Thursday, February 2, 2012

DaPaT LaGi

Kelmarin aku hantar la tiket kepada pihak Nuffnang berkenaan Churp Churp & SAYS.my. Jawapan dia memang dah agak pon. Churp Churp & Nuffnang bawah satu syarikat & SAYS.my adalah pesaing bagi Churp Churp. Jadi bagi blogger yang letak iklan Churp Churp kat blog adalah dibolehkan dan tak memberi kesan pada status Glitterati tapi kalau letak iklan SAYS.my maka berkemungkinan kita hilang status Glitterati tu.



Tup-tup pagi tadi check, ada lak BE dari Nuffnang masuk lagi. Syukur alhamdulillah. Rezeki ALLAH bagi kan. Kali ni dapat BE dari Digi iPhone 4S. Kalau nampak iklan tu rajin-rajin kan lah tangan korang untuk klik ye. Sumbangan anda amat dihargai. Leh la anggap sebagai hadiah birthday kan. Hohoho...Pastu dekat nak balik tadi dapat lagi hadiah birthday. Kali ini dari kilang tempat aku kerja. Memang tiap kali tiba birthday pekerja, pekerja terbabit akan dapat hadiah. Tahun lepas dapat towel. Tahun ni dapat payung. Besar lak tu. Time kasih Ichikoh.

Ada sesape lagi nak bagi aku hadiah tak??




59 comments:

NIZAM said...

kasik adiah kat ko? taknak la. hehe,

apix said...

he3 .. wau dapat BE .. apsal apix xdapat2 pun .. haish ..

Mak Usu said...

alhamdulillah..untung ada orang klik ek..teruskan usaha.. :):)

aReLaN said...

@NIZAM : hahahah...tak pernah lak seumur hidup aku member laki2 bagi hadiah.stakat gula-gula pernah la.pastu budak jepun satu lab ngan aku masa final year dlu.

@apix : sabar.nanti ada lah tu.

@Mak Usu : alhamdulillah.ayuh kita sume berusaha.majulah blogger untuk negara

MaryaYusof said...

Salam arelan,

Wah, bestnye! Saya ni letak nuffnang sb Mr Hb suruh, manatau boleh dpt duit balik Msia...hahaha! :)

Cik TeN10 said...

wahhh.. murah rezeki .. alhamdulillah :)

nah.. hadiah senyuman.. hihihi (,")

aimaniman said...

akak tahun 2012 blum dapat be pun lagi, sedey laa...

Mr.Clive said...

aku dah hilang da status gliterati tu...haha sbb letak iklan amazon.tapi bile dah buang,xde pulak dpt status tu.

pastu aku pikir,malas pulak aku nak layan nuffnang ni.kuat merajuk.

haha

aReLaN said...

@MaryaYusof : hahahah...ade rezeki memang leh beli la tiket balik.

@Cik Ten10 : syukur alhamdulillah kan.

@aimaniman : sabar ye akak.nanti sekali datang bertimbun2 ke.mana kita tau kan.hehehe

@Mr. Clive : memang pon.dia nak kita setia pada dia je.curang sket,terus merajuk.nuffnang oh nuffnang.

nanabyte said...

sensei!!! wah untungla de org klik! :)

Nurul ain said...

alhamdulillah rezeki...
ain ni hah lama dah tak check nuffnang.... **kemalasan kemelandaan sekarang ni -.-

Mr.Clive said...

nak hadiah lagi?kongsi pendapat ko tentang isu ni.kehkehkeh

http://palirsm.blogspot.com/2012/02/xclusif-pelacur-dan-pelacuran.html

dyabunga said...

disebabkan tak ada hadiah utk lan, dya pun klik..hahaha

aReLaN said...

@nanabyte : untung la kalau ada.kalau takde???hehehe

@Nurul ain : syukur alhamdulillah.orang dah banyak earnings tak kisah kot.saya yang sesak ni hari2 tengok.hahaha

@Mr. Clive : sape tak nak hadiah kan.hohoh

@dya : arigatou ne dya-cha!!!

Lia Irdelia said...

untunglah kamu,,,,
hehhhehee...

tahniah,,

ZYASH said...

saya nak bagi hadiah...heheh, klik iklan setiap kali masuk sini..mesti klik n tinjau2 ape iklan yg menari-nari tu...,

aReLaN said...

@Lie Irdelia : time kasih banyak ye.hehehe...

@ZYASH : time kasih untuk hadiah ye.hohoho..sama2 lah mengklik

Eza Boom Boom said...

wah, dapat BE lagi. tahniahhhh!! :) hope eza pun dapat BE tak lama lagi..

CekbOlat-bOlat said...

sila belanja adik bolat !! T___T

O CIKTEDDY said...

wah..bnyk adiah dp..wink3 haha

Cik Syue said...

nk dpt BE gak, tp blur xtahu nk wat camne.. huhu

Masz Sidek said...

alhamdulillah rezeki masuk...
simpan buat duit belanja kawin...
heheheh ;P

fiza said...

Saya nyer BE dah lama jadi ME. Dah lama tak dpt BE...huhuhu...

LubLy said...

BE lebly baru ciput br0..nak beli iph0ne 4S pun xlps..haha

aReLaN said...

@Eza : tima kasih.sabar adalah kuncinya.time kita tak pikir pasal BE,tetiba lak dia masuk.hehehe

@DekBolat : kalau dapat banyak leh la jugak belanja.cek yang hari tu pon tak sampai2 lagi ni tau.

@O CIKTEDDY : takdela sebanyak orang lain kan.tapi the thoughts matter.tak kisah pon hadiah.hehehe

@Cik Syue : saya pon tak paham gak kriteria dia.hmmm..saya ikut je nasihat blogger len.

