Wednesday, February 1, 2012

PosT CeLeBRaTioN

Disebabkan birthday aku pada 24 Januari yang lepas jatuh pada cuti CNY, maka celebration ngan si dia ditunda ke hari Isnin lepas. Sambut kecil-kecilan kat Secret Recipe je. Masing-masing dah ngidam nak makan kek SR sebenarnya. Kek yang aku suka makan takde jadi aku rembat jela mana yang ada kopi nye flavour. Heheheh...Time kasih untuk si dia, sudi gak sambut walaupun dah lambat hampir seminggu. 


*Kek si dia lagi besar. Hohoho*

*Lapar nye pasal*

Sape kata dah besar gedabak ni takde hadiah birthday. Cuba korang tengok kat bawah ni. Banyak kan. Tapi sebenarnya bukan sume hadiah birthday. Yang mug sebelah kiri dan tabung kuning bentuk keta tu doorgift yang dapat masa kenduri kahwin Den Senpai. Tabung tu bawa maksud tersirat, suruh kumpul duit kahwin. Hehehe...si dia bagi hadiah perfume. Aku yang memang sedia wangi akan bertambah wangi la pasni. Yang lain tu dari kakak-kakak sekalian. Kak Lynn bagi magnet & buku kecik London. Masa aku darjah 6, teacher aku panggil aku London Boy sebab lidah aku pelat London bila speaking. Tapi bila naik Form 4-5 teacher aku cakap aku ada American accent lak. Pelik2 :p

*Terima kasih sume*

ps : Ada orang nak bagi hadiah lagi tak kat aku????Hehehehe


61 comments:

dyabunga said...

sedapnye capucino xcheese..
dya post hadiah dlm mimpi..haha

Mak Usu said...

wah..sedapnya kek..untung ada org celebrate... dh lmbt xpyh la bg hadiah..hohoho

nanabyte said...

alololo~ dapnye kek. post sini satu boleh? ekekeke X3

sensei, bile nak ajar nanabyte nihongo?
tehee~ XP

Eza Boom Boom said...

celebrate kat SR tu... beshnyaaa!! At least sambut kan dari langsung tak sambut. Hihi. Dah bagi hadiah dah pun, hadiah persahabatan, :)

aReLaN said...

@dya : sedap tapi saya tak berapa suka cheese kek.cepat rasa muak.

@Mak Usu : apa lak.better late than never.hehehehe

@nanabyte : nanti try la tengok mailbox kot2 ada kek. :p skang pon leh nak belajar.hehehe

Mr.Clive said...

hahaha setailo la bro.romantik la tu.
selamat hari jadi bro!

aReLaN said...

@Eza : hadiah persahabatan tu memang tak ternilai ngan harta benda serta wang ringgit.time kasih banyak.hehehe

@Mr. Clive : thanks a lot bro.si dia memang jauh lagi romantik dari aku. :p

~aYu~ said...

secret recipi.. sy suka makan sini. kek si dia makan faveret sy la.

KiD said...

eh eh.. happy belated besday... semoga sihat ceria selalu.. dimurahkan rezeki.. =)

Nisa Greennnpanda said...

waa..mkn kek SR.. same la ngan watashi no kazoku, suke mkn kek SR time b'day.. ape eh cheesecake dlm nihongo? (dasar pemalas nk google..) XD

whoa~.. ade accent eh time speaking.. nk dgr sket. LOL.. >_<

purezento? dh klik2 iklan tue.. ^_^

missSenget said...

happy belated besday...!!

semalam pn baru mkn kek SR..

tp x abes.. tak larat nk abes kan..

Miss Hidy said...

untungla kan org 2....=P

Cik tikah said...

la, birthday arelan ke. HAPPY BIRTHDAY!!! ^^ secret recipe nampak sedap!

LubLy said...

0k la tue br0 dpt gak hadiah yg dikire byk tue..lebly nan had0 nieh semua..hahaha =.=

aReLaN said...

@~aYu~ : kek si dia malam tu memang lagi sedap dari saya punya.besar lak tu.waaa

@KiD : time kasih banyak KiD

@Nisa Greennnpanda : dalam nihongo jadi chi-zu ke-ki. xpela.dah lama tak cakap omputih.kang lagi terbelit lidah jadinya.hahaha

@missSenget : sma la ngan si dia malam tu.last2 saya tolong habiskan. :p

aReLaN said...

