diterima.

Jgn lupa gi deposit cek NN tu.
Kang expired lak. Hehe....

maszull said...

assalamualaikum arelan...wah bestnya dpt cek...:)

Noraim said...

murah rezeki. tahniah :)

aReLaN said...

@Nath : thanks a lot :)

@NIZAM : hahaha...memang ok tapi awal sangat tu.bkn kawen2 terus dapat anak. :P

@Masz : alhamdulillah

@Zuan : time dia nak datang,byk2 skali.bila dia tak nak,berbulan2 lama gak la menunggu.hahah

aReLaN said...

@Cik tikah : hehehe..memang untung.

@missSenget : insya-ALLAH.

@Cik Aini Lavender's : hahaha..kalau ikutkan dari dulu lagi nak kawen

@Kakzakie : kalau bab tu,dah lama saya belajar sbb abg long,kena jaga adik2 kecik.huhu

Zakaria's daughter said...

apakah? apakah ?

ehemm. hai adik sweeeeet sila wt2 tapaham. sebab adik sweet masih mude.

aagaga.

tetibeee~

aReLaN said...

@Mr. Clive : hahaha..berapa la sangat dapat.

@Cik Ten10 : syukur alhamdulillah.

@nanabyte : lingkup la sensei kang.hahaha

@Nurul ain : aish..makcik nak jugak??pe kata makcik yang belanja. :p

aReLaN said...

@[sutera kasih] : jap2 lagi sampai la tu.hehehe

@oktant : semalam nak gi deposit tapi leh la form habis kat machine fast cheque deposit tu.aiyaaa

@maszull : waalaikumussalam.syukur alhamdulillah.

@Noraim : time kasih.syukur sgt2

@Zakaria's daughter : hahaha...mentang2 la baru habis spm.nanti2 paham la tu

:: Cik Nur :: said...

Murah rezeki selamaNYA...InsyaALLAH.. :)

Eza Boom Boom said...

nuffnang Eza tak naik-naik. T_T huhu..

CekbOlat-bOlat said...

untnglahh dpt.. bolat takde iklan ! haha

fiza said...

Bestnya dpt BE, tahniah.

aimaniman said...

akak x dapat be 2012 lagi.. sedeynyaa... yang banyak beli pampers sampai 4 mega paket sebulan x dapat plak... x aci..

aReLaN said...

@Cik Nur : syukur alhamdulillah.

@Eza : nanti naik la tu.yang penting sabar. :)

@DekBolat : hahaha..letak la.at least leh gak dapat duit poket sket

@fiza : terima kasih

@aimaniman : hahahah...tulah pasal.pening pale gak ngan pemilihan BE ni.hmm

Nurul Aisyah said...

huuuuu....sy betul2 x faham lah tentang nuffnang ni.. ???

eva said...

wow! bagi belanja lps ni haha

QasehnyaRania said...

hye..suka la tuh..yang ditunggu2 telah tiba....
alhamdulillah syukur nikmat ('',)

Pesta Jiwa said...

Gile padu bro...sampai 2 dpt BE...aku masih menunggu...

yad'z said...

dah cash out, blanje kite ek? hehee

EyqaLuvender said...

murah rezeki ye abg long...
nnt belanja iqa kt pasar malam taman semarak next week ok?hehe

Cerah Jeff said...

gano nok dapat bendo ni le?

Tiramisu Fatiema said...

best nye weii..haha..nie baru nak merangkak..bila nak dapat camnie..

dyabunga said...

wah..blh lh belanja dya ye..hehe

dhiera said...

ada dua bulan ni?? saya dapat satu je~ ok la dari tak ada kan?

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : lor...ngan nuffnang ni,blogger leh buat duit tau thru iklan kat blog.tak rugi pape pon letak iklan

@eva : jauh sangat nak belanja pon :p

@QasehnyaRania : syukur ke hadrat ILAHI..

@Pesta Jiwa : nipon setelah sekian lama sabar menunggu.hoho

@yad'z : ni masuk tabung kawen.heheh

aReLaN said...