Cik Aini Lavender's said...

wahh..bestla camni sekurangnya company bg adiah..dpt jg wat kenangan =)

aReLaN said...

@Masz : alhamdulillah.topup duit tabung kawen sket2.

@fiza : saya ni pon dah lama gak tak dapat.rezeki2

@LubLy : saya nye BE sblm ni pon ciput je.bkn takat iphone,casing pon takleh beli lgi tau.hahaha

madammondoq said...

wah.. sikit-sikit.. lama-lama jadi bukuit! keep it up!.. :)

LubLy said...

hahahahahaha.br0..BE lebly xlps nak beli iph0ne 4S mainan pun..d0nate la skit br0..hahaha

S H I T E Q said...

dah klik. hadiah birthday. ngeh3

aReLaN said...

@madammondoq : arigatou madam.yup...mintak2 la leh jadi bukit.hehehe

@LubLy : hahahah...lebih kurang jela kita pon.

@SHITEQ : time kasih.hadiah len tkde??? :p

nurmujahidah said...

mengumpat girl sendiri ni,, aish,, kih3,, kebetulan muja masuk blog ni ada iklan digi iphone ni,, so,, muja dah click sbg hadiah besday,, suke tak?? kih3,, sorry arelan,, tkleh nak comment stp entry, sbb tk blik umah,, dok kt ipg je,, ni pun tumpag gune p1 kawan,, baru la laju ckit,, hehe,, :P

aReLaN said...

@Cik Aini Lavender's : tulah pasal.stakat ni takde lagi member company len dapat hadiah bday dari company diorang.hehehe

@muja : mana ade ngumpat.ish3.time kasih la ye.takpela kalau takleh.skali skala nampak pon dah sng ati.

WuMing said...

Tahniah..

maszull said...

assalamualaikum arelan...tahniah ! dah byk x earnings tu...:)

aReLaN said...

@WuMing : arigatou~~

@maszull : waalaikumussalam.time kasih.tak gerak pon lagi.malam nanti kot baru nuffnang update.hehe

msredcheesecake said...

Happt belated birthday.... N congrats dpt be....

アヌムちゃん said...

omedetou!

محمد شهريل القنيطري said...

hehe..tahniah lah dpt

Kancil 8349 said...

tahniah

dela said...

rezeki.... Alhamdulillah....

KiD said...

dah dapat BE tu.. maintain trafik eh...

Syahrulzaman Ahmad said...

wah..congrats...

si ngokngek said...

wah,untunguntung...hang lar kasi hadiah kt aku..boleh??lalalala

MsDila said...

jelesnya.. click la iklan kita plak. nnti kita plak bole dapat BE nuffnang. hehehehehe

sekamar rindu said...

salam..

tahniah sebab dapat hadiah...jgn dikira hadiahnya.tetapi ingatan org pada kita tu yg penting..

MiSsKonsPiraSi said...

Assalamualaikum..salam kenal dari saya..wah bestnya dengar org sembang bab be dari mr nuff nie..Misskonspirasi blogger baru nak blajo bertateh..tak penah raso cpc pon lg ish ish..sodih jer kan kan..

Zarul said...

tahniah..satu klik dah saya beri hehe

Juliet_iRa~" said...

hadiah dr ira...1 klik utk BE..

kehkehkeh ;p

psss : nak belajar ke?jom2 g sekolah ira..ahaha

akuamir said...

hello ,, boleh bgtaw BE tu ape?? maaf saye noob,haha.. apsal dah dekat sebulan duit ku RM1 je ek?? 1 minggu je dye update,, pastuh tade update,, apsal??

aReLaN said...

kak red : time kasih kak red!!

anum-chan : sankyuu~

shahril : syukur alhamdulillah

kancil : thank you!!

dela : alhamdulillah atas kurniaan rezeki.

@KiD : insya-ALLAH..

aReLaN said...

@Syahrulzaman Ahmad : time kasih bro

@si ngokngek : aish...asal lak bday boy kena bagi.terbalik2.

@MsDila : memang slalu la klik iklan member2.tolong menolong sesama kita.hehehe

@sekamar rindu : time kasih. yup, the thoughts are already satisfying pon.hehehe

aReLaN said...

@MiSsKonsPiraSi : waalaikumussalam. ala,saya pon budak baru belajar. nanti ada rezeki la tu.

@Zarul : time kasih. terharu ada orang sudi klik.hohoho

@iRa : seganlah kang budak2 gelak je ada student besar gedabak masuk.hahaha

@akuamir : BE tu iklan CPC. tak sume blog dapat.atas pengiklan la pilih.awal2 dlu saya pon gitu gak.nanti ada rezeki bertambah la tu.hehehe..nak tau lebih kena rujuk nuffnang balik la.saya pon kureng bab2 ni. :p

Nisa Greennnpanda said...

wah...untungnye alan-kun dpt BE..
huhu~..jealous2..
dh, dh bg 2 hdiah plak tue.. >_<

Mr.Clive said...

update la lagi bro.hoho.tgh bosan hujung minggu ni

shera haifa said...

untungla dapat BE.. tahun nie xdapat lg.. jeles..hehe

EyqaLuvender said...

abg long!
kte klik taw,tp nnt dpt duit kena blnje kte mkn mekdi lah...=D

9n0L4 said...

untunglaaaaaa jugak! huhu.

URL blog anda ade di sini. untung lagi. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/jawab-11-soal-11.html

anamizu kaito said...

tudia dpt lg.. bak mai sini sket..hehe






luv,
cik ana