@Miss Hidy : memang untung.hehehe

@Cik tikah : time kasih tapi dah lepas la kan.baru nak sambut. :p

@LubLy : ala...nanti2 ada la tu.kalah saya nye hadiah kot karang.hehehe

syafiqakarim said...

dah LAMMMAAAAAAAAAAAA xmakan tau.
*saje caps lock.bagi jelas.haha

lalalaa

Cikgu Ma said...

amboi...celebrate ngn si dia...roman2 tiissssssssssss!! gitu..hihi...ok, 19 Feb nnt bagi hadiah utk saya plak..hehehe

Masz Sidek said...

sedap kek... nak sikit...

M@W@R Q@SeH said...

adeiiii dia ni...tnjuk pic makanan sesaje...lapar tgk...

aReLaN said...

@syafiqakarim : hahaha...kalau dah lama tak MAKAN,gilah MAKAN cepat2.

@Cikgu Ma : uish...tunggu la ye kalau ada hadiah nak bagi nanti.hehehe

@Masz : kalau nak,gi la SR.nanti resit htr kat saya. :p

@M@W@R Q@SeH : lapar jugak ni bila tengok balik gambr tu.hehehe

SnowladieS said...

antara yg sedap secret recipe kek slice ape?

Nurul ain said...

wahhh, untunglah pakcik ni....

hotbabes said...

happy belated birthday...;)

Rahmah Ram Ram said...

Happy belated birthday @aReLaN semoga sentisa di murahkan rezeki dan cepat-cepat naik pelamin yek....

dhiera said...

terasa diri macam jahat la plak sebab beday tunang 19jan sampai skang tak celebrate~

nAna ezReenA said...

aikkkk..xdapat po0n tabung tuu..x aciiiiiii~! awai balik dr wedding den ek?

maszull said...

assalamualaikum arelan...sedapnya kek SR tu...:)

aReLaN said...

@SnowladieS : atas orang kot.saya suka yang jenis kopi2.hehehe

@Nurul ain : kan.walaupun dah jadi pakcik,ada yang sudi bagi hadiah lagi.wekkk

@hotbabes : time kasih banyak!!

@Rahmah Ram Ram : time kasih.amin...moga tercapai sumenya

Fana | Aqim said...

untunglah..makan besar di hari jadi..huhu..anyway happy belated birthday..

eh!aku dah wish kan kat ko..hukhuk :p

aReLaN said...

@dhiera : ala,kalau dia tak kisah takpe je kan.hehe..

@nana : memang awal pon sbb takde geng dah.kalau stay lama sket,leh gak jmpe harumi-chan.tabung tu utk yang tak kahwin lg kot.hohoh

@maszull : waalaikumussalam.sedap kan.saya pon terliur bila tengok balik ni. :p

Kakzakie said...

Nilai org yg sudi celebrate itu yg bererti bukan kek/hadiah sebenarnya. Tapi pefume siapa pun suka kan...wangiiii...:)

Shaznina Sofia said...

waa sedap tu secret recipe.. :) suke mkn cheese cake dye.. fyoo smbot dgn si dia.. mesti cake tu terase lebih sedap..

Lady Shana Sweet said...

wa... sedap erh.. ala.. lama tak blog walking.. so.. tak sempat nak wish happy birthday.. Happy Belated Birthday!! Semoga sehat selalu.. Hihihi

syira rahim said...

waahhh. secret recipe. happy belated birthday :)

Anonymous said...

wah! seronoknya..eh? org tua dapat hadiah? lalala..hmm..meh! bg alamat..saya post..hehee..(by nasha sanza)^_^

Nurul Aisyah said...

acane nak bg..orgnya jauh sgt!!

apa yg sy perasan dekat dlm gmbr kek tu...ada tgn..ada gelang...tu mesti si dia kan..hehehehehehe

comel lah buku tu!!! kawaii!!! > _ <

[sutera kasih] said...

laaa birthday awk ke?
happy belated birthday la awk hehe
hadiah?
sy hadiahkan doa k ^^

Mya said...

choc indulgence! loike much! =D

aReLaN said...

