Saturday, February 11, 2012

FiRsT DaRi BLoGGeR

Petang semalam, saja la masuk general office nak check ko-kot cek dari Nuffnang dah sampai ke belum kan. Tapi hampa aku dibuatnya. Yang ada hanya satu sampul surat ngan nama aku tertera di atasnya tanpa aku tahu siapa pengirimnya. Tanpa buang masa, aku amek sampul surat tu, buka terus bila masuk R&D Office.Rupa-rupanya ada sorang blogger bagi hadiah kat aku. Ni adalah first time aku dapat pape melalui blog tau. Blogger yang sangat baik hati tu adalah Cik Sue, pemilik blog !QasehnyaRania!.

*Mood makin bersemangat untuk blogging*

Time kasih yang tak terhingga kepada Cik Sue atas hadiah ni. Besar maknanya buat aku. Sesungguhnya blogging ni memang tak rugi. Leh wat duit, leh dapat ramai kenalan, leh tau perkembangan semasa, tengok cara pemikiran orang lain kan. Moga persahabatan yang terjalin tak kekal hanya di alam maya je. Doa aku buat Cik Sue, moga dipertemukan ngan Rania yang selama ini Cik Sue cari ye. Berkat usaha, tawakal dan kesabaran, insya-ALLAH pasti ketemu jua. 


Smartphone baru dari LG!!! LG Optimus 3D tu

34 comments:

Nurul Aisyah said...

yay!

Nurul Aisyah said...

wah bestlah dapat hadiah dr bloger!!!
jelesnya..heheheheh..tu keychain eh...
mcm mana dia hntr ek?

S H I T E Q said...

yerrr besstttttnyee. nk jgak! hehehe

= RATU CRiSTAL said...

heart appreciated! hehe

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : sukanya dia.hahaha..mestilah dia pos.takkan la dia nak datang nilai ni lak hantar kan. :p

@SHITEQ : memang best. semangat berkobar2 ni.

@= RATU CRiSTAL : hehehe..memang menghargai la segala pemberian orang lain.

Lia Irdelia said...

untunglah..


:)

Mr.Clive said...

wahahaah
mesti cair hati ko bro!
setailo giler doh...hoho XD

Masz Sidek said...

cantik... cute...
memang tak rugi ada blog ni... tu sy setuju...

aReLaN said...

@Lia Irdelia : hehehe..untung tu sememangnya.

@Mr. Clive : cair pon takleh watpe.Cik Sue tu dah status puan pon la.hehehe

@Masz : memang tak rugi pon kan.banyak untungnya

CekbOlat-bOlat said...

wahh.. hdiah skian lama brblogging =)

Cikgu Ma said...

waaa...tahniah...dapat GA =)

EyqaLuvender said...

untungla abg long dpt adiah...=]

QasehnyaRania said...

Kaasih diterima....hehehe
Alhamdulillah.....sampai juga akhirnya....
terima kasih kembali.....;)

Nurul Aisyah said...

hehe :))

post? ooooooooo...taulah...tp....

NIZAM said...

lan, apekata ko publish alamat ko? mesti byk dpt adiah. hehe. ko kan atlet. ramai girls suke k. entah2 berkarung2 dpt surat cinta nnt. hehe. ok tak idea aku? ops!

Nurul ain said...

dapat hadiah?? wowww.. untung sgt tu...

KiD said...

inilah bagusnya berblogging.. ramai kenalan.. :)

Nisa Greennnpanda said...

wah, nie msti lompat2 mase dpt nie kn? hehe.. syoknye dpt hadiah.. ^_^

nurmujahidah said...

tahniah arelan!!! :D

fadh leyanie said...

syoknya dapat hadiah,berblog mmg mnyeronokkan..:)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

smakin murah rezeki blogger tu hendaknya.. aritu ada gak dpt gift dr sorang blogger ni, nanti post kat entry..hehe

GEMUKituMENARIK said...

wah bestnya (= tahniah .

moga success dalam dunia blogger (=

aReLaN said...

@DekBolat : ok la tu lepas 3 tahun blogging dapat la gak kan.haha

@Cikgu Ma : time kasih.join GA betul tak pernah lak dapat kan. :p

@QasehnyaRania : sama2 kembali.moga murah rezeki cik sue kita ni

@Nurul Aisyah : kenapa lak?dia ada mintak alamat la sblm ni.hoho

aReLaN said...

@NIZAM : tu mencapub namanya.hahaha..mmg bagus giler idea ko tapi tupon tempah tiket nak kena belasah ngan 'si dia' la jawabnya.

@Nurul ain : untung sgt2. hehe

@KiD : betul tu.leh tambah network satu dunia kalau gini.

@Nisa Greennnpanda : takdenya nak lompat kalau kat tempat keje.memang orang kata giler la.hahaha

O CIKTEDDY said...

wah..abg lan dpt adiah..huhu

aReLaN said...

@muja : time kasih :)

@fadh leyanie : memang seronok tapi skang makin kurang masa utk blog ni. :(

@Zuan : insya-ALLAH.moga semakin murah rezeki cik sue tu.post, jangan tak post.

@GEMUKituMENARIK : best.time kasih.bila la nak sampai tahap tu kan.

izzana said...

wahhh dapat hadiah nak jugak.. urm pasal kuruskan badan tu mmng nak kuruskan tkde mse bnyk sbb final sem dh kn.. tpi doa2kan saya kurus ye? nak cntik mcm gdis2 lain.. skrg tgh usaha cri tempat pngurusan bdan yg sesuai dgn bajet hek =')

aReLaN said...

@Eyqa : best betul perasaan dapat hadiah ni.hehehe..nak bagi gak ke??

@O CIKTEDDY : untung kan. :)

@izzana : selamat berjaya la ye. saya hari2 exercise pon still camni.tak cukup lagi kot.kena paksa diri lagi ni gamaknya

NAL said...

best kowt..haha

Ezad Skytech said...

bila dapat gift macam ni dari blogger..mmg best..sbb pernah dapat dulu..hee~

Anonymous said...

tahniah! sangat jeles!#kiddo!hehehe..(nasha sanza)

shera haifa said...

untunglaa dpt hadiah..hehe

aReLaN said...

@NAL : memang best.heheh

@Ezad Skytech : aku baru first time dapat.agak2 ada lagi tak blogger baik hati nak bagi lg??? :p

@nasha sanza : time kasih.kalau jeles,xnk smabung blogging balik ke??heheh

@shera haifa : untung giler. :)

yastro said...

Tahniah diucapkan kerana dpt hadiah dr rakan blogger...mmg berblog bukan satu kerugian...terbaikk!!!!