@Eyqa : hahaha..kalau la jumpa kat pasar malam tu

@Cerah Jeff : BE ni atas pengiklan hok pilih dio nk sapo bersesuaian ngan contents n readers mung punye blog la.

@Tiramisu Fatiema : saya pon dari dulu merangkak2.heheh

@dya : mehla nilai ni kalau nak :p

@dhiera : betul tu.time ada skali datang bnyk tapi kalau takde berbulan2 la tunggu baru dapat lagi BE tu.hahaha

akuamir said...

untunglah,, gua punye nak naik RM2 pon tak lepas2 seyh,,haha.. masalah jewp..

BTW,, yup,, tapi juz upin jelah,, lalala~

LubLy said...

belanja jgn lupa yek br0..

Princess Nusy said...

bestnye leyh duit...^^

Warna Warni Kehidupan said...

wah bestnye...bole la belanje ^_^

Cik Syue said...

nak duit raye! :p

M@W@R Q@SeH said...

wahhh tahniah...bestnya...akak klik huggies tu ye :)

Nurul Aisyah said...

eh...gadis jadi mawar Qaseh lak? ish2...

O CIKTEDDY said...

wah..syok la bang lan =)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

awal thn ni x berapa murah BE kat blog kita.. ada la 1 tp blog yg x aktif plak di baginya. pekejadahnya nuffnang pacak iklan BE kt blog x de update tu kan??

aReLaN said...

@akuamir : aku pon bese dapat RM2 je.jarang dapat smpi camni.hahah

@LubLy : hahaha..RM4 makan sorang pon tak cukup.

@Princess Nusy : syukur alhamdulillah rezeki.

aReLaN said...

@Warna Warni Kehidupan : sume mintak belanja,tokey pon lingkup.hahaha

@Cik Syue : awalnya raya :P

@M@W@R Q@SeH : time kasih kak.hehehe

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : hahaha..sedap sket nama mawar qaseh tu pe

@O CIKTEDDY : hehehe...memang syok

@THE LEKAT LEKIT STORY : hahaha..tu memang pelik.camne la nak naik duit kalau BE msuk kt blog tak update.aiyoo

Nisa Greennnpanda said...

isy..
jealous...
isy....
xaci...

oit nuffnang, kasi BE kat blog sy gak la, huhu~.. T_T

Nurul Aisyah said...

hehehe...Mawar tu nama kawan saya...
hahahahah...

apa yg x acinya kak Nisa? haha..knp ngan kak Nisa, aRelan?

Nurul Aisyah said...

tpkan...napa saya punya duit smpai skrang 50cen jer?

Nurul Aisyah said...

sedih giler tuan blog x dpt nak on9.. :(

MsDila said...

murahnya rezeki encik Lan ye... =)
jom share reramai...

Ezad Skytech said...

wahhh..2 BE sekali tu jalan..best2..hee~

shera haifa said...

wahh bukan main bnyk lg dapt BE.. Current earning pun bnyk

QasehnyaRania said...

arelan: pahat tuh ape? adik-beradik lala juga ke?

Cik Bunny said...

just wanna to say, tak penah lagi dapat BE, kedekut punya nuff =.=

Juliet_iRa~" said...

tahniah..ira pon dpt huggies dry comfort tu..:)

aReLaN said...

@Nisa Greennnpanda : ala,sabar k. nanti insya-ALLAH ada.doa la selalu

@Nurul Aisyah : earnings tu besenya memang lambat sket update.hehehe..tak aci sebab dia tak dapat BE kot.nanti ada rezeki adalah tu.

@MsDila : alhamdulillah

@Ezad Skytech : tupon jarang dia nak masuk tau.hahaha

aReLaN said...

@shera haifa : orang lain jauh lagi banyak tau.hehehe

@Qasehnya Rania : takdela.dia panjang2 sket.hmmm

@Cik Bunny : aik..biar betul

@Juliet_iRa~" : tahniah juga.hehehe..rezeki2

9n0L4 said...

dah letak iklan tapi takde pape pun? nak dapat RM1 pun susahhhhhh. huhu.

aReLaN said...

@9n0L4 : sabar.dia update lambat sket.hehehe