@Fana : wish banyak kali pon pe salahnya.heheh

@Kakzakie : betul2.tapi kadang2 pening pale ngan bau prefume.mabuk dibuatnya.

@Shaznina Sofia : memang nikmat dia len la sket. :p

@Lady Shana : time kasih.moga kita sume sntiasa sihat.tapi jangan over sihat lak.hahah

aReLaN said...

@syira rahim : time kasih banyak.

@nasha sanza : ye ke nak post??tak baik tau bagi harapan palsu.hohoh

@Nurul Aisyah : yup.tulah si dia.simpan dlu smpi kawen.hehehe

@[sutera kasih] : time kasih untuk doa tu.hehehe

@Mya : she loves it too.

アヌムちゃん said...

1st and 2nd tu my fav! sedapnyaaa

CekbOlat-bOlat said...

wahh.. syok leteewww.. kek sdap nyerrrr..

eh.. abg londoy boy ? dekbolat londongirl =,=" kehkehkeh

NIZAM said...

boleh ckp london? wa salute sama lu ok. aku punye english dari zmn upsr smpi spm cukup2 mkn je dpt. *sedih*

Cik TeN10 said...

yang bulat2 5 ketul kt spagetti tu ape ? meatball ke? sedapnye kek yg kanan tu..! best la dpt gak celebrate wlpn kecik2.. huhu

happy belated birthday ! moga panjang umaur, dimurahkan rezeki dan cepat2 naik pelamin ! ;p

EyqaLuvender said...

iqa ta wish ag kn?
happy belated bday abg long.
huwwwwwa!jelesnya,ade org celebratekn bday...

Mr.Clive said...

bile ko ckp dier jauh lebih romantik,pe lagi - ko patut lebih romantiklah.biar si dia cair... :P

MsDila said...

terubat la kesedihan kesorangn masa besday ari tu ye.. =)

agak masalah said...

mana nak cari kedai jual kek malam2 ni. lapar pulak tengok gambar sedap2 haha

say to easy=) said...

wah bestnye...masih sempat lagi saya nak ucap happy belated birthday :D

aReLaN said...

@anum-chan : saya tiap kali g SR tukar menu. sume macam sedap je.heheh

@DekBolat : perghhh...we all from london.hohoho

@NIZAM : rahsia aku ialah teacher aku dari darjah 1 smpi habis degree teacher pompuan.comel2 lak tu.mmg semangat giler la belajar.hahahah

aReLaN said...

@Cik Ten10 : meatball desu~heheh..mmg best dapat gk walaupun lambat.

@Eyqa : tima kasih.silalah jeles. :p

@Mr. Clive : aku memang susah nak romantik.dah macam cold-blooded creature pon.sntiasa control macho n cool.hahaha

aReLaN said...

@MsDila : memang terubat habis la.hehehe

@agak masalah : kat 7-eleven ada.tapi tak dapat la kek camtu.hahaha

@say to easy : memang sempat lagi. bila2 pon leh wish. :p

anamizu kaito said...

ha tu dia! amek kaw~ salute arrrr buah hati hang lan! terbaekk hehe


aku kena bljar kat dia nih cara2 jd romantik..kehkehkeh =P









luv,
cik ana

aReLaN said...

@cik ana : sila lah menuntu ilmu ngan dia.hahahaha

madammondoq said...

i pulak hadiah besday bulan 12 lepas blom dapat2 lagi.. sob.. sob..

aReLaN said...

@madammondoq : ololo...siannya kat madam.tak gi tuntut ke???takpon sje buat2 lambat nak bagi tu

karmilaillang said...

selamat ulang tahun pakcik, semoga d pnjgkan umur, d murhkan rezeki dan d percepatkan apa yg patut...w/pun ucpn dah tersgtlah lambat sebb bru semlm teringat, pck dah lama tak komen dekt entry kite

fRaMe+LenSeS said...

huu nadh pn da rasa lapar. huu. T.T

Juliet_iRa~" said...

bestnyaaa..hee..ira pon sll celebr8 birthday lambat..hadiah pon dr ehem2 je la..ngee..

9n0L4 said...

untunglaaaaa mkn kek SR & spageti. slurppppppppppppp.