Monday, February 6, 2012

MuJa LaK TaG

Suka betul orang tag aku kan. Hahahah...Kali ni nye tag, datangnya dari Muja. Disebabkan ni dah kali berapa aku kena tag benda camni, aku just jawab jela soalan yang Muja bagi. Nak tag orang atau tanya soalan lagi, aku pon dah tak larat tengah malam camni. Berikut adalah soalan-soalannya.


  1. korang pernah singgah blog muja tak? Memang setiap kali Muja update saya singgah.
  2. korang pernah tak baca satu entry muja sepatah-patah sampai habis? Mesti la pernah. Walaupun berjela, mesti habiskan nye la. Hehehe
  3. korang suka blog muja and muja tak? Suka suka suka
  4. korang akan follow blog muja sampai bile? Sampai bila-bila
  5. sampai masa,, korang akan unfollow blog muja tak? Insya-ALLAH tak. 
  6. korang akan join tak ga yang muja bakal buat bile dah dapat 1000 follower nanti? Mesti join la kalau syarat dia tak berat. Hehehe
  7. korang dah like fanpage muja kat sidebar tu ke belum?  Belum. Sori la ye
  8. korang salu keep updated dengan contents blog muja tak? Wajib. Dah macam berita kena baca hari2.
  9. korang pernah tak click ads kat blog muja? Tupon benda wajib buat bila singgah.
  10. ape pembaikan yang muja perlu buat untuk blog muja? Kecikkan saiz header kot. 
  11. korang rasa korang nak jawab tak sume soklan muja? Dah jawab pon. Yeay

Sekian dari aku. Hohoho

27 comments:

dyabunga said...

dya pun tak larat dah nak jawab.. last kena tag dya tak jawab pun..haha

*EyjaMasliza said...

Comel je soalan dia . hehe ! nice ! nice !

coachnike28 said...

layan je....macam maharaja lawak

CekbOlat-bOlat said...

penat lettew jawab.. hahaa

Mr.Clive said...

hehe...len mcm jer soalan yang awal2 tu...kehkehkeh...

Mr.Clive said...

soalan: korang pernah singgah blog lan x?

aku: setiap kali dihapdet!hahahah XD

Eza Boom Boom said...

rajin gak jawap.. hee, kadang2 rasa bersalah plak kalau tak jawab.. kan?

dhiera said...

rajin!

アヌムちゃん said...

ahaa rajinnye menjawab soklan.huhu

Kancil 8349 said...

syukur ada orang yang sudi tag kamu...hehehe...apapun terbaik

nurmujahidah said...

tq arelan,, sume positif,, do like my page,, tapi mmg tak wajib,, sebab tak aktif facebook ni,, blog je manjang,, rasa bersalah lak tak buat yang arelan tag hari tu,, ti muja bals cara alan je,, just jawab soklan,, boleh kan? tapi not now la,, ti muja blik umah,, kih3 :D

madammondoq said...

eh.. teringat dolu2 suka jugak layan tag2 ni..

misse nadh said...

hehe.comel :)

maszull said...

assalamualaikum arelan...kalau kita di tag tandanya kekawan kita tetap ingat kat kita kan...:)

aReLaN said...

@dya : nak jawab tu ok je.nak memenuhi syarat lain tu malas sket.

@EyjaMasliza : soalan dia comel.tukang jawab ni??hahah

@coachnike28 : memang layan je.

@DekBolat : sket je soalan.takpe lagi :p

@Mr. Clive : kalau tak hapdet pon besenya lawat gak tanya khabar kan knp tak hapdet.hoho

aReLaN said...

@Eza : tulah pasal tapi sebab terharu ada orang sudi tag,memang akan jawab la melainkan malas atau takde mood.

@dhiera : tak serajin dhiera.hoho

@anum-chan : moga lebih rajin lagi kan dalam benda lain pon.hehehe

@Kancil : memang syukur sangat2.ada gak benda nak hapdet

aReLaN said...

@muja : ala..tak kisah pon.terpulang pada yang kena tag la nak buat ke tak.

@madam : skang dah tak layan ke???hehe

@nadh : apa @siapa yang comel?? :p

@maszull : waalaikumussalam.betul tu.

Masz Sidek said...

hehehehe...
kalau berkesempatan... insya-Allah sy akan jawap tag2 ni...

Suara Hati said...

hahaa......nanti akan dijwb...haha

NIZAM said...

lan, rajen sungguh hang ni jwb. respek la. haha.

Nurul ain said...

rajinnya pakcik... lepas ni nak tag jugak la.... :p

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

rajin betul tag..hehe

KiD said...

lepas ni.. arelan tag.. hehehee

Cik TeN10 said...

Kat dahi tu ada sticker "tag aku! Tag aku! Tag aku! " kot tu yg org ske tag tu..keh3

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hye hye, yups! ni zuan yg slalu bikin kecoh kat blog madam tu..hehe salam perkenalan :)

Nisa Greennnpanda said...

rjin nye la alan-kun nie~..
hehe.. ^_^

ZYASH said...

hhehehe, malu biler bace... zy plak kalau tenet ade, baru pulun habis2 dalam blog ne...huhuhu..terbaik..