Monday, February 27, 2012

SeGMeN LiMiTeD ReVieW BY NaBiLa



Balik rumah, terus bukak blog sebab langit mendung nak hujan, terpaksa la cancel rancangan jogging di taman. Baru nak balas komen-komen, ada lak sorang budak kecik si Nurul Aisyah ni tag. Kali ni kena tag untuk "Segmen Limited Review by Nabila". Tarikh tutup penyertaan adalah 28 Februari 2012 jam 6 petang. Aku tag dua orang follower terbaru aku iaitu


33 comments:

Nurul Aisyah said...

ehehehe......kenapa lah semua org panggil sy budak kecik...hoho

kawan2 pun sama jer..

aah mentang2 sy rendah jer :P

Nurul Aisyah said...

Arigatou sbb sudi join...hehehe

Nurul Aisyah said...

sensei tu bljar lama sgt kat M'sia...acane nak kawen..hohoh

Shaznina Sofia said...

good luck cik arelan..

Eza Boom Boom said...

nak join jugak laa. hihik.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe selamat di review :D

QasehnyaRania said...

NAK JOIN JUGALAH..HEHEHE

Miss Konspirasi said...

revew tue berbayar kea?? hekhek nantilah jenguk sana sbb skunk tenet mengong

Lia Irdelia said...

hai are-lan..
melawat kamu disini..
:)

Nurul Aisyah said...

alamak...tertekan iklan nuff org ni pulak...kikikikik :P

CekbOlat-bOlat said...

rjin ahh abg alan ! pewwitt..

maszull said...

assalamualaikum arelan...selamat bersegmen yer...:)

madammondoq said...

jogging di taman? lamanya tak jogg... badan dah gemuk ni..

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : tapi rasanya next year dia datang balik malaysia.hahaha..

@Shaznina Sofia : time kasih

@Zuan : bab kena review tu yang chuak.hahah

@QasehnyaRania : dipersilakan. :)

aReLaN said...

@Miss Konspirasi : of coz la FOC.heheh

@Lia Irdelia : time kasih.nanti saya singgah balik ye.

@Nurul Aisyah : hahaha..tertekan tu takpe.jangan tertekan jiwa dahla :P

dyabunga said...

tak pe2 jogging kat blog lah..hahaha
slmt bersegmen lan..:D

aReLaN said...

@DekBolat : phewwitt...hehehe

@maszull : waalaikumussalam. terima kasih

@madam : saya kalau tak hujan memang tiap2 hari gi taman either jogging atau basketball.hehehe..eh,madam tak gemuk pon la. :)

yad'z said...

selamat bersegmen.. ><

Zakaria's daughter said...

oh.
( urut dagu )

kompius.

Mr.Clive said...

ko berjogging bro??setail laaa!aku lupa da zaman bilaaa aku last jogging!kehkehkehhh

NIZAM said...

byk2 blogger aku kenal, ko la yang paling rajen join segmen tau. :))

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah rajin jawab tag ye.. dulu akak rajin..sekarang kesuntukan masa.. dula akak pun rajin masuk ga/contest belog ne

Hanim Irsyad said...

rajen masuk contest.. da malas nak join contest skrg ni.. huhu

HeNRieTTa JoSe said...

cam best jew...nak try join lew...

Cik Nurul said...

Wah join segmen.. ;)

Nurul Aisyah said...

tempat komen ni dah baru...hohoho...lagi senang kot sbb x yah lah nak scroll down nak komen...ehehe


Balik kat m'sia balik? huhuh dia xnak kawen ke? :P

hehehe...jgn risau..InsyaAllah jiwa ni x kacau..
"JIWA KACAU"...ugh...saya nak tulis apa jd kat sk tadi...so jgn lupa baca eh..arigatou :))

Nurul Aisyah said...

jgn curang dgn si dia ha... :P

Cik Nur said...

selamat bersegmen.. :)

dela said...

god luck!

aReLaN said...

@yad'z : time kasih

@Zakaria's daughter : kenapa konfius??

@Mr. Clive : hahaha..aku kalau tinggal exercise,memang cepat badan naik.so kena la rajinkan diri.

@NIZAM : hehehe..just being supportive to other bloggers.

aReLaN said...

@BABY (MAMA AMANA & ARIEF) : saya nipon kalau rajin & tak tau nak post apa, buat la benda camni.hehehe

@Hanim Irsyad : skali skala je rajin

@HeNRieTTA JoSe : try, jangan tak try

@Nurul : hehehe

aReLaN said...

@Nurul Aisyah : ntah la sensei tu.slalu ngelat bila tanya bab kawen.memang saya tak curang.insya-ALLAH

@Cik Nur : arigatou~~

@dela : thank you kak

Juliet_iRa~" said...

rajin jogging ea smpena nk masuk larian ni..hee

slmt review2 la